nedelja, 26. junij 2011

1266483 - ali je sploh še kakšno upanje na odrešitev????

[komunike]
Na najino žalost JJ ni niti slučajno "kalimerovska naivčina", ampak igra vnaprej dogovorjeno vlogo - in priznati mu je, da jo igra zelo dobro, saj mu nasedejo celo intelektualci, kot si ti.

Tudi mene je nekaj časa uspešno vodil za nos, potem pa je število čudnih, nepojasnjenih zadev okoli njega presegla ocenjene benefite za slovenski narod. Naposlušal sem se njegovih nikoli izpolnjenih obljub.

Leta 2006, ko naj bi bil njihov "naravni zaveznik" v županskem spopadu proti Jankoviću, pa so me ravno njegovi "vojščaki" najbolj zavzeto blatili in cenzurirali po medijih. Seveda sem bil kasneje obveščen, zakaj je bilo temu tako. Med levo-desno klanovsko združbo je bil dosežen tihi dogovor, ki je prejudidiciral volilne rezultate (najbrž kot kompenzacijo za "izgubo" Mercatorja).

Stari, respektiram te na določen poseben, hudo seriozen način, zlasti zato, ker si s konkretnimi dejanji in konkretnim delovanjem posegel in še vedno posegaš v politično igro. Ne poznava se dovolj, zato bi z moje strani bilo bebavo žlobudrati in špekulirati o tem, ali se s tvojim političnim programom strinjam 50%, 80% 90% ali celo več posto, prav gotovo se 100% ujemava glede eliminacije davčno-prispevkovne diskriminacije in odprave komunajzer zla z imenom ekspropriacija v benefit zajedalskih renatarjev, ma, ker te respektiram, me vseeno zelo skrbi to kar govoriš. 

Če je res to kar trdiš, da je Janša samo in zgolj nekoliko po svoje skakljajoče, pomanjkljivo dresirano kompartijsko kljuse, kateremu uzde ipak drži Kompartija, Organzacja, Udbomafija, NjemitMafija, potem smo mi kot nacija za zelo dolgo adijo. Ako nismo bogamy tudi za vedno adijo.

In, kar je še huje, to avtomatično pomeni, da pri nas do normalizacije in izboljšanja ne bo prišlo, niti ne more priti brez krvave revolucije podobne oni pri kompartijinem tovarišu Ghadafiju. Čez čas seveda. Čez zelo dolgo časa. To je pa nepredstavljivo slabo. In veš kaj, mene seveda to žalosti, oz. mi ni v tolažbo niti to, da bodo oni, ki vse to terajo v skrajnost, tisit ki insistirajo na zajedanju/ropanju, ki meji na absurd, nekega dne tako kot egiptovski, tunizijski in libijski fašisti, pač bežali pred obubožano in razjarjeno množico. 

Jebeš fritzlovsko družbo, v kateri se "premakne" le ko se folk spunta oz. le ko se naproti fašistični, uspe zbrati večja sila. Roko na srce, folk se povsod na svetu spunta zelo težko, ker je puntanje in državljanska vojna pač neprijeten in negotov kažin, pri nas je pa to iz kulturoloških y bogamy spričo dolgoletne komunajzer-paciifikacijske dresure folka, pač zelo, zelo, zelo težko,....milo rečeno, seveda. 

Ne bi podcenil niti učinkov hepeninga "jebe moten zarotniškošodmizni fašistokomunist zmedeno volivsko in zblojeno begavo razumniško ofco", kot faktorja, ki prav tako deluje vzdolž silnic vekotrojev kontra puntu. (Ako so pa zarote in podmizne nečastne orgije kompartije tako zelo velike, kot trdiš, vas ostane zelo malo posvečenih, ki vam je bilo dano stopiti na dovolj visok hrib, da bi videli to neprijetno resnico, skratka, naivnih ovac nas je očitno potem velika večina, hehe)

Upam, da nimaš prav, upam, da si kje kakšen podatek narobe interpretiral, UPAM! Upam, da si samo čustveno nekontrolirano zelo zelo furiozno naspidan, ker so tebe med politično tekmo poškodovali (kaj si pa od komunajzer-fašistvo pričakoval?**** Rožice? :-)), čeprav ti tega seveda ne podtikam, ker bi bilo lahko žaljivo. Namreč, sam tudi najbolj trpim, ko mi kakšen, ob kritiki zla in nosilcev zla, ki so seveda v Sloveniji že 20@45 pač komunajzari, postavi vprašanje, "katero veliko silo so ti storili". Češ tako govoriš ker sovražiš, alpa si jezen. Not tega jaz tebi seveda ne očitam in ne bi nikdar očital.
***Definicija razočaranja je, da gre za neskadje med pričakovanji in dejanskimi dogodki. Kaj, a ti si od komunajzarof pričakoval kaj drugega kot nečastno zlodejsko zaroto in zlo? hehe. Fprašanje je seveda da strogo retorično.

Link

Ni komentarjev: