petek, 27. september 2013

2229186 - Miran77 z ostro kritiko Steinbuchovih nebuloz, češ da je Kučana treba pustiti v medijski osami

Naslov, ki me je spravil v smeh, pa govori o tem, da bosta Kučan in Ribičič predavatelja na srečanju Združenja Manager.

Samo lahkomiselni medijski pundit, ki dobiva plačo za pisanje neumnih tedenskih kolumn, se lahko smeje dejstvu, da na vrhu slovenskega gospodarstva sedi človek, ki je neposredno odgovoren za propad te države.

Za vse, ki delamo v gospodarstvu, to dejstvo ni niti najmanj smešno. Za vse, ki so v zadnjih 5 letih izgubili službo in človeško dostojanstvo zaradi zavoženega kučanističnega F21 eksperimenta, to dejstvo ni niti najmanj smešno. Za vse Slovence, ki so bili v zadnjih 20 letih zaradi Kučanovega spletkarstva oropani prihodnosti v lastni domovini, to dejstvo ni niti najmanj smešno.

Ne, dragi Štajnbuh. Dejstvo, da je Milan Kučan s svojo kompanijo v zadnjih 20 let uspel nekaznovano uničiti in pohabiti praktično vse potenciale, ki jih je Slovenija imela leta 1991, to dejstvo ni niti najmanj smešno - to dejstvo je tragično.

V kučanističnem eksperimentu so bile zavožene neprecenljive energije, bila so uničena življenja, izgubljene priložnosti, zapravljene vrednote, razvrednotena človečnost...

Ta dejstva niso smešna, Štajnbuh prfuknjeni, ta dejstva so tako žalostna, da me stresa jeza, ko samo pomislim o njih.

Pustiti Kučana, da odživi teh svojih par let v miru in osami? To naj bo njegova kazen? To je tvoja rešitev? Fuck off.

Kučana je treba postaviti pred sodišče in ga procesuirati. Tako kot Kordeža, Bavčarja, Zidarja, Tovšakovo, Šrota, Rigelnika, Pajenkovo, Glaserja... Njegova dejanja in dejanja njegovih najbližjih sodelavcev iz F21 so direktno vplivala na življenja stotisočev Slovencev in Slovenk, uničevala podjetja, uničevala banke, njihov projekt "ustvarjanja nove slovenske elite iz dreka" pa je dejansko ustvaril le tisoče brezposelnih, tisoče brezupnih, tisoče razčlovečenih, tisoče oropanih dostojanstva in prihodnosti.

Ko so Hrvati sodili Sanaderju, ga je sodnica med drugim obdolžila tudi "uničevanja prihodnosti mladih v vsej Hrvaški".

Koliko bolj lahko v tem smislu obdolžimo Slovenci Milana Kučana!

Kučan je zločinec in njegovi zločini so vidni povsod okoli nas. Propadlo gospodarstvo, obubožana država, razpad vrednot, naraščajoča emigracija... Mislite, da to niso zločini in da se vsemu temu ni bilo mogoče izogniti? Pomislite še enkrat. Situacija, v kateri smo se znašli, ima svoje vzroke, svoje masterminde, svoje dobičkarje in svoje poražence. Situacija, v kateri smo se znašli, izhaja neposredno iz delovanja organizacije, imenovane F21.

Ne bomo ponovili napake. Tokrat zločin ne bo ostal brez zločinca. Tokrat bo imel zločinec jasno ime. In ne bo imel miru, dokler pravica ne bo dosežena.

Link

Ni komentarjev: