četrtek, 19. september 2013

2222694 - kaj si bo komunajzer kamarilja še izmislila po davkih na višino avtomobilov

Komunistična oblast je že tako zelo arogantna, da nima več niti najmanjšega stika z realnim svetom. Odpulilo se jim je dibidus!

Začelo se jim je kisati tako zelo močno, da si domišljajo, da so ruski cesar.

Pa poglejmo:

1) Forbes že 20 let poroča o tem, da so naši državljani, ki prihodujejo iz dela najbolj obdavčeni na celem svetu in to tako zelo, da smo že 20 let prvi na lestvici davčne mizerije in logično, da poslednji na lestvici davčne sreče.

2) Tako zelo smo preobdavčeni, da nam naša fašistokomunistična fritzlovska država zaseže cca 500 milijonov letno preveč.

3) Na vse to smo tudi oreketirani s t.i. "prispevki", ki nimajo kapice, pa nam tudi iz tega naslova država zaseže nadaljnih neupravičenih 500 milijonov.

4) Na tako preobdavčenost in oreketiranost ta država doda še davke za vožnjo po cestah, ki se mu reče cestnina oz vinjeta.

5) Vinjeta je primerjalno z ekvivalentom izračunanim iz cen vinjet Švice in Avstrije že v štartu bila 12 krat predraga, saj za ušivih 500 km plačujemo 95 EUR, morali bi pa maksimalno 8 glede na to, da Švicarska stane 25 EUR in imajo 3 krat več površin avtocest.

6) Komunistična plenilska sofisticirnaim prikritim ekspropriacijam in prerazdeljevanju v žepe NjihovihSvojih™ nagnjena država je na proračun obesila:
-150 tisoč preveč sinekurnih plačanih volivcev kompartije.
-vse tolpe kompartije, ki se mastijo iz nekajrkrat namerno preplačanih in podmizno NjihovimSvojim™ podlejenih projektov, recimo avtocest.
-dojebavanje državnih večno izgubarskih kolhozov, ki so izgubarski tudi zato, ker gre za udbokolhoze preko katerih se denar dobesedno kanalizira v žepe komunističnih tolparjev iz prej omenjenih previsokih davkov in prispevkov.
-nekakšne borce, nekakšne milijonske apanaže za kobajagiborčevske organizacije, ...Ziljon nepotrebnih zadev

7) Takšna država ne stori nič, da bi shujšala, odvrgla odvečno salo, zmanjšala želodec, odpravile rekete, ampak išče vedno nove načine kako predebeli državi z raztegnjenim želodcem zagotoviti vedno več đank food hrane da se nažerava.

In evo nas, prišli smo tako daleč, da nam arogantna komufašistična tolpa sporoča - Mi bomo nabrali kolikor rabimo mi in zgoraj našteti naši tolparji, maziljenci, sinekurci in plačani volivci, pa magari tako, da ko zmanjka vseh drugih idej, producentom vsega v tej deželi začnemo računati davke na višino avtotov in kmalu tudi na brke in barvo oči.

Mamico vam smrdljivo lopovsko komufašisto-hajduško! Požrešno zajedalsko! Plenilsko! Fritzlovsko!

Link

Ni komentarjev: