petek, 2. avgust 2013

2183925 - Rupel kar noče in noče odmagliti s sinekure v penzijo

"Menimo, da je bila pogodba odpovedana nezakonito in da gre za diskriminacijo. Čas za vložitev tožbe je trideset dni, zato bomo odločitev o tem sprejeli v nekaj dneh," pravi Matoz.

Evo, to je perverzija in absurd KĐS (Komunistiše Đamahrije Slovenistan), kateri rula javnosektorska uradniška nadkasta.
Medtem, ko 40 tisoč mladih diplomirancev v svojih tridesetih še vedno sjebani, brezperspektivni in razčlovečeni pišejo tisoče prošenj od Tokija do Amsterdama in od Dubaja do Seatla, kajti v jebeni đamahiriji delovnih mest ni in se ta jebena smrdljiva zalega trudi, da jih je vsak dan manj...

...medtem, ko 50 tisoč privatsektorskih realsektorskih pedesetletnikov prav tako razčlovečeni, v statusu nikoli več zaposljivih (v SLO!) vegetirajo čakajoč na pokojnino, ki jim jih gnjide ne dovolijo črpati niti magari v zelo nizkih zneskih, spričo žalibog zgodnje upokojitve silom prilik...

...se pripadnik javnosektorske nadkaste in polit-partitokratske kamarilje izživlja in državo toži, ker so ga revčka po zakonu upokojili, oz mu pomagali, da na ostareli guzici več ne prenaša smrdljivo poscano plenico po konzulatu, kar je izrazito moteče poleti, ko temperature narastejo do 40 stopinj.

PS
Je pa res, da je to nekoliko diskriminatorno (Evo solza velika kot jabolko se mi je odkotalila na tipkovnico, de™.... eee.... noooot!), da so se zakona držali baš in samo v primeru tovariša gospoda Rupla, čeprav je, na primer, še ničkoliko profesorjev pripadnikov javnosekorske nadkaste, ki s plenico, na pol dementni in na pol zmešani visijo na delovnih mestih, namesto, da so že davno zavzeli svoje pozicije v varovanih stanovanjih, domovih za ostarele in ob mirnih bajerjih slovenskih rek s palico in trnkom v rokah, skratka nekje, kjer jim prijazne zelo močno podplačane tete menjajo plenice. Na svojih univerzitetnih sinekurah dežurajo nad tekovinami revolucije, plenice jim pa financira SSZS (Slavni Sloveniše Zdravstveni Sistem).

PPS
Vprašajte tistih 50 tisoč odpuščenih nezaposlenih petdesetletnikov iz privat sektorja, ki jih mrcvarite s čakanjem do leta 65 na garjavo državno miloščino od kobajagi pokojnine, ali bi oni tožili državo, če jim dovoli, da se jim povrne dostojanstvo in se jim dopusti zgodnejšo upokojitev, mamicoinsestroinsvastikovamjebemdavamjebem pokvarjeno!

Link

Ni komentarjev: