petek, 27. september 2013

2229008 - komunisti stegujejo parklje po "premoženu nepojasnjenega izvora"

"Kdo o čem, komunist o preverjanju izvora premoženja". Kurba pa seveda o poštenju, de™.

PS
Odkar sem pred desetletji prvič prebral kakršenkoli senzacionalistični novinarski članek v nekdanji Jugokomunistaniji, se po medijih ciklično ponavljajo izbruhi slinjenja komunističnih beštij po nekakšnih domnevno grozno velikih penezih, ki da jih bo država pridobila s "preverjanjem izvora premoženja". Bolj tumapsta in populistična je bila samo še tista stara kumunajzer demagoška mudologija vzdolž parole "Imaš kuću vrati stan!" in "kdor ne dokaže izvor premoženja mu bo odvzeto". Auuuu!

PPS
Medtem, ko komunistični agtiprop sanja svinjin fantomski wishfulthinkerski kukuruz o domnevno silni eliminirani sivi ekonomiji, ki da bo zdaj-zdaj državi prinesla " Narmij200meljonofLetno™", hehe, se v ozadju dogajajo lopovsko-nategunska pokrivanja komunističnih plenilskih orgij v milijardah.

400 milijonov samo za dve mikro-udbokolhoz banke, preko katerih je komunistična tolpa okradla ljudstvo za najmanj 400, kolikor trdi mojškra, v bistvu bo pa rop neznanokoliko višji.

Država nikoli, morda pa tudi takrat ne, hehe, ne bo iz donevno uspešno preprečene sive ekonomije, uspela nabrati niti 4 milijone kaj šele 400. Kaj šele 4 milijarde! Kaj šele 10 milijard, njim je pa prioriteta gostilničar, ki je morebiti natočil par steklenic cvička brez računa, mamu jim jebem pokvarjeno nategunsko!

Potem so tu že začrtane milijarde za večje udbokolhoz banke, pa nepovratna nakazila udbokolhoz podjetjem, skratka milijarde in miljarde.

Komunistične gnjide pa arogantno napovedujejo vojno producentom z višanjem stopenj dohodnine, z nepremičninskimi davki kjer bodo obdavčevali že davno davkrat obdavčeno in preobdavčeno, pa z nekšnimi kriznimi davki, pa z nekšnimi kapitalnimi lopovskimi projekti a la TEŠ, želeszniške nebuloze, ipd.

Dost si upajo press! Narod je resda tak fkolektiviteti glup ko kurac in ponavadi dolgo izgleda, da ljucvo ne kuži kdo ga jeba na suho frit. Ko pa bognedaj narod pošteka, e takrat bodo mojškre srečne, če se uspejo pravočasno umakniti "na varno". Valda bo tudi slovenski narod uspel spregledati. Le tega ne vem ali bo to v tem življenju.

Link

Ni komentarjev: