torek, 10. september 2013

2213731 - saga o pi*kodimnem socialnodržavnem nategu

[mataj]
Na socialo pozabi, ker je praktično ni več.

Glede ostalega pa- možnosti sta tu dve: Ali premalo ustvarimo, ali pa ustvarjeni denar nekam ponikne. Glavno vprašanje je kam, pot do odgovora pa ni enostavna, ker noben prejemnik tega denarja ni tako nor, da bi to priznal. Raje pokaže s prstom drugam. Na socialo, naprimer.

Prave pristne resnične sociale v SLO ni in jo tudi nikoli ni bilo. A M E N!

Bil je vedno le in samo pičkodimni potemkinovski blef in nateg.
Konec koncev celoten t.i. "socializem" je zgolj fatamorgansi verbalni nateg.
Po vsebini je vsak dos edaj v praksi udejanjani t.i. "socializem" bil zgolj običen državni kapitalizem. Kartelni monopolni državni kapitalizem najslabše vrste.

Sociala v SLO je mudološki fejk, ki služi enakemu namenu, kot misinterpretativno in demagoško populistično gaganje komunajzer agitpropa o "solidarnosti".

Sociala v SLO ne obstaja, gaganje o njej na veliko pa služi le kot eden izmed stebrov velikega komunajzer natega o "socialni državi", ki vsebinsko de facto ni nič drugega, kot slab, prozoren alibi za reketiranje in plenjenje iz žepov iz dela prihodujočih državljanov in privatnih lastnikov kapitala, ki niso na seznamu posvečenih maziljecev, ki so deležni naropanega plena v formi nepovratnih pomoči in preplačanih poslov iz državne blagajne.

Ves cirkus, ki ga komunistični agitprop uprizarja, je zgolj potemkinovsko pročelje, ki naj zakrije običen komunistični mafijski lopovluk, rekete, tekočo institucionalizirano ekspropriacijo in brutalno zlorabo zasužnjenih in v enaki bedi nasilno po boljševiških načelih uravnanih prihodovalcev iz dela, zlasti ekstremno zlorabljanih "relativno bolje plačanih" producentov vsega, katere ta zločinski komunistični sistem najbolj zlorablja.

Kdor ne verjame tem mojim observacijam, si naj gre pogledati koliko denarja namenja komunistična država že 23 let vsako leto za pravo socialo, kakor jo opredeljujejo in poznajo normalne države. Po moji evidenci cca 1% proračuna.

In kdo potem popapca denar brutalno prebdavčenih, brutalno do absurda oharačenih in oreketiranih odvisno zaposlenih in privat neposvečenih podjetnikov? In kako, po katerih kanalih?

Prvi odgovor je - slediti je treba denarju v umazanih rabotah oblastne kamarilje na projektih a la AC križ, ki bi za garjavih 500 km AC smel stati maksimalno 2 milijardi, stal je pa 9. In takoih projektov je bilo ziljon, trenutno je to tista nebulozna termoelektrarna.

Drugi odgovor je - vprašajmo se zakaj Lekadol slovensko zdravstvo plačuje 10 krat dražje kot druge države.

Tretji odgovor je - vprašajmo se zakaj vse, kar je plačano iz proračuna, preplačamo.

Četrti odgovor je - vprašajmo se ali so...:

- ...borčevske pokojnine sociala ali apanaža oz plačilo plačanim volivcem/gardianom režima, da volijo komunajzer tolparje v ziljon formah, ki si sami rečejo "Levica".
- ...izplačila iz pokojninske blagajne tistim, ki niso vplačaali, ali so vplačali manj, podtaknjena sociala, ki bi morala biti plačana iz proračuna oz sploh ne bi smela biti izplačana.
- ...neizplačila in nekorektno glede na kontribucije izračunana izplačila onim, ki so vplačali neokapičen prispevek čisti reket, čista pljačka.

Peti odgovor je - vprašajmo se zakaj smo število oseb, ki visijo s plačo na državni sisi dvignili z začetnih 73 tisoč na absurdnih in neverjetnih preko 200 tisoč in ali ni to ustvarjanje plačane vojske volivcev komunistov na darilnih sinekurah.

Šesti odgovor je - vprašajmo se koliko milijard so komunistične beštije dobesedno ukradle ljudem pa dale za dojebavanje komunističnih kolhozov in udbaških bančnih lopovskih gnezd vodenih od nastavljencev in zaposlujočih njihvoe sorodnike in kompartijske pajdaše. In koliko od tega je končalo v eksotičnih destinacijah sveta.

Sedmi odgovor je - vprašajmo se koliko milijard so komunistične plenilske nategunske beštije, svojim posvečenim maziljencem kobajagi zakonito dopustile ukrasti oz nevplačati v državni proračun, ko so svojim pajdašem podeljevali odpustke v obliki dovoljenja neplačila prispevkov in davkov, upravičence, ki so jim to že zasegle pa preprosto uvalile v breme onih kontributorjev-podjetij, ki so vse to, ne le delavcem zasegla, temveč tudi pošteno v proračun in socialne blagajne vplačala.

Osmi odgovor je - vprašajmo se odkod prihaja ves denar v očitno obstoječe črne fonde komunistične falange, ki potom oglasnega denarja in na ziljon drugih načinov financira lojalnost in "lojalnost" medijev, novinarjev in kulturnikov, ki gagajo samo "levo" in pro"levo", oz prokomunajzarsko ter s tem pomagajo vzdrževati kontinuiteto. Obstoj teh črnih fondov je očiten na temelju očitne pristnosti nevidne rdeče temačne sile v političnem prostoru Slovenistana, ki ukrivlja slovenski politični čas-prostor, podobno, kot temna snov in temna energija v vesolju, hehe.

Itd.

Game over fact: Tudi tisti, ki prejmejo uradno socialno pomoč the SocialnoPomoč™ v resnici ne prejmejo pomoči, saj država v zameno terja selektivno odpravo dedovanja za te ljudi, oz, da se vse njihovo premoženje po smrti podeli državi. To ni pomoč, to je obrestarsko izsiljevanje šibkih in obubožanih, izsiljevanje najslabše mafijske vrste.

Slovenija je tako zelo sfejkana glede socialne pomoči, da je v bistvu deveti krog Danteja, če se izrazim v stopnjah antisocailnega pekla, ki ga ta država ve resnici predstavlja.

Vsak tujec, ki se da podučiti o dejanskem stanju in resničnem funkcioniranju sociale v Sloveniji reagira tako: "My God - it is lethal to become jobless and or incomeless in that country. Why are people tolerate all that after all? Why don't they run away? At least! Let me see - so you pay uncapped contributions, you pay 45% tax and if you are unlucky to become jobless you can not retire early plus you have to basically become homeless to get some lousy social support that does not cover even the basic food needs, while you are prevented the access to your very own pension savings? Correct?! What IS Slovenia? Prototype for Hell?!". Hehe, jebotealah komunjare oz "levica" pa gaga o "socialni državi", ki da jo ne dajo niti za ceno krvave državljanske vojne. Auuu!

Ma, kakšne socialne države, mona?! Oni ne dajo svojih podmiznih plenov, ukradenih "nepovratnih pomoči" njihovim kolhozom in bleferskim kobajagi biznisom, sinekur in nezasluženih rent, kajti socialne države v SLO NI! Česar ni, tega ne moreš ohranjati, right?

Najbolj perverzna je pa tista s pokojninami. Jaz sosedu uvalim svojih 10 krav v štalo, da jih on hrani, jaz pa nadaljujem molzti, potem mu pa v vaškemu bufeti vsak dan pred ostalimi sovaščani nabijam na nos, da mu kmetija ni "vzdržna", ter, da jaz blagohotno kobajagi dotiram njegovo štalo oz kmetijo. Auuu!

A ipak za spoznanje še bolj perverzna mi je tista o "socialani pomoči", ki jo morajo podpirani vrniti po smrti v formi nacionalizacije njihovih recimo nelikvidnih nepremičnin, ki so jih pahnili obrestarski mafijski komunistični državi v kremplje. Ko sem jaz vplačeval pomoč za Darfur in ko dam vsakoletne prispevke humanitarnim organizacijam, v zameno ne terjam ničesar, zato se temu reče pomoč oz socialna pomoč In prostovoljno nepovratno dana socialna pomoč.

Ta država takšnih pomoči ne podeljuje nikomur. A M E N !

Podeljuje pa nezaslužene rente nekakšnim kvazi "borcem" in nekakšnim kvazi "upravičencem" iz pokojninske blagajne in nekakšnim kvazi "potrebnim" in kvazi "koristnim" sinekurcem in sinekuricam širom javnega sektorja in nepovratne pomoči v milijardah svojim pajdašem, maziljencme in posvečencem. Recimo, celo lopovskemu lastniku Diners so dali nepovratne milijone, reveže pa izsiljujejo, da jim naj oddajo svoj sirotinjski bivak, ker jim je država "dala" 210 EUR na mesec, par poslednjih let njihovega trpljenja v komunajzer đamahiriji, preden jim je blagoovolila dostop do njihovih pokojninskih prihrankov. Če to sploh doživijo!

Itd.

Link

Ni komentarjev: