torek, 3. september 2013

2207502 - novi demokratičnosocialistični predlogi nepremičnskega lobija

Hehe, mamico vam skomunajzlano! Predlagatelj "Inicijativa za demokratični socializem" je geriatro-fritzlovska tolpa, ki je od pamtiveka svoj kapital imela v nepremičninah, ki jih oddaja in plačuje flat, cedularni davek s priznanimi stroški in v najnižjih stopnjah v sistemu.
Gre obenem za tolpo, ki je vzročnik prenapihnjenih visokih cen nepremičnin.

Ta geriatrofritzlovska tolpa od leta 1991 že petič proži nov krog lobiranja, da se davki na njihove prihodke iz oddajanja nepremičnin v najem, "ki so v SLO to, kar je v Kolumbiji kokain", kot je nekoč, opazujoč klanje rdečih hijen v mestni oblasti Ljubljane opazil Jazbinšek, niti enkrat jim pa ni prišlo na misel, da bi nižali breme in višali priznane stroške, torej davčno izvzetje prihodovalcem iz dela. Toliko o njihovem socjalizmu , "demokratćkom" seveda. Banda ogabna rdečkarska lopovskonategunska!

E pa i tata bi sinko. Meni znižajte stopnjo že cedularnega in že flat davka, in mi hkrati povišajte davčno izvzetje, vsem drugim, že od pamtiveka diskriminiranim pa taista "inicijativa", beri komunistična tolpa, pa je že najavila uvajanje dodatnih stopenj že sedaj brutalno progresivnega davka. In kup novih davkov in paradavkov.

Pa jebotealah, kaj nam morajo še narediti te rdeče tolpe, da bi jim šli na ulice jebati mater lopovsko zajedalsko?! Zgolj retorćki fprašam seveda, hehe.

Link

Ni komentarjev: