torek, 3. september 2013

2208270 - odnos komunizma do podjetništva

Slovenski komunizem, točneje komunajzerizem se temu pravilno reče, je v odnosu do vsakega a predvsem do zasebnega podjetništva v enaki relaciji kot sta snov in antisnov v vesolju. Kakorhitro pride komunajzerizem v stik s svobodno zasebno inciativo jo izniči, točneje - jo agresivno izniči!

Komunajzerizem je sposoben tolerirati eno samo vrsto "gospodarstva", ki pa nima niti blage veze s podjetništvom.
To je monoteistična oblika gospodarstva v kateri je nominalni lastnik kapitala in obenem edini dovoljeni kapitalist država.
Upoštevaje, da ej država v komunajzerizmu vedno v ujetništvu pri komunajzlo-mafijski tolpi, je dejanski edini dovoljeni kapitalist oz lastnik kapitala komunajzer-fašistična tolpa.

Pri mafiji pa, navkljub dejstvu, da praviloma "vrti" gromozanske količine kapitala in letno dela gromozanske količine prometa, nikoli ne gre zares za gospodarstvo, temveč za sofisticirano mrežo lopovskih poslov, polilegalnih in povsem ilegalnih poslov ( A la recimo ustanovutev Ljubljanske banke s strani udbe in šverc blaga s strani udbe) in prelivanja ter prerazporejanja, ipd.

Običajno so po svoji vsebini te komunajzer-mafijski posli v bistvu navadno reketiranje, hajdučenje, plenjenje, prevare ter obično blefiranje.

Tudi ko komunajzerizem proizvaja ne gre z podjetništvo.

Zaradi tega komunajzerizem, ter zadaj ležeči državni kapitalizem, ki je povsem nesposoben pravega podjetništva, v seštevku pod črto že po temeljnem dizajnu ne more proizvesti drugega kot manjko, izgubo, minus...

Edino s čimer se ukvarja titular - komunajzerfašistična mafija, ki je ugrabljeni državi odvzela lastništvo in moč upravljanja s kapitalom, je prerazporejanje, davki, harači, paraharači, dajatve, trošarine in pododbno, ter seveda v ozadju potekajoč boj komunajzerfašističnih tolparejv za nagrabljeni plen.

Vse to se prej ali slej, na koncu vsake nove etape komunajzerizma, logično konča z prezadolženostjo in bankrotom ugrabljene države, ki v okovih ždi v komunajzerfašistični fritzlovski kleti.

Slovenija ima preko 65% gospodarstva v lasti ugrabljene države in v oblasti te komuanjzerfašistične mafije. Po vleikosti sumarne količine vseh transakcij pa nadzira komufašistična mafija preko 95% vsehe denarnih tokov.

Akrapoviči, boscaroli in drugi drobni obrtniki in obrtnički Slovenistana so pičkin dim, ki ga komunajzerfašistična mafija v vsaki etapi dovoli in toleriara zgolj zato, da s tem pičkinim dimo gosti potekinofasadno meglo, s katero polni politični in gospodarski prostor da lažje zmede in zavara neprijatelja.

Link

Ni komentarjev: