ponedeljek, 23. september 2013

2224946 - Rokc5 o uresničevanju apokaliptične prerokbe o propadu države

Država, ki zaničuje svoje mlade (še posebej izobražene mlade) in jih sili v izseljevanje v tujino hkrati pa podlega diktatu določenega dela starejšega prebivalstva, ki ostale kategorije potiska v podrejen položaj lahko samo: PROPADE.

Danes države tekmujejo za kadre, možgane, znanje, surovine, tehnologije. Hočejo narediti kar najboljše pogoje za delo najbolj prodornih ljudi. Medtem se v Sloveniji gremo doklade, prispevke, izplačila.....

Slovenija je daleč za svetom. Na žalost.

Naša dobra družinska prijateljica, ki je nekako self-made woman in je bila v Sloveniji spregledana (edino spominjam se da je nekaj vodila EU informacijski center pred več kot desetimi leti) in ima ogromne stike po svetu - je svetovljanka - je nekje okoli leta 2002 (!!!!!!) izustila preroške besede:

"Slovenija bo končala v propadu in revščini."

To napoved je (u)temeljila na svojih opažanjih iz potovanj po svetu, ko je videla gospodarski vzpon Azije in tehnološki napredek Zahoda, ki se je oddaljeval od nas, Slovenije pa ni bilo ne v eni, ne v drugi skupini.

Obtožili smo jo malodane za izdajalko. Za ne-patriotko, za nekoga, ki ni ponosen na našo Slovenijo, na slovenstvo, ne na naše poosamosvojitvene dosežke. Za črnogledko, pesimistko, zafrustriranko.

Danes se bojim, da je imela prav :(:(:(

Link

Ni komentarjev: