ponedeljek, 23. september 2013

2225219 - prerez Semolićevih populizmov

Prag dostojnega plačila

Ja, seveda, ampak predvsem je v tej državi nujno obravnavati prag dostojnega NETO plačila!

A komunistična reketarsko-hajduška država, ki diskriminatorno zasega 60+% bruto prihodka in neokapičenih reketov za kobajagi namenske "prispevke", pa ni sporna tovariš Semoljić? A milijarda vsako leto preveč in neupravičeno odvzeta iz žepov producentov, oz od dela živečih ljudi pa ni problematična. Mamico vam komunajzer-lopovsko!

Komunist Semuljić dvakrat sodeluje v nižanju in sidranju praga dostojnega plačila na raven nedostojnosti in človeka nevrednega garjavega netržnega NETO plačila.

Tovariš Semuljići se najprej z drugima dvema komunajzaroma, državno kumuanjzer oblastniško kanaljo in državnokolhozniško-rdečetajkunsko kumunajzer kanaljo , oz reketarskima nazisoc pizdekoma, usede za mizo socialne sramote in tam poskrbi, da so plače Slovencev zasidrane na človeka nevredno in nedostojno nizko in netržno raven. V interesu države-kapitalista in rdečih kumunajzer kolhozov in rdečih kumunajzer tajkunov, ki skupaj drmajo skoraj 90% plač v državi.

Potem se pa priključi hordi vseh komunajzer-reketarjev in hajdukov, pa od tako umetno nizko določenih človeka nevrednih bruto plač, zasežejo 50% davka in neokapičene prispevke.

Na koncu je NETO plačilo slovenskih producentov za 60% nižje. Grejt sakses! Vsi "enaki" v enaki bedi nasilno uravnani! Razen nomenklaturnih jankovićev, kučanov in rigelnikov!

Tudi pri sidranju davčnega izvzetja in pragov davčnih stopenj na klošarsko nizko boljševiško-uravnilovsko raven tovariš Semuljići tvorno sodeluje. In se je za njih pripravljen stepsti z rdečo krvavo peno na ustih!

Tudi za to, da Slovenija ne pozna davčnega izvzetja za pare, je tovariš Semuljići soodgovoren. Tovariš Semuljići se pač ima za nomenklaturno fevdalno javnosektorsko in oblastniško vlastelo in je vedno dosledno za maksimiziranje državnih harač-reket prilivov. Država njemu ni nikoli preveliak in predraga, čiveč jo je bližje smo njegovemu idealu komunistične države oz komunističnega državnega kapitalizma s prevladujočim kapitalistom - državo.

Zato, tovariš Semuljići, zapri svoja lažljiva in lopovska usta, ne se preveč izpostavljati, kdo ve mogoče pa Slovence vendar enkrat sreča pamet, pa te spregledajo, pa pride do violentnih bognedaj na primer nemirov, pravih, iz šljašćićarne nemanipuliranih in nešofiranih nemirov, hehe. In takrat...hehe, mamico vam lopovsko ekspropriativno-reketarsko komunajzarsko...takrat je lahko svašta!

PS
Tovariš Semuljići s svojo kumunajzer tolpo, zaposlenim najprej upleni milijardo EUR v formi preveč in neupravičeno zaseženih brutalnih haračov in neokapičenih prispevkov torej reketov, kar je cca 1250 po glavi zaposlenega Slovenca, potem se pa kobajagi kolje s svojimi kumunajzer hijenami, da bi delouvci imeli 5 EUR več mesečno bruto, kar je 30-40 EUR neto letno, kar je 2,5% tistega kar najprej delavcem brutalno odvzamejo. Mrš, hijena boljševistična komutalibansko fašisto-mafijska ekspropriativno-plenilska!

Ob koliko milijard so slovenski producenti zaradi nenaravnega in netržnega sidranja plač za mizo soc sramote znivelirano po dekretu kompartije na raven majhnosti uma trenutnega vladarja v šljašćičarni, pa ne ve niti šlogarca.

Ob koliko milijard so slovenski producneti, ker jim z življenji upravljajo negativnoselektirane semuljićevske kumunajzer hijene nesposobne druge debate, kot debate o najnižji minimalni plači in prerazdelitvah teh in onih, pa ve samo Bog.

Nekaj je pa gotovo - vse dokler bodo o življenjih Slovencev oz slovenskih producentov vsega, odločale semuljićevske kumunajzer mafijske reketarske hijene in druge žnjimi v kohabitatu reketirajoče nazisoc hijene zdravljenih in kriptokumunajzarov, Slovenec napredka ne bo videl.

PPS
Novembra bomo na ulicah vidlei semuljićevsko drhal kako ulicotaca na prvega snega dan in protestria prosti...eee...eee...jap, proti opoziciji in drugače mislečih, drugače od kumunajzer tolpe na oblasti mislečih.

Link

Ni komentarjev: