ponedeljek, 9. september 2013

2212029 - kritikia kolumne "Začelo se je. Hvala bogu!" Simone Toplak

Nak! Ni se še začelo.
Da se je začelo bomo vedeli, ko:

...jezna množica zažge slovenski parlament, razburjen protestnik pristno zavpije "Gotofi so!", na transparentih pa piše: "Dost 'mamo komunističnega orgijanja, zlorab, ropanja, reketiranja in laži nazisocboljševikov in reketarjev-rentarjev vseh barv in odtenkov!"

...jezna množica zažge sedeže vseh sedanjih slovenskih strank, na transparentih jim pa piše: "Tolpa partitokratska, vaših fašistokomunističnih nazisocialističnih zakonov, sramotno skupaj s komunajzli sprejetih in izvrševanih s strani pri vas v ujentištvu zlorabljane turbodržavnokapitalistične đamahirije, ne bomo več prenašali!"

...brezsramna fašistokomunistična tolpa vseh sedanjih SLO strank zbeži v tujino na kote kakšnih sljašćiarn bližje njihovim v tujino spravljenim kupčkom nakradenih penezof, da se izogne linču jeznih množic.

...jezna množica zažge RTVSLO in POPTV i bogami kakšno tiskano medijsko prokomunistično trobilo takisto, ker asistirajo komunistofašistični tolpi iz leta v leto že 23@45™ s popularizacijo lažgoš in popularizacijo vampirskih balov in zombijevskih orgij, ki jih tam izvajajo slovenski nazifašistokomunisti, ki za svojo samopromocijo, perverzno z denarjem iz državnega proračuna, častijo in poveličujejo komunistične morilce, misleč, da z vzdrževanjem laži o junaštvu komunistov zagotavljajo kontinuiteto svoje zločinske nadvlade nad narodom, v resnici se pa jeza globoko v ljudstvu akumulira in bo nekega dne eskalirala, pardon - pravilen termin je čaušeskizirala.

...jezna množica zažge vsa slovenska skomunajzlana sodišča, ki sodijo brez dokazov, sodijo sramotno počasi, mutijo in blefirajo, da se izgonejo sojenju in presojanju, pa se namesto tega gredo nekakšno izčrpavanje udeležencev procesov v proceduralnih orgijah, na transparentih množice pa piše: "Tolpa komunajzerbošljševistično-gozdnorevolucionarnos ramotnosodna lena bleferska, naj zgori leglo ultimativnega zla, ki ne sodi, ampak narod v žive možgane zajebava!"

...jezna množica blokira sedež ZPIZa zahtevajoč, da se trajno nezaposljivemu delu naroda dovoli upokojevanje na ustrezno nižjih pokojninah že od leta starosti 45 naprej, na transparentih jim pa piše: "Če se zakon ne spremeni v roku 14 dni in se vsakomur pošteno ne prične izplačevati rento, ki odraža zgolj to kar je vplačeval, bo zgorelo tudi to gnezdo fašistokomunistične reketarske kamarilje, ki narod s pomočjo postave ugrabljene države zlorablja, denar, ki ga je narodu zasegalo prisilno pa zagoni neznanokam in z njim prikriva komunistične prerazdeljevalne orgije po proračunu in celo namenskih blagajnah!"

...jezna množica na transparente napiše "Lustrirajte in nam popolnoma iz naših življenj odstranite komunistofašistično tolpo in tolpe žnjimi v kohabitatu soordinirajočih, ostalih do sedaj v parlamentu in državi skupaj s komunajzli orgijajočih nazisoc fašisto-reketarskih strank, ali pa jih bomo "lustrirali" oz čaušeskizirali mi!"

In še kaj se bi našlo, kar bi lahko bilo zanesljiv znanilec, da se je res "začelo".

To, kar pa ti pišeš Simona, ni znak, da "se je začelo", temveč je to znak, "da se nadaljuje" fašistokomunistična nazisoc reketo-rantarska orgija dojebavanja lopovskih projektov komunajzerfašistične mafije z denarjem davkoplačevalcev.

Kajti v ozadju imamo orgijo in namere po katerih bo štalo, (ki so jo naredili komunistični rigelniki, ki so si privoščili še eno, tokrat 23 letno rundo luksuznega binvivanskega nomenklaturnega življenja v škodo in iz žepov brutalno preobdavčenih odvisno zaposlenih) pospravila država. Spet!

Taisti rigelniki in taisti novinarji in taisti politiki vseh SLO strank, pa že 23 let gagajo, da je treba rigelnikom davke nižati, kajti oni so "gocpodarcvo", hkrati pa taista tolpa gaga o socializmu in kobajagi njihovemu boju za "malega človeka", medtem ko nenehno, v imenu komunistične uravnilovke ljucva v enaki bedi, rjove o potrebi po še eni dodatni stopnji obdavčitve tega že brutalno diskriminatorno preobdavčenega "malega človeka", beri - od dela živečih, ki se jih, namesto rigelnikov, umetno promovira v "bogate", saj vendarle imajo plačo preko 1000 EUR bruto in to je vendarle treba še bolj brutalno obdavčiti, ne bognedaj pravično in enakopravno kot krke in factorbanke in rigelnikov slovenistanskih poskrite dobičke, ne torej tak, kot rigelnike, katerih prihodki in sfrizirani dobički v teh udbokolhoz bankah in ukradnih podjetjih so obdavčeni nominalno 19% efektivno pa v promilih, ampak je treba odvisno zaposleno rajo obdavčiti nominalno 50% in efektivno 49%. In jim povrhu nabiti še rekete v formi "prispevkov" brez kapice, da vse skupaj preseže 60% in bogami kmalu že 70%, skupaj z DDV pa celo blizu 80%, ...

...neokapičene "prispevke", za katere se dobi hudo okapičene sumljive in fantomske benefite, oz. se za večji del zaseženega ne dobi nič - torej gre za čiste mafijske rekete! Reketi in čista ekspropriacija!

In gagajo o potrebi uvedbe še kakega novega davka, da bi jim ja funkcionirala njihova 500% predimenzionirana država, ki na sinekurah in apanažah in nezasluženih rentah fujtra njihove plačane volivce, nepotistično nastavljene svojce in drugo nomenklaturno svojat.

In gagajo o potrebi fašistopolicijskega nadzora, da se bi ja iz raje izcedil še poslednji belič, "novinarji" pa uprizarajajo orgazme na javni sceni gagajoč o "potencialu za polnjenje blagajne požrešne boljševiško-fašistične države iz naslova sive ekonomije".

Ne, oni ne pišejo o potrebi zmanjšanja države s 500% na 100%!
Ne oni ne pišejo o nujnosti odprave davčne diskriminacije in davčne zlorabe prihodujočih iz dela!
Ne oni ne pišejo o nujnosti uvedbe socialne kapice, da "prispevki" postanejo res prispevki in nehajo biti reketi!
Ne oni ne pišejo o nujnosti izplačevanja pokojnine natančno v višini revaloriziranih vplačanih sredstev, kakor je recimo pri vsakem drugem, recimo bančnem varčevanju!
Ne oni ne pišejo o potrebi pokrivanja proračuna, na ravni realne sposobnosti, z nediskrimnatornimi davki, ki v enakem efektivnem procentu doletijo vse davkozavezance enako in enakopravno! Jok!

Naši vrli žurnalisti pišejo samo o tem kako bi tiste, ki so že brutalno obdavčeni, še bolj efikasno izcedili! Kot limono! Tam oni vidijo rezerve, s katerimi se naj dohaja nenehno naraščajoče apetite požrešne fašistokomunistične reketarske države in zadaj orgijajoče kartelno-rentarske tolpe, proračuna države, ki se nenehno razrašča in bohoti, med drugim tudi tako, da rešuje štalo v factorbankah totih komuanjzer rigelnikov in njihovih pajdaških kartelnih tolp.

Naši novinarji hvalijo tolpo, češ, kak je fino, da so sprejeli lopovski plenilski kobajagi gancnovi pokojninski zakon.
(Btw, tudi tam se, Simona, ni "začelo", temveč se je sistemski lopovluk poglobilo, da se namakne sredstva, da se komunističnoboljševiško reketiranje in nasilna uravnilovka vseh iz dela prihodujočih v enaki bedi lahko "nadaljuje".

Naši vrli novinarji s tem pomagajo tolpi, da reketarstvo, lopovsko rentarstvo, lopovsko bailoutiranje lopovskih komunističnih projektov in čisto tekočo ekspropriacijo dohodkov večine naroda, ki živi od dela, zapisano v SLO zakone, prodajo pod firmo "socialistične solidarnosti".

Sicer pa, strogo realno, res strogo realno, hehe, da se je res začelo, bomo vedeli takrat, ko nas EU izključi iz Euromonetarne unije, oz ko malo pred tem, navkljub ziljonu novih davkov, zmanjka denarja za vse, za odplačevanje dolgov, za pokojnine, predvsem pa za plače 500%-predimenzionirane na državni sisi viseče vojske prokomunistov, pa ko bo arogantna komunistofašistična kamarilja, v paniki, vse to zlorabila in odkrito pričela uveljavljati "demokratični socializem", s čimer bo končno v svojo unilateralno državljansko vojno, ki jo že 23@45™ podtalno, podmuklo in zakamuflirano vodi proti narodu, pritegnila taisti zlorabljani in po lažgošah, preko davkov in reketov nenehno napadani in mrcvarjeni narod.

No, ko bo ta unilateralna državljanska vojna postala bilateralna, se bo pa res začelo. Neki tacega, kot je nedavno trideset let zlorabljana in pretepana ženska v novem, najbrž že ziljontem napadu zverinskega moža, boreč se za življenje, prasca končno zabodla. Hvala bogu do smrti!

Slovenski narod je tak kot ta ženska. Že 23@45™ ga komunajzerfašistični fritzli v svoji ogabni komunistofašistični kleti brutalno pretepajo, zlorabljajo in posiljujejo, pri tem pa gagajo, da to počno v korist zlorabljanih, da jih ja ne bi kak neoliberalec™, v grdem svobodnem svetu izven komunistofritzlovske kleti, bognedaj "zlorabil", hehe.

Čas je, da narod komunistofašističnim fritzlom in njihovim nazisoc reketarskim pajdašem raznih barv, konkretno jeba mater in ne naseda na komunistične "sestope™ in iz sljašćićarne koordinirane kobajagi-vseljucke™ kobajagi-proteste™"! No, šele, ko in če se to zgodi, bomo lahko upravičeno zapeli eskimsko borbeno: "Počelo je počelo!" in "Gotovi su, gotovi, majku im komunističku lopovsku!"

Link

Ni komentarjev: