sreda, 25. september 2013

2227007 - komentar tipičnega stepišnikizma o socialni kapici

Socialna kapica je za gospodarstvo plus, za javnofinančni primanjkljaj pa minus. Nekje se je treba najti, na sredini.

Komunistična gnjida Stepišnik vidi v tem družbenem dogovoru samo dva igralca: Delodajalca oz, kot on pravi "gocpodrcvo" in državo.

V resnici je pa pri socialni kapici še eden, od omenjenih dveh daleč bolj pomemben igralec - Zavezanec™ za prispevke - gospod Kontributor™, gospod OdPrihodkov-IzDelaŽiveči-SlovenskiDržavljan™.

Zavezanec je edini izmed treh igralcev živ človek iz krvi in mesa. Z dušo! Gospodarstva se Človek™ gre za radi Človeka™ in ne zaradi države in stepišniških hijen. Človek je tu najvišja inštanca, najvišje ležeča prioriteta in vendarle se iz Stepišnikove izjave vidi, da za njega ta najvišja prioriteta ne obstaja! Sploh ne obstaja! Lahko si mislimo kakšna je gnjida ta Stepišnik!

Država™ v Sloveniji je fašistična požrešna antinarodna satanska komunistična tvorba, že davno onkraj meje vsake normalne potrošnje, skratka nekredibilen igralec v smislu zahtev po novem popuščanju ravno tem igralcu v družbenem dogovoru oz družbeni pogodbi.

Gocpodarcvo™ je pa v Sloveniji 65% v lasti države, po vrednosti transakcij pa kar 90% država. In je že med najbolj "razbremenjenimi" na celem svetu.

V slovenskem družbenem dogovoru/pogodbi je pa to naše državnokapitalistično gocpodarcvo™, ki je povsem v rokah komunisto-fašisto-talibanov, že od pamtiveka najbolj razbremenjen igralec.

Skratka, tudi gaganje o potrebi popuščanja temu igralcu v smislu razbremenjevanja (razen razbremenjevanja v edinem delu, kjer ta igralec ni razbremenjen - v aspektu prispevkov na plače), prav tako ni kredibilen. Ker je država™ in ker je že najbolj razbremenjen.

Skratka, komunisto-fašistična gnjida Stepišnik tega seveda ni zmožen nasanjati, ma narod bi mu moral to čimbolj grobo in čiprej povedati - edini, ki je do nadaljnega potreben takojšnjega razbremenjevanja je gospod Delojemalec™, gospod Producent™, gospod Človek™. In ko temu človeku uvedemo kapico, bo avtomatično razbremenjeno tudi gocpodarcvo™, saj bo milost kapice doletela tudi delodajalčeve procente prispevkov.

Komu-talibansko hajduško-reketarsko tolpo je treba odstraniti daleč stran od državnih blagajn, državni kapitalizem v formi komunističnih državnih udbokolhozov, v katerih orgijajo povečini rdeči politiki in njim podobne roza gnjide, pa preprosto ukiniti.

No, ko komunističnih lopovov ne bo blizu oblasti, ko ne bo niti enega več komercialnega državnega podjetja, ko bo Producent-Zaposleni-Človek, tak, kot vsi drugi zavezanci v družbi, deležen fer cedularnih flat davkov v procentu manj kot 20% in z davčnim izvzetjem vrednim človeka, enakopravno vsem drugim zavezancem in ko bo plačeval prispevke le do primerno visoke oz nizke kapice, pa se bo končno zgodilo dvoje:

1) Delavcu-Producentu-Zaposlenemu-Človeku bo v žepu letno ostala cca ena cela milijarda, ki mu jo lopovska komunistična tolpa ne bo odvzela v formi previsokih davkov in reketetov. Kaj vse lahko slovenski Delavec™-Zaposleni™-Producent™-Človek™ ustvari v stotih letih s stotimi milijardami neodvzetega mu premoženja, pa bodo lahko videli naši znamci.

2) Politik ne bo več imel interesa incestno pristransko drukati za samo enega igralca - državnokapitalistično kolhoz-gocpodarcvo, temveč bo končno delal za interes skupnosti, kar pomeni, da mu bo enako pomemebne zasebni gospodarstvenik -davčni zaevzanec, delojemalec davčni zavezanec in država - servis obema.

Do takrat bodo pa stepišniki orgijali proti producentom, torej večini SLO naroda, katerega povsem očitno ne vidijo kot igralca v družbenem dogovoru/pogodbi. Mene ta gard slovenskih fritzlovsko-fašistokomunističnih stepišnikov ne čudi, čudi to lahko le tiste, ki so stepišnikom nasedli, pa verjaemjo, da so stepišniki narodovi zastopniki in celo zastopniki interesov ljudi producentov živečih od prihodkov iz lastnega dela.

Link

Ni komentarjev: