ponedeljek, 15. oktober 2012

1847402 - če bi se komunisti med morebitno lustracijo slučajno spreobrnili...

[crt]
ps. ce financni minister v praksi deluje kot socialist, je prav isti kurac, kako to definira ali pa ne definira kahel.

Tako je, prav imaš, ni problem Minister Šušteršič, temveč to kako deluje, je pa problem, da je Kahel, ki tako definira, del koalicije in iste vade in to več ni zgolj vprašanje verbalne interpretacije. Ravnanja minustra Janeza pstanejo tako tudi posledica Kahlnovga garda.

Sicer pa, kar se mene tiče, jaz v politiki vse počnem izključno na temelju vsebine. Če bi, na primer Kučan bil na dvajset let lustriran oz izključen iz politične tekme, pa se pred dvema letoma čudežno spremenjen vrnil s čudežnim liberalnim programom, ki ze zavzema za flat tax 20%, z davčnim izvzetjem 12 tisočakov za samske in 24 za pare v skupnem gospodinjstvu, ter se zavzel za socialno kapico, a za znižanje stroškov države ipd, bi jaz, ISKRENO, neki časa gledal belo, ne bi mu mogel zaupati, ne bi iz prve za njegovo stranko volil, ma bi na tem forumu brez težav pritrdil, da je njegv program najboljši. In če bi mu uspelo priti v vlado, pa vse to udejaniti, na naslednjih volitvah bi imel moj glas in krščanski oprost oz spravo za njegova nekdanja zlodela, ki bi jih vmes tako ali tako plačal z 20 let izključitve z zelenice polit tekmovališča, zaradi dveh rumenih kartonov.

A vsi vemo, da pri nas te pravljice ni in da je pri nas lopovska agenda tu v kontinuitetu in je posledica baš teh in konkretnih nosilcev in obratno, nosilci so tesno vezani na konkretno lopovsko in zločinsko agendo in doktrino, od katere ne bi odstopili niti če bi jih lustrirali, kaj šele tako, ko jih nismo in si oni zato domišljajo, da so zaželeni in to nam celo arogantno dopovedujejo, saj so nedavno vsi prešli v ofenzivo in naciji sporočili:

"Narod je hotel zgolj odcepitev, da mu lahko vladamo mi slovenski in ne jugo kseno komunisti. Narod kapitalizma, zlasti prostotržnega in demokracije in pluralizma ni hotel. Tako oni rezonirajo zato, ker jih noben policist oz nobena lustracija ni doletela za nekdanja zlodela in za odkrito lopovsko vsebino njihove nekdanje in sedanje doktrine in zločinsko vsebino njihove, zločin ščiteče in izvajajoče sedanje politične prakse.

Link

Ni komentarjev: