sreda, 7. avgust 2013

2188100 - o socializaciji izgub

Socializacija izgub (grabež na strani benefitov in reketiranje in diskriminacija na strani virov financiranja orgije) je bistvo, srce, hrbtenica in fundament slovenske kontinuitete t.i. "socializma", bsitvo slovenskega političnega sistema, bistvo Slovenije. Ta orgija v SLO traja že 23@45™. In nam najavljajo še večje tovrstno orgijanje.

PS
Ko je nastopila velika recesija leta 2008 in so v USA masoni, bratovščine in številne nevidne in polvidne klandestine tolpe dosegle, da se njihove imperije neodgovornega finančnega lothuseaterstva rešuje po shemah klasičnega kapitalističnega bail-out procesa, so me slovenski psevdointelektualci, ki so, čitajoč svetovne medije, kateri so kritizirali soicalizacijo izgub, hiteli pristavljati svoje "levičarske" oz rdečetalibanske antiameriške lončke, gagajoč, češ, kako je oooh in splooh hudo, ker se v USA oz v kapitalizmu vobče godi socializacija izgub in privatizacija dobičkov. (Seveda so pozabili poročati o tem, da so bailoutirnae družbe, potem ko so se opomogle, hitele vlado prositi,d a vrnejo denar in se iz stanaj bail-out vrnejo v normalo. Pri nas enlebeji in mure niso in ne bodo nič vračale davkoplačevalcem.)

To me je spomnilo na slavni dijalog iz kultnega filma The Impostor, ko oden od glavnih likov reče: "Veste kdaj me moj pes najbolj fascinira?...Takrat, ko poskuša impersonificirati oz oponašati nekatere človeške lastnosti".

Ergo, toti naši kobajagi levi kobajagi intelektualci, so, kot te filmski peseki hiteli gagati o socializaciji izgub, oponašajoč prave žurnaliste in intelektualce iz normalnega dela sveta.

Seveda je hkrati treba posebej poudariti, da naši kobajagi intelektualci niso nikoli gagali o socializaciji izgub, ko smo dojebavali udbaške bančne kolhoze na začetku devetdesetih, pa na koncu, pa na začetku tega tisočletja pa nedavno spet. Niso to gagali niti ko smo dojebavlai mure in podobne socialistine kolhoze, ki od pamtiveka generirajo izgubo, ki se jo socializira. Niso gagali niti, ko so posvečenim kmetom članom pravih partijskih in propartijskih strank talali milijarde brez evidence. Niti, ko so ob gradnji AC križa talali benefite številnim, vključno z lokalnimi šerifi.

Cel naš sistem je ena vleika socializacija izgub, ki jo vsi dojebavamo z zadolževanjem nas in naših še nerojenih zanamcev vse tja do leta 3000 že.

In pri nas je vse to za razliko od USA kar del sistema, del kučanističnega "socializma". In da je zadeva še hujša, zdaj nam te roparske tolpe že odkrito gagajo o "demokratičnem socializmu" zaostrujoč retoriko iz dneva v dan, tak, da je opankar oni dan že izrekel od Milana mu v neizobražena majmunska usta položene besede. "EU komisiji je treba reči odločen ne [ko gre za varčevanje]".

Prevedeno v jezik normalnih, pomeni ta sporočilo majmuna iz Saraorce, da bi oni Eu sporočili, da "jim Eu ne bo vzel njihove orgije s socializacijo izgub". Ima bre, da se troši i posle da narod sve to plati, a bogami mi bi, da nam plati i EU. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: