četrtek, 29. avgust 2013

2204382 - esej o demokratičnosocialističnem nategu

Spomnimo le na izjavo enega najglasnejših vstajnikov Roka Kogeja iz letošnjega aprila, ki je državno lastnino postavil na piedestal vstajniškega gibanja: »Ne zagovarjamo prehoda v socializem z danes na jutri, ampak če ima kaka država dobra izhodišča za kaj takega, potem je to Slovenija z zelo razširjeno državno lastnino, ki pokriva vsa ključna podjetja v Sloveniji, tako v sferi produkcije kot distribucije.« (MMC RTVSLO, 30. aprila 2013)

Komunistična tolpa je to "razširjeno državno lastnino" iz t.i. "družbene lastnine" kreirala namerno, dajnosežno načrtno, zahrbtno in zarotniško podmuklo ravno s ciljem podtalnega prikritega ohranjanja "socializma" tudi na novi od Zapada po njihovem mnenju vsiljeni in izsiljeni platformi nominalnega prostotržnega kapitalizma in nominalnega političnega pluralizma, kar je de facto v praksi vse po vrsti obstruirala in izničevala, tudi s pomočjo črnih fondov in armado prokomunističnih medijev in kulturnikov. In nedavno priznala, rekoč "Narod si ni želel prostotržnega kapitalizma, temveč zgolj odcepitev, narod je na plebiscitu hotel zgolj odcepitev in ne tudi kapitalizem in cerkev"

To je obenem tisti kolosalni nateg nacije, a tudi EC oz preostale EU. Komunjaram so torej svoboda in prostotržnost in pluralnost ves čas kost v grlu, oni ves čas mislijo, da smo v nekakšnem stanju začasno vsiljenega kapitalizma, pluralizma, svobode, prostotržnosti.

Slovenska komunistična tolpa to sicer še vedno prevladujoče skuša skrivati in prikrivati, saj med sprejemanjem v EU nikakor ni smela dopustiti, da se izve, da Slovenija v bistvu fura dalje brutalni kartelni mafijski državni kapitalizem t.i. "socializem", oz antiprostotržnost, antipolitpluralnost, antisvobodo, antivladavino prava in vse drugo, kar je lastno fritzlovskemu susak-stajl izolacionističnemu gospodarsko-ksenofobnemu državnokapitalizmu t.i. "socializmu" in še marsikaj, kar je popolnoma tuje temeljni EU ideji.

Sama ekstenzivna državna lastnina, ki je temelj državnokapitalistične ekonomije, ki ji komunistični spin doktorji nadevajo ime "socializem", ni edino orodje temeljitega uresničevanja državnokapitalistične ideologije komunistom edino sprejemljivega monoteističnega državnega kartelnega kapitalizma.

Sistematična in dosledna nasilna uravnilovka vseh od dela živečih v enaki bedi, ki poteka pod krinko sprijene toksične interpretacije termina "solidarnosti", ko se pljački reče solidarnost, je druga takšna dosledno izvajana strategija, katere posledica je skoraj popolna odstonost srednjega razreda po standardih oz. merilih kune moči na skupnem EU trgu in celo po standardih albanske notranjetržne kupne moči, kar je v zgodnjih mesecih tega leta priznala celo nacionalna TV v posebnem prispevku o "brutalnem žrtvovanju srednjega razreda za idejo nerazslojenosti družbe- ali smo res nerazslojena idilična družba, al gre zgolj za enakost v enaki bedi?".

Jaz bi dodal samo še to, da je nacionalka pričakovano "pozabila" poudariti, da je ta prisilna enakost v enaki bedi vsiljena zgolj iz dela prihodujočim, saj so iz tega posredno izvzeti njeni rdeči tajkuni in nomneklatura, ki se napaja podmizno in iz vzakonjenih privilegijev.

Zato tudi imamo totalni absurd nad absurdi oz najvišje davke na prihodke iz dela v svetu in zato tudi smo edina država na svetu, ki ima prisilne dajatve t.i. "prispevke", ki so neokapičeni in so v bistvu dobesedno institucionaliziran reket in ekspropriacija.

Eskpropriacija premoženja kot enkratni disruptivni dogodek je bil glavni dogodek komunistične t.i. "revolucije" leta 1945.
Leta 1991 komunističan tolpa to nadomesti s stalno tekočo vsakomesečno ekspropriacijo, ki poslej ne čaka več, da se mesečni dohodek iz dela uresniči v formi otipljivege in z roko prijemljivega premoženja, ki bi ga komunistična hajduška tolpa potem nasilno odvzela (a tudi s tem v formi vedno novih davkov na premoženje rožlja zdaj!), z ambicijo in namenom uresničenja svojega ideološkega cilja nasilne uravnave vseh odvisno zaposlenih v enaki bedi, ...

...temveč komunistična tolpa po letu 1991 vzakoni tekočo vsakodnevno/vsakomesečno/vsakoletno ekspropriacijo v obliki drakonskih diskriminatornih ultraprogresivnih brutalno progresivnih davkov na dohodek iz dela in formi reketov oz neokapičenih obveznih "peispevkov" za katere se v večjem delu, celo tistemu podkapičnemu, ne dobi ničesar v zameno.

Skratka, tekoče se dogaja čista komunistična pljačka, enaka oni iz leta 1945 in to vsak dan nenehno in avtomatično se dogaja. Kdo ve, morebiti nekega dne na ESČP kdo sproži postopek "deancionalizacije" oz de-eskpropriacije, saj dogajanje ima iste cilje in iste posledice, kot komunistična pljačka izvedena disruptivno leta 1945, katere efekte se je iznićevalo z denacionalizacijo po letu 1991.

Tudi leta 1945 je komunistična tolpa, v čigar ujetništvu je država, državo zlorabila da sprejme za ta podmukli cilj primerne ekspropriativne zakone.

Imamo torej priznanje komunističnega "protestnika", ki je v razgretosti umov komunističnega prevrata oz ravno potekajočega državnega udara vodenega s kote Šljašćičarna v Ljubljani, strastno priznal, da tu gre za mokre sanje odkritega razodetja (dojadilo jim je prikrivanje plus imajo potrebo po zaostritvi!), da si priazdevajo za ponovno odkrito uvedbo t.i. "socializma", kar govorec podpre z resničnim podatkom o ekstenzivnosti državne lastnine.

To je obenem razodetje, ki dezauvira vse tiste bleferje, ki se sprenevedajo, ko govorijo: "...pa kje vi v Sloveniji vidite komuniste, komunistično ideologijo in socializem".

Slovenija je ves čas v državnem kapializmu a.k.a. "socializmu", gaganje o "demokratičnem socializmu" je samo znak, da se je komunistična tolpa odločila, da mora fijasko in devastacijo Slovenije, ki jih je povzročila in efektirala ta njena ideološka orgija, prikriti z odkrito in totalno realizacijo še bolj talibanske oblike t.i. "socializma" kot smo ga imeli 45 let do leta 1991. Zmanjkalo jim je špage v okvirju obstoječih orodij nasilne uravnave in pacifikacije družbe, saj jim je glumiti demokracijo zelo naporno in zoprno, zato zdaj potrebujejo bolj totalitarno obliko, v kateri se jim ni treba toliko z narodom pogajati in pretvarjati. Prvi tak korak je bilo onemogočanje referendumov, tak, da narod daens nima več nobenega orodja oz orožja v rokah za obrambo od sprijenosti lastnih fašistovladarjev.

Pridevnik "demokratični", kot razlika do prve inkarnacije t.i. socializma, ki je rulal do leta 1991, bo pa valda označeval odpravo notranjepartijske dogmatske gonje proti sedenju komunistov nazisocialistov v prvih vrstah v cerkvah, odpravo gonje proti grmadenju premoženja komunističnih liderjev in tajkunov in uvedbo kvazi politpluralnosti v formi množice kompartijskih derivatov in kompartiji kompatibilnih političnih frakcij, katerih politični program in modus operandi je ideološko na povsem enakih premisah nasilne uravnilovke delovnega plebsa v enaki bedi, torej so kompartiji prijazne in nehostilne stranke in tonini Pucko jim materino. Zlagana politpluralnost, ki jo drmarkeši vsak dan dodatno spodkopavajo z odkritimi ambicijami postavljati in nastavljati liderje kobajagi kompartiji opozocojskih strank. hehe. "Janša bi moral odstopiti z mesta predsednika SDS, de™, Zoki je odctopil, de™, naj tut Janša, de™.", rjove komutalibanski agitprop. Toliko o komunističnem dojemanju pluralnosti.

Ne bi me čudilo, da zelo kmalu, takoj po kongresu ZdruženeNapredneLevice™, na katere kongres bodo povabljene kot gostje, naše kobajagi "desne" stranke vse po vrsti izrazijo "pripravljenost podpreti prizadevanja "nove levice" za uresničenje nove inovativne "socialno čuteče družbe, de™", ki zavrača turbokapitalizem in neoliberalizem, ki so slovenskemu malemu človeki neprimerni in tradiciji oz izročilu našega socialnočutečega naroda, ki je, to se ve, s srcem in dušo za socialno državo oz za državno rentico in podmizno ugodnost, ter za samobitnost Slovencev tudi za ceno izstopa iz EU, ki se je kobajagi že "izpela", ter ponovno uvedbo lastne NAZI valute, ki edina slovenskemu ljucvu garantira, da lahko uresniči svoje tisočletne sanje o samostojni poti.

Vse, kar "desnica" za podporo teg "projekta nazionalen enotonosti" terja je, da se uresničuje dosledna pluralnost političnega prostora".

Slednje pomeni v prevodu "Ako nam kompartija dovoli participirati na plenu in v partitokratski orgiji, ako tudi naše voditelje naredi za nedotakljive, tak kot je nedotakljiv Zoki, alpa tovarš German, smo mi za demokratični socializem", podpis "slovenska t.i. desnica".

Ni treba biti Forbes, Mićo Mrkajić ali Einstein oz Zweistein da človek doume, da je slovensko volivno truplo umsko oprano pa zato prevladujoče nazi-socialistične forme mentis. Zato ni niti malo dvoma o tem kako se bo končalo.

Slovenci obični pepeki si sicer fukotožno naivno domišljajo, da je možno HKRATI imeti nazisocializem in blaginjo in svobodo in progres in ostati v Eu in v EUR monetarni uniji, a to sevede ni možno, saj z nazisocializmom Eu ideja, svoboda in progres niso združljivi.

Kajti, Evropa, EU in ideje svobode in prstotržnosti temeljijo na antinazisocializmu, antitotalitarizmu, antikomunizmu in antifašizmu. Kar je nedavno v deklaraciji bilo tudi uradno izpovedano, razn v Sloveniji, kot edini Eu članici, ki je zavrnila antikomunizem, torej de facto glede na vsebino, tudi antinazisocializem in antifašizem. De fakin facto!

Ideje in ta doktrina slovenskih komunistov-fašistov nazisocialistov funkcionirajo do idej in doktrine EU in Evrope kot antisnov do snovi v vesolju.

Ne, Slovenčki moji, NE, Evropa kučanistične nazisoc državnokapitalistične kartelne plemenske karantasko-mitološko-mudološke slovenske skomunajzlane orgije ne bo sprejela niti tolerirala, saj le ta spodjeda temeljno idejo EU. Slovenska oskimoronska ideja o "demkratičnem socializmu" je nasprotje in negacija vsega kar Evropa hoče biti.

To vidi oz ve ves svet, samo slovenske ofce si domišljajo, da lahko imajo in renatrskonasilnouravnilovski kompartijski talibanizem in EU, Evro, svobodo, pluralnost, progres in blaginjo. To je vedel celo dovtipni otrok iz vica iz časa prve inkarnacije socializma, ko si italijanski in slovenski otrok V Ghorici čez mejo kažeta osle, pa talijanski otrok slovenskemu reče "Jaz imam pa čokoladooooo" oni mu odvrne "Mi pa imamo soocializeeeem in komuniste na oblastiiii", Italijan nadaljuje "tudi mi lahko imamo socializem s komunisti na oblasti kadar hočemoooo!". "ja, sam potem ne boste več imeli čkolaaaadeeee".

Hehe, papki naivni slovenceljski, hočete "demokratični socializem", ok sam potem ni več EU, Evra, svobode, napredka, blaginje! Ni! Tak, kot v nasadu jelše ob Muri nimaš kaj iskati jabolk, hehe. Težko li je to doumeti, papki zagovedani!?

"Levica" oz njen oskimoronski "demokratičnosocialističlni" reketarsko hajduški nateg, vs. blaginja, EU, Evro, svoboda, napredek. Kaj boste izbrali papki? Do zdaj in ta trenutek ste izbrali "levico" in njene orgije.

Zato Slovenija gnije in se razkraja naprej, v toksični mlakuži slovenske zatohle družbene kloaki podobne septične jame pa na površje leze čedalje več bizarnih govnastih odplak, ki slišijo na ime lopovski lopovski bleferski bleferski nesposobni nesposobni ogabni ogabni brutalni brutalni gnoj gnoj.

Link

Ni komentarjev: