četrtek, 2. junij 2011

1233459 - recepti za zanesljivo prepoznavanje komunajzarjev

[alfa55]
> [janezpizdek]
>Kajti itak bo zadosti že to, da jim na volitvah konsistentno kažeš sredinca.
> Počni tako do konca svojih dni, sinovom in hčeram svojim pa naroči naj počnejo enako. Povej jim: "Deca moja, fse samo fašisti ne, zlasti komunisti-fašisti ne, kajti to je najhujše, kar lahko neko nacijo doleti!". Prezahtevno li je kali?

Težava je samo v tem kako prepoznati komuniste če se zdaj kitijo z modro zastavo in rumeno zvezdo in ki so kobajagi zdaj predstavniki kapitala. Se pravi tisti ki ima denar je komunist in se ga ne sme volit? Ali kako drugače prepoznati rdeče sovrage dandanašnji?

Ehhhhhhh! Jaz recimo jih vseh 30 tisoč v Sloveniji poznam skorajda po imenih. Večina volivcev jih prav tako. Če se seveda ne delamo mone.
Od tu naprej je pa valda normalno, da oče in mati povesta svojim otrokom kdo je komunist, ha, kali ni? Tudi o drugih nevarnostih, roparjih in nasilnikih jih v življenju podučijo starši, pa jih valda da bodo tudi o komunajzer roparjih. Dobro?

Evo recimo, čim sem prebral, da mobilci dokazano povzročajo raka na možganih, sem otrokom to ustrezno dramatizirajoč prenesel. Pa valda, da jim o bistvenu hujši nevarnosti, recimo komunajzer roparskih nategunskih nasilnikih prežečih v zasedi, nea bom tiho.

P:

V izogib dvomom in napakam pa velja naslednje - follow the substance, follow the expropriated money. 

Poleg onega privilegija, ki sem ga zgoraj omenil, ki ga ima moja generacija in plus minus 70% aktivnega volivnega telesa, privilegija v nulo po frisih poznati vse komunajzare Slovenije, navkljub nemarnemu preoblačenju in krinkanju in preimenovanju, hehe, je najboljši kriterij ta: Če je pizdek za rentarstvo na račun drugih ljudi, če je za total-uravnilovko vsiljeno izključno delovnim ljudem, češ naj bodo uravnani med seboj, da se tlačanska raja počuti v svoji fovšljivi bedi "fino", če dobi rdeč osip ko mu omeniš pošteno nediskriminatorno distribucijo davčnega bremena z ustrezno visokim izvzetjem za sirotinjo, in pade v komo ko mu omeniš EDS in kapico na prispevke, če je povrhu vsega še za Titovo ulico, če je inkomodiran ob pogovoru o Hudi jami, če je mnenja, da je levičarstvo, (beri - pataološki lopovluk iz zasede s pomočjo državne represije), pozitivna vrlina, je komunajzar. Garant! Komlicirano li je kali? :-)

Link

Ni komentarjev: