nedelja, 7. oktober 2012

1839850 - anatomija rabot komunistične sodrge

[rename]
Zakaj ponavljam? Zato, ker so samo izbranci lahko dobili "licenco" za prihvatizacijo podjetij, ki so jim bili dodeljeni v fevd.
Zato, ker so samo partijski izbranci dobivali kredite na lepe oci in telefonski klic.
In vsi ti izbranci sodijo v krog Foruma 21, imeli so vso medijsko podporo Novinarjev 571 in prakticno vseh medijev (Ciciban included).

Si pozabil, da so podvigi teh tovariscev unicili bancni sistem in s tem podjetnistvo?
Ob tem pa izdatno obogateli in zagotovili svojim potomcem za nekaj generacij naprej.
In zakaj jim je to uspelo? Zato, ker so prevzeta podjetja izcrpavali, da so vracali kredite in posiljali kapital na varno v tujino.

Zato se ponavljam, ce lahko dojames. A ocitno ti to ni jasno ;-)

In to še zdaleč ni vse. Seznam glavnih in naglavnih grehov komunistične sodrge vključuje tudi:

1. Enelbe in podobni kolhozi v lasti in ali solasti komunistične đamahirije v ujetništvu pri tej mafiji, so med servisiranjem tovarišijske klepto in kartelno-podmizniške orgije bili pav tako izčrpavani, a smo jih iz žepov preobdavčenih državljanov - običnih iz dela prihodujočih pepetov in iz žepov neposvečenih zasebnih podjetnikov, sanirali, dokapitalizirali, dojebavali, imenujmo to orgijo kakor hočemo, ma, vsebina je trivijalno jasno berljiva, vzameš nasilno iz žepov revežev, daš v enelbe, telekome, darse, od tam pa v formi đabest kreditov n oreplačanih poslov daš zemonskim in podobnim tovarišijskim klanom, jankovićem, kordežem, germanom in podobnim. Krediti z mratoriji n po ugodnih obrestnih merah so pri tem še najmanjši greh, čeprav, enelbe kolhozi so morali biti dojebavani ravno zaradi profitov in benefitov, ki o končali na računih te mafije.

2. Podjetja, ki so jih "odkupovali" so bila namerno in sistematično podcenjena pa kupljena po 1/10 in celo nižji frakciji realne vrednosti. Kako? S pomočjo NjihovihSvojih "certificiranih cenilcev" in s pomočjo kreativnih knjigovidstev, do katerih je tovarišijska oblast oz law enforcement pač bil benevolenten, ermisiven n neintruziven. Piiis of kejk, brader..

3. Projekte financirane od davkoplačevalcev so zaračunavali tudi po 5 krat predrago. Čista kraja!

4.Da so prišli do denarja za financiranje vseh maziljencev, klanov, kompartijskih črnih fondov in podmiznih orgij, so zadolžili in s tem dolžniško pri svetovnih bankstersko-obrestarskih krvosesih brutalno zasužnjili celo generacije, ki se bodo rodile šele izza horizontov leta 2300. Zločin proti narodu par excellence!

5. Na sinkurah in polsinekurah so v breme davkoplačevalcev nagrmadili preko 100 tisoč odvečnih parazitov lezilebovičev, lojalnih ubogljivcev in poklicnih kevičarskih kobajagi častilcev kompartijskih klavcev in njihovih "junaštev", ki jim zvesto služijo tako(a ne zgolj in samo tako!), da redno volijo kompartijske derivate in reciklate, ki v javnosti nenehno gagajo, da ne bodo dopustili, da se število zaposlenih v JS manjša.

6. Ker so za financiranje svojih lopovlukov za vir uporabili, z ničemer utemeljivo, diskriminatorno in brutalno visoko obdavčitev prihodkov iz dela in paradavke v formi reketarskih "prispevkov", za katere večina ljudi ne dobi nič v zameno, vsi pa dobijo nefer premalo, so neposredni storilci zločina davčno-reketarskega aparthaida in diskiminacije državljanov na temelju tipa prihodka, saj so tej vrsti davko-reketarjenja podvrženi izključno prihodujoči iz dela.

7. Nasilno, s pomočjo zlorabe represivnega aparata ugrabljene države, sistematično uravnavajo folk prihodujoč iz dela v enaki bedi, kar je komunistična boljševiška rdečetalibanska doktrinarna premisa, ki se jo očitno niso in ne bodo odpovedali. Tudi to je zločin proti narodu!

Itd.

Link

Ni komentarjev: