nedelja, 28. oktober 2012

1860033 - razlika med komunisti in mafijo

[posavski]
bolj pomemben podatek je, koliko mi je po darovanju še ostalo.

Tako gaga tipičen komunajzar, medtem se mu pa iz žnabel doli po čekanih nekontrolirano cedijo sline škodoželjnosti, ki jih v njegovem umu proži poželenje po premoženju tretjih.

PS
Pri čemer je to, da je on - the tipična slo komunjara, torej ti, hehe, kobajagi neki daroval, kakor tudi darovanje vobče, zgolj blef, fumis vaginalis, brutalna laž in slab alibi za izražene aspiracije, oz patetično slaba mudološka utemeljitev za zlodelo kraje, ki je kumunajzer sodrgi nenehno na umu.

Tipična slovenska komunjara - na žnablah tone gaganja o "solidarnosti™", altruizmu in to pa to, v roki pa srpokladifce z razširjenim setom orodij za vlamljanje in krajo, pri čemer slovenske fritzlovke komunjare ne kradejo najbolj rigelnikom in podobnim TanarbolBogatimSlovencem™, jok bre, oni so NjihoviSvoji™, komunjare zakone naredijo tako, da najbolj kradejo oz delajo otimačino, eksproriacijo, reket, harač in podobna po komunjarah vzakonjena zlodela, baš tisti sirotinji živeči od lastnega dela, na katero se mudološko sklicujejo, ko misinterpretativno onegavijo, v Sloveniji do neprepoznavnosti zmaličen pojem "solidarnost", ki je postal hrbtenica vsake demagogije v SLO. Diskriminativno kradejo. Perverzna diskriminacija sirotinjske raje! Nikjer drugje na svetu videno.

Povsod drugje na svetu, tudi v filmih, hehe, pa tak tudi v rajonu Don Zaze, mafija reket jemlje vsem enako brez diskriminacije. Vsem, ki imajo kakšen bizines, seveda. Razen sirotinjski raji. Ker nima bizines, ampak živi iz rok v usta, pa eto tudi mafija razumevajoče šteje, da ni kaj za odvzeti. Working class je potemtakem excluded celo pri mafiji. Razen pri eni mafiji. Slovenski fritzlovski kumunajzer mafiji, ki sama sebe imenuje LevoNaSredinska™. Tej mafiji je working class glavni reketiranec. Auuu!

Link

Ni komentarjev: