ponedeljek, 6. junij 2011

1237532 - odgovor pizdeku, ki bi še kar "prerazdeljeval"

[kalimba]
> [bc123a]
> Tvoje razmisljanje, in razmisljanje vsaj 70% slovencev, je posledica neznanja in ignorance matematike, ki gre skupaj s funkcionalno nepismenostjo, ki je v tej drzavi itak bila lepo metodicno izmerjena.

Ne morem jaz razmišljati enako kot 70% Slovencev, če pa referendumski izid kaže ravno nasprotno. Spadam namreč med tistih 30%.

> Ce denarja ni, ga ni, pa si lahko tretje zivljenjsko obdobje penzionisti nekam zataknejo. Bo treba delati dalj casa, in ziveti tako, da ne bo cela delovna doba samo pricakovanje penzije. Ja?!

Denarja (tudi za izplačila pokojnin) je dovolj. Vprašanje je samo, kako ga porazdeliti. Referendumska večina ga izgleda ne želi porazdeliti preko PAYG solidarnostnega pokojninskega sistema. Še žal jim bo.

To čemur vi komunajzer spake z neznosno lahkostjo rečete "porazdeliti" je navadna lopovska ekspropriacija privatnega premoženja.
Ker dovolim možnost, da tebi in podobnim slepcem, ofcam, ki jim je ume kontaminirala rdeča toksična meglica komunajzer mudološkega fumis vaginalisa, se vedno potrudim ilustrativno obnašati, da bi ja morebiti rešil še eno dušo, hehe.

Recimo, ker komunajzer kamarilja ugaja lobiju NjihovihSvojih, prihodka teh maziljencev ne plenijo 60+% pod firmo "solidarnosti", ki je nekšen potemkinovski nateg. "Solidarnost" je z državno represijo vsiljena izključno znotraj korpusa delovnega plebsa. Zanimivo, kali ni? Kot v fevdalizmu. Fevdalcem en tretma, tlačanom drug. in dokler so tlačani medsebojno "nerazslojeni", beri nasilno v bedi uravnani, bo mir, al kak? Quod licet iovi, non licet bovi.

Ker ga NjihovimSvojim tajkunom ne plenijo, postane tajkunski prihodek uresničeno premoženje in recimo roma na banko ali pa se pretopi v solastništvo ali lastništvo v podjetjih. 

A to vam komunajzarom ne potegne, da bi tudi tisto lahko ropali in pri tem imeli enako slabo utemeljitveno podlago kot pri ropu oz. reketiranju prihodovalcev iz dela? Recimo, a lahko tvoje prihranke na banki in prihranke tovariša Rigelnika, prav tako v višini 60% razdelimo v imenu "solidarnosti"? In če ne, zakaj ne? Če od inženirja ki razvija v Krki smemo, zakaj ne potem tudi premoženje rdečetajkunskih rigelnikov? Oz. s čim sploh utemeljujete to komunajzer ekspropriacijo premoženja kogarkoli? Je to nekšen komunajzer fevdalni prvojeb, al ka?

No, to kar vam komunajzer spakam ne gre v boljševiško-fašistične betice, je danes zvečer razodel Vehovar in celo Kučanov pulen Češko, ko sta govorila o brutalnih davkih in prispevkih na prihodke visokokvalificiranih oz. o plenjenju izobraženih, sposobnih, pametnih, bolje plačanih veščinsko visoko opremljenih zaposlenih, ki so hkrati tudi seveda iz mlajših generacij.

Ajde pizdek razloži, če bi, izvedli korenite reforme in bi v izogib špetirju, hipotetično, sociala ostala na enaki ravni, a jo nikakor ne bi napajali iz pokojninske sheme, kjer bi prispevke okapičili ter prešli na maso individualnih kontribucij kot temelj vsega in vseh pravic , in bi uvedli kapico tudi za zdravstvene prispevke. 

In bi namesto tega izračunali kolikšen mora biti EDS in davčno izvzetje, da je sociale enako kot danes in davčno breme vsem procentualno enako in nihče ne plača več davkov kot zdaj, ...

...skratka, razloži prosim, ali bi vam komunistekom vsaj takrat potegnilo, da dandanes zagovarjate lopovščino brez primere? In če ne, kako tebe konkretno ni sram zagovarjati ropanje cveta Slovenstva v imenu uravnavanja v bedi izključno med onimi, ki prihodujejo iz dela? 

In zakaj bi se to smelo? A zato, ker se ne morejo izmakniti izpod represivne kapi, rdeča klepto kamarilja se pa lahko, al kak je zaj s tem? Al vi enostavno hočete trpinčiti, diskriminirati in vobče zatirati one, ki nas sicer vse hranijo, ker ne prenesete njihove odličnosti oz lastne mediokritetske patetike, ko se primerjate z njimi? Ker vam je najlepše če državna represija ravno tem nadpovprečnim odličnežem crkne kravo ali dve več.

Link

Ni komentarjev: