sreda, 21. avgust 2013

2197119 - odgovor Jožetu Colariču, ki laprdari o intenzivnosti dela

Ne seri Colarič!
Naša beda nima nič opraviti z "intenzivnostjo dela", temveč s tem, da so v omenjenih državah komunjare odjebali, tu ste pa komunjare ostale na oblasti. Kumunajzerizem ste potem fteknili v vse odprtine trupelca narodove države, sistema, vsega!

Tam so uvedli sistem normalnih držav, tu ste pa obdavčili delo najboljših tako absurdno visoko in jim nabili še rekete v formi neokapičenih prispevkov, tak, da ste jim, v imenu komunistične uravnilovke delovnega plebsa v enaki bedi, odvzeli 70% prihodka.
Prihodovalcem iz dela oz vsem ustvarjalcem ste namenili usodo oropancev, vašim svojim komunajzer lopovom pa omogočili velekrajo potom kreditov na lepe oči iz udbokolhoz bank.
Tako sjebane državne udbokolhoz banke pa potem perverzno dojebavali spet iz žepov onih oropancev, ki jih brutalno ekspropriativno obdavčujete in reketirate!.

Skratka, Cole majstore, vi komunjare ste ultra sprijene beštije, ropate prihodovalce iz dela, potem ravno od njih vzamete še za dojebavanje udbokolhozov, ki ste jih sjebali vi komunjare.

In ader wordz, Cole, našo državo je sjebala vaša uberperverzija in lopovska komunistična sprijenost in ne neka tam fantomska neintenzivnost dela, ki da se je, kobajagi, nenadoma vtihotapila k nam, hehe.

Ne pozabi Cole, vsak človek, ki zdaj zapušča Slovenijo, ker ste ga s povzročeno bedo in ropom ke pregnali vi komunjare, bo tam v eni izmed ufiladelfij že prvi mesec "delavec meseca". Ker Janez dela super intenzivno, Cole, jebala te opešana intenzivnost dela, takorekoč! Da te jebala! Kako to Cole, da Janez nemškemu delodajalcu dela intenzivno vam pa kobajagi ne. Kaj pa, če ti malo nakladaš in nas malo cigu-migu , Cole, ha?

Ja, možno je, da je intenzivnost dela nizka med vašimisvojimi nastavljenci od vaše večno v kontinuitetu vladajoče kumunajzer politike na managerska mesta in sinekure na državni sisi, to pa ja. Ja, Cole, točno tako, Tone ga je nastavil! Tudi tebe je nastavilo, Cole, ka si pozabil?!

Link

Ni komentarjev: