sreda, 18. september 2013

2221512 - hrvaške komunajzarske igrice z udbašem Perkovićem

[Karaya]
Za obrambo udbaša morilca so pripravljeni tvegati sankcije. Bizarno plemensko se na trenutke obnaša Hrvaška. Balkanska trma.

To nima veze z dinaroidno oz balkansko trmo vzdolž vektorja "Naljuti se rvackimčoban na EU selo, pa odseče sebi kurac", čeprav rvacki politiki bolehajo kdaj tudi za to motnjo

Tu gre za podobno motivacijo, kot v primeru slovenskih komunajzarov zavrnitvi evropske deklaracije o obsodbi komunizma. Sam da je v tem primeru še hujše. Za ilustracijo - preden nadaljujem, bi se pri nas zgodilo isto, če bi avstrijci izbrskali dokaze o vmešanosti tovariša Turkašenka v planiranje teroristične akcije tam gori na vstrijskem Koroškem, pa bi naši kumunajzli hitro vzakonili Lex Turkašenko, da ga zaščitijo.

Udbaš Perković, skupaj s svojo udbaško tolpo, ki ji v Rvatov najverjetneje poveljuje Mesić s "kolegijem", hehe, in so ji poveljevali tudi Manolić in Boljkovac in podobne udbaška sodrga, o kateri včeraj v rvackih medijih piše, da" držijo skupaj in si medsebojno pomagajo", hehe, ...

...skratka, toti udbaš Perković za jajce drži ne le Milanovića in vse, kar je pomembnih rdečih politikov v rvackome parlamentu, temveč za jajca drži predvsem vse adezejefce in ostalo bagro kobajagi antikomunistov, v bistvu pa od udbe tesno nadzorovanih koruptvnežev. In je držala udba za jajca tudi Tudjmana in Šuška in Sanadera, itd. Jebaje je sestanek ustanoviteljev adeze logistično pripravila in omogočila prav rvacka udba. Auuuu.

No, zdaj si zamisli kako se ta moment nekaj tisoč top politikom v Rvata tresejo gate, da Udba v primeru izročitve njihovega asasina Perkovića ne objavi dosje tega ali onega top politika in njegove role v udbini hobotnici, ii očitno, ak, kot v Kranjcof, še vedno drma na Rvaškem. Štekamo do tu? Seveda štekamo, de.

No, švapcka obveščevalno-kontraobveščevalna pa še krimpolicihe in to in gospa Angelca imajo nek konkreten interes točno zdaj rvackim komunjaram in kriptokomunjaram in zdravljenim komunjaram in anonimnim komunjaram jebati mater komutalibansko. In jim jo bodo tudi jebali.

Redingova je zariplo besna, kajti najbrž ji je Angelca v intimni atmocveri njenega brseljskega ofisa na štiri oke razkrila dokumente nemške, ameriške, britanske in še katere obveščevalne y bogamy kontraobveščevalne takisto, kakor tudi ji je razkrila umazano balkozvijačno igro rvackih kumunajzarof z jasnim pojasnilom, da tolpa ščiti svoje riti in da njim za Perkovića dol bngla..

Redingova se počuti kot junferca, ki so jo zlorabili na suho z lesenim dildom. Ona je Rvacko podpirala in zagovarjala, rvacke kumunjare so ji pa vrnile ljubezen in podporo s to primitivno zvijačo, ki signalizira, da rvackim komunjaram, tak kot slovenskim, sploh ni jasno kaj to je pravna država in vladavina prava, s katero smo morali biti compliant pred vstopom v EU.

In še nekaj je, kar v svoj "zagovor" gagajo rvacki kumunajzer vladarji. Milanović gaga, da ne gre za Perkovića, ampak, da kobajagi bodo Srbi ahko, ko vstopijo v EU zahtevali, da se izročajo rvacki "branitelji". To je seveda čista demagogija. Pa kao eto zato Hrvaška ne sme izročati svojih državljanov, ampak jim mora sama soditi in to je to. Slednje drži, drži pa tudi, da če Perkoviću Rvati niso do sedaj sodili v zadevi umora na nemškem ozemlju ima pravico nemško pravosodje to storiti in ko začnejo sodni proces, se Rvati lahko jebajo. In Nemci so proces začeli že davno, hehe.

Milanović prav tako lamentira, da četudi bi zakon povrnili v predhodno stanje, izročitve Perkovića ne bi moglo biti, ker je zadeva kobajagi zastarana. Malo morgen! Nemci pravijo, vi ga kar lepo povrnite, potem pa - rvacki zakon mora biti tak, da, ko Nemci sodijo Perkoviću, ali komurkoli iz EU, ki je storil zločin na ozemlju druge članice, konkretno tu Nemčije, mora zakon druge članice omogočati izročitev morilca v roke pravosodju druge članice, če ne, potem gre za kršitev EU pogodbe oz za non-complience. Pika!

Link

Ni komentarjev: