ponedeljek, 19. avgust 2013

2194867 - esej o komunajzerskem talibaniziranju prostora

[kirman69]
Branil ga boš lahko tudi kot slavnostnega govorca na domobranski proslavi v Rovtah nad Logatcem. V Rovtah (tja kamor pač spadate) boš lahko skupaj s svojimi somišljeniki zopet častil spomine na vojaško formacijo, ki je svojemu gospodarju okupatorju osvajala Slovenijo in sobrate pošiljala v taborišča. Formacijo, ki ji je bilo preganjanje političnega nasprotnika pomembnejše, kot ohranjanje naroda. Morda boste spili tudi kakšen kozarček na spomin vašega bivšega SS šefa E. Rosenerja. Švabi so sedaj zopet močni in vi zopet pogumni. Kakšna pa bo vaša cena izzivanje državljanske vojne, boste že videli.

Kučan ti je slavnostni govorec na fašistokomunističnih lažgoških in osankaričnih orgijah vsako leto.
O nekakšnih fantomskih domobranskih proslavah pa veste in gagate samo vi udbaški prokumunajzer in kumunajzerfašistični moteni umi.

Pa ne le moteni, vi ste tudi omejeni, kajti vi si domišljate, da vas je težko prečitati in da ste originalni, ko se greste staro fašistkomunistično igro, okateruh resnico so že davno v dediščino človeške civilizacije zapisali umi, ki so ta primitivizem seveda brez težav prepoznali in okvalificirali v svojih umentiških delih, nazadnje en luciden srpski pisec v svinčenih časih Jugokomunistanije:

"Ko človeka hočeš etiketirati in narediti za legitimno tarčo, najprej nanj pljuneš, potem pa gor nalimaš etiketo v obliki tarče, potem pa streljaš, kobajagi upravičeno."

Bora Đorđević je pa nekak istočasno zapel to o vas komunističnih zvereh: www.youtube.com/watc...detailpage

"Svima ste kičmu polomili...vaša duša je prokleta...svima ste stavili amove...sebi sagradili hramove... Ruke vam ogrezle u krvi!"

Tako so ravnali komplotniki, zarotniki, sprijenci in moteni umi odkar svet stoji, zlasti ste pa to perfekturiali vi nazi-socialisti, komufašisti, fašisti, komunisti in podobna sodrga.

Vi orgijate in sistematično ter vztrajno vsako leto vsak mesec, vsak dan, sejete razdor med Slovence že 23@45™ in to tako perverzno, da si iz državne blagajne celo vzamete desetine milijonov, da to svojo sprijeno satansko raboto financirate. Koljete Slovenijo in slovensko nacijo, klanje pa financirati iz žepov taistih ljudi. Tega ste zmožni samo udabškikumuanjzerfašistični sprijenci.

Vam je vsak dogodek, na katerem se kdo pokloni žrtvam vaše klavske morilske zverinske orgije, ter s tem predvsem pride do razkritja in novega poudarka, da ste komunistične beštije zveri, takoj "domobranski shod".

Nihče drug kot ravno vi ne bo povzročil nov v vstop po komufašistih maltretiranega dela državljanov v državljansko vojno v kateri vi komunistični zmobiji živite nenehno že 23@45™. V strahu, da o vas ne povedo resnico, vztrajno ponavljate in fabricirate vedno nove in večje laži.

Deja vu! Tako se je enkrat že zgodilo, ko ste komufašistične talibanske tolpe morile v nočnih asasinskih akcijah komunajzerfašističnih eskadronov smrti, ki so jih v morilske akcije pošiljali moteni umi kardeljev, kidričev in podobnih sprijencev. No, da se bi obranili, da bi obranili gola življenja, da ne bi bili podmuklo zverinsko v spanju umorjeni od vaših morilskih pohodov, so ljudje organizirali vaške straže.

In, da bo jasno vsakemu udbašu na tem forumu - uničenje vas komunajzer zveri ni izdaja, izdaja je to, kar ste vi počeli in še vedno počnete - izdaja naroda večkrat, nazadnje pred osamosvojitvijo in antinarodni komunistični zakoni, recimo davčni, prispevkovno-reketarski, ter nazadnje te pokojninski. In še oni, ki ste jih že pripravili.

Ne pozabi, da se danes ve, da ste tik pred WW2 bili v nekakšni natimeprialistični ligi skupaj s Hitlerjem, kar je seveda izdaja naroda.

Uničenje terostistične komunistične organizacije ni izdaja, temveč plemenito dejanje, kto pač uničenej vsake teroristične organizacije. Povsem enako uničenju okupatorske ssile. Toliko o vašem samovšečnem egocentričnem kurčenju in misinterpretativni tendenciozni uporabi termina "izdaja".

Vi ste svoje komutalibanske fašistične orgije nadaljevali v formi unilateralne državljanske vojne tudi po letu 1945 in te unilateralne vojne nikoli niste prekinili. Do dneva današnjega! Đabe vam umetno fabriciranje neobstoječih kobajagi kolaborantov z nekšnim okupatorjem izpred 70 let, ne pizdeki, edine zveri, lopovi in zločinci, ki so še ostali v SLO ste VI - komunjare in častilci komunističnih klavskih morilskih asasinskih haduškoterorističnih zveri! Vaših lopovskih in morislkih dedov, babic in očetov! Narod to vidi, četudi se vam zdi, da ste ga uspeli pobebaviti, da ne vidi.

Leta 1991 bi za to zločinjevanje morali dobiti po pički v formi lustracije in obsodb vseh zločincev magari v odsotnosti, ter brez dvoma obsodbe in poplnega izbrisa vaše kompartijske zločinske organizacije. To bi lahko in še lahko obsodimo v prisotnosti.

Ker ste po duhu premehek in predober narod uspeli nategniti, se to ni zgodilo, ma evo vas zdaj gagate čedalje bolj v to smer, čedalje bolj zaostrujete in talibanizirate prostor in ni treba biti raketni znastvenik, da človek ugotovi, da, v primeru, da tako nadaljujete, kot ste zdaj začeli rožljati s ponovno uvedbo komutalibanskega režima, boste prav gotovo izprovocirali vstop maltretiranih, zlorabljanih in ogroženih v to državljansko vojno. Tako je delala tudi JLA in doživela, da se sicer tradicionalno pacificirane in pohlevnizirane Slovence sprovocira dovolj, da se pripravimo in jebamo mater terorističnim silam.

Želim vam vso srečo, le tako naprej. Kdor je oz bo sejal veter bo žel vihar, kdor je z mečem mahal bo od meča padel. Vedno bil in bo dokler ta svet stoji.

PS
Komunjare ste sicer velike strahopetne pičkice in sve kar počenete počnete podmuklo in skušate mudološko-nategunsko prikazati drugače, kar je, zahavljujoč rdečim medijem in rdečim pisunom, bil razlog, da narod ni še prečital, kaj je tisto nujno opravilo v zvezi z vami.

A jebiga, Bog je velik, zločincem in lopovom nikoli ne daruje perfektnega uma. In evo vas dokazujete to staro vesoljno resnico. Provocirate in grozite in rožljate s socializmom, mrcvarite ljudstvo. Vljudno vas prosim, dajte še pospešiti, da bo ja miroljubni slovenski dobrodušni folk doumel, da vam mora končno enkrat in za vselej jebati mater lopovsko komunistično.

Link

Ni komentarjev: