ponedeljek, 2. september 2013

2207093 - komentar kolumne "Gospodarstvo v lasti neodgovorne države" Vesne Tomaževič

No ja, s streznitvijo ne bo nič, če boste tisti, ki oblikujete javno mnenje, s prstom kazali na napačne razloge zakaj država ne sme biti lastnik komercialnih podjetij, oz če boste z izogibanjem spregovoriti o zares glavnem bistvu, hude probleme predstavili površno, ter s tem pozornost in debato sfokusirali na napačnem koncu. Aplogetom statusa quo pa omogočili, da v javnosti z lahkoto rušijo tako nedomišljene ideje, teze ter iniciative

Seveda ni nič narobe, če imajo lastniki podjetij in kapitala in vsega slovenski domicil. To je razmišljajočim že ves čas jasno in te dileme v bistvu nikoli ni bilo. Na zamenjavo tez in vsilitev debate, ki aludira, češ, kobajagi, da slovensko gospodarstvo gnije, ker so lastniki slovenski, so nasedle in pristale samo ofce in umsko impotentni begavčki.

Od fer in racionalnega novinarja terjam, da vzročno-posledično verigo "krivcev in storilcev" secira in odkrito logično poda bralstvu tako, da se javni politični diskurz o tem problemu vodi v sferi resnice in ne nekih tak orokavičeno v vato zavitih nerealnih trditev, ki kažejo na neprave kobajagi-vzročnike, vzroke, pojave, prakse...

In po mojem mnenju se tu mora vse začeti s trditvijo-konstatacijo: "Slovenija se razkraja, gnije, nazaduje in drvi v še večjo bedo zato, ker se na veliko, sistemsko in sistematično krade, ropa, reketira, zlorablja, ekspropriira rezultate dela, prihodke in premoženje 99-odstotkov pripadnikom družbe, povrhu se jih pa še zadolžuje tako, da so jim še nerojeni pra-pra-pra-pra...vnuki že predestinirani dolžniški sužnji svetovnim obrestarjem"

Naslednje, kar se mora jasno povedati je, kdo to počne. pa jsno in bre zolepševanaj reči: To počnejo slovenski nazisocialisti komunistofašisti oz poklicni kobajagi-levičarji, katerih kobajagi-levičarska poza je zgolj patetičen mudološko-pičkodimni kavzialibi, češ oni to počnejo v imenu socialine države in podobnih plemnitih vzgibov. My ass, oz po odmaće - Moj kurac!

Oni to počnejo, ker jim diši rentarjenje, zajedanje, fritzlovanje, podmizenje, mutenje, karteliranje in kar je še takšnih nečastnih in pritlehnih praks v poslu in življenju, ker jim ne diši trdo delati, trdo študirati, inovirati, za hrano in obleko loviti na prostem trgu in za seksualno zadovoljstvo tekmovati z drugimi moškimi za odrasle ženske izven svojega rodu, kot nasprotje njihovemu fritzlovanju nad, v klet prisilno zaprtimi, lastnimi hčerami.

Naslednje, kar je treba povedati je, da toti komunisto-fašistični fritzleki slovenske politike, imajo takšne tudi sosede, saj so se te njihovi vrli sosedje namesto, da fritzleku jebajo mater, in se žnjim tudi sicer navidezno nenehno kregajo, fritzleku pridružili, pa še oni posiljujejo tisto siroto od naroda v klet zaprto. Najbolj svež dokaz je vzakonitev najbolj recentne verzije "pokojninske" zakonodaje, ko so vsi komunisto-reketarski fritzleki slovenske t.i. "Levice", kakor tudi v nasilnem reketarskem izživljanju nad narodom privezanim v fritzlovsko klet očitno prav tako strastno in oportunistično uživajoči pripadniki t.i. slovenske "Desnice", vsi družno za nedoločen čas v bodočnosti organizirali nadlajevanje in celo zaostritev fritzlokletnega izživljanja nad državljani RS.

Naslednje je treba jasno povedati zakaj, oz s kakšnim ciljem, motivacijo in aspiracijami to počnejo.
To je jasno ko beli dan - sebi in svojim pajdašem bi radi zrihtali, nezaslužene rente, posle, benefite, črne fonde, udobne službe, lagodno življenje, sinekure, itd. na račun preostalega naroda.

Naslednje pride na vrsto povedati kako se to v Sloveniji v konkretni situaciji na terenu prepreči.
A morda tako, da ustvarjalci javnega mnenja v javnosti tekmujete kdo bo bolj umetelno podprl t.i. njegovosvojo "Levico", oz komunistofašistične tolpe ali pa žnjimi v pajdaštvu občasno enako lopovsko orgijajočo "Desnico".

In ni treba biti raketni znastvenik, da se dokoplješ do zaključka, da je za Slovenijo najbolj učinkovita in pravzaprav edina delujoča metoda - fizična eliminacija možnosti kraje. oz njena zanesljiva minimizacija. Slovensko ljudstvo že dolgo ve in govori: "Kjer ni še vojska ne more vzeti" in "Priložnost naredi lopova".

To po domače pomeni, da se mora zgoditi naslednje:

1) Država ne sme imeti niti ene same delnice v enem samem komercialnem podjetju vsa preostala država oz njen proračun mora biti minimalen in v minimalizmu optimalne. Slovenci fizične osebe in tujci naj kupijo te naše državne kolhoze, da se nam ogabneži tipa Vlečni Vlečni ne bodo s svojimi ostundimi lopovskimi frisi svaljkali po medijih. Zamislite si nirvano, ko se lopovski nateguni tipa Vlečni Vlečni in njegova pajdaška mojškra enotavno ne bi imeli medsebojno kam nastavljati, oz ko toneti oz "polutka" ne bi imela možnosti oz kam nastavljati zokije in vso to bagro. Priceless!

2) Država ne sme nikoli in za nič na svetu bailoutirati niti enega podjetja. Če za USA lahko rečemo, da je njihova argumentacija "Too big to fail" hudo sumljiva in običajno ne zdrži preverjanja, potem se za Slovenijo za nadaljnih 1000 let moramo zavestno in namerno odločiti, da našo državo po ustavi namerno boli kurac kdo je koliko big in important, da za nas takšni, ki bi jim dali en sam cent davkoplačevalčevih penezov enostavno ne obstaja. F E R B O T E N po Ustavi!

3) Če se druge države zadolžujejo, se naj pri nas zadolžujejo zasebeniki-državljani. Če jim nihče iz tujine noče dati posojila, ker je vajen zasužnjati nacije potom političarskega neodgovornega zadolževanja držav, mu povejmo naj se jeba, našim pametnjakovićem pa razložimo, da razlike itak ni, saj so s svojim neodgovornim megalomanskim lopovskim zadolževanjem itak že dosegli, da nam nihče noče posoditi, mi pa itak kmalu ne bomo mogli odplačevati, torej smo superzreli, da si v Ustavo zapišemo, da ga ni pizdeka ne med Slovenci na Zemlji, ne v Nebesih, ki od tega naroda ima mandat, da bi državo zadolževal. Za spremembo tega določila v Ustavi pa definirjamo 100% konsenz, hehe.

3) Za državo predpišimo prav tako v Ustavi kolikšna sme biti maksimalna proračunska poraba. Imenujmo ga magari v kamen vklesano pa s platino zapisano pravilo, hehe.

4) Za oddajanje javnih poslov uvedimo maksimalni red sledeč najboljšim praksam civiliziranih držav z najnižjo korupcijo. In maksimalnim nadzorom.

5) Odpravimo reketarjenje izvajano nad prihdovalci iz dela v formi uvedbe socialne kapice.

6) Odpravimo brutalno haračenje in nasilno prerazdeljevanje v formi uvedbe ločenega davka na prihodke iz dela v višini med 10 in 20%, davčno izvzetje 12 tisočakov letno, za pare pa 24 tisočakov. Nič več ropanja potom progresije in brutalnih stopenj davčne diskriminacije prihodovlacev iz dela. Vsi prihodovlaci naj na vse prihodke v tej državi plačajo flat cedularni davek v enakem odstotku od prihodka.

7) Odpravimo diskriminatorne paradavke. Če je paradavek naj postaen davek in za sve enako, če tako mora biti.

8) Odpravimo doživljenjski mandat v sodniji. Vse jih odpustimo, potem pa razpišimo delovna mesta sodnikov pa se naj javijo. Definirajmo jim jasno v kakšnem času in po kateri proceduri morajo začeti, voditi in zaključiti sojenje. Sodijo naj po zakonu in neodvisno, ma v predpisanem času in v predpisani kakovosti.

9) Uvedimo pokojninski sistem po katerem vsak vun pokasira tisto, kar je noter vplačal, oni ki niso nič dobijo nič, če nimajo sredstev za življenje v starosti pa naj to reši socialna služba ne pa pokojninski sistem.

10) uvedimo zdravstveni sistem po katerem krke in leki ne bodo lekadole prodajali po 10-kratni ceni in nas na tak način brutalno ropali, medtem, ko v drugih državah prodajajo po normani ceni. In seveda to naredimo ne samo za krke in leke, temveč za vse dobavitelje.

No, ko bomo na tak način zaprli vse glavne pipice po katerih nam zgoraj omenjene tolpe kradejo, se lotimo izobražvanja volivcev o tem kaj pomeni blefiranje naših kvazi "levičarjev" in kvazi "desničarskih" nazisocialistov in kaj je zares pomembno za nas državljane-davkoplačevalce.

Našteto zapiranje pipic za krajo bo instantno odpravilo krajo in ropanje do ravni recimo 99%, postopoma pa bodo Vlečni Vlečni spizdili iz politike kar sami, saj njih politika zanima samo zaradi tega, ker imajo možnost krasti. Ok, naše komunjare imajo tudi nekaj dodatne motivacije, saj reveži morajo paziti, da kdo ne razkrije kakšne laži so potvorili v "resnico" o zločinskih "junaštvih" njihovihsvojih na katere se sklicujejo, ko narodu mažejo oči, češ zakaj bi naj baš njim dali oblast. Ampak, tudi to je v bistvu motivirano z izvolitvijo oz v nadalejvanju z denarjem, tak da, ko ne bo možnosti iz tega naslova kasirati 7 milijonov za borčevsko orgijanje po lažgošah, pa stotine milijonov za 40 tisoč kobajagi nekšnih "borčevskih" "pokojnin" itd, jih bo minila volja.

Tako! Ekolaaaa! Nehajmo se sprenevedati in v tej državi končno bobu recimo "nazisoc rentarsko-reketarski lopov".

PS
Ne pizdeki, ne, tota današnja "Levica" in "Desnica" in vsi drugi nazisoc drekači, ki so ta moment v parlamentu in na političnoi sceni, ne, niti oni, niti neki tam jebeni virulanti ne smejo ostati nikjer blizu oblasti. Vse jih moramo odjebati in oblast dati v roke magari ravnokar doštudirani mladini. Prepričan sem da bi bilo veliko manj škode iz naslvoa neizkušenosti poštene dece, kot jo imamo, če vladajo verzirani komunistični lopovi.

Evo predloga: Ker smo takšni idioti, strahopetci, iracionalneži in ofce, da ne znamo odjebati teh naših fritzlekof ftripizde in nacijo ter njeno državo končno rešiti vun iz ujetništva pri politićarskih fritzlekih v temačni kleti, dajmo v Sloveniji imeti namesto volitev loterijo, pa na loteriji izberimo ljudi za čisto vse funkcije v parlamentu in državi in vsi naj bodo izključno iz vrst ravnokar doštudiranih otrok, ...eee...ee..., kako da kaže, razen študentov FDV in podobnih pralnic umov, ki produciarjo disfunckionalne rdeče klone, ki se tolčejo po prsih in gagajo "sem ponosen(a) levičar(ka)" hehe. Pa še zaposlovanje mladine bi en mau s tem že rešili, hehe.

Link

Ni komentarjev: