torek, 20. avgust 2013

2196209 - zakaj so ljudje pred 25 leti pravzaprav šli na Roško

[roaddoggdodi]
Večina teh, ki so takrat stali na Roški se danes tega sramuje...

Če imaš en sam gram uma, ki je sposoben logičnega skelapanja in ni potopljen v navijaško komunistično iracionalno misleno brozgo malicioznosti anciljane ad personam na neke moralnohorizontalneže tipa Janša, Bavčar, Zavrl, a bogami tudi Kučan, Janković, Thaler, Rop, Badnelj in takih kreatur ej v nas kot listja in trave Pucko jim materino, boš zdaj pred spoštovanim Forumom Financ slavnostno in čimbolj teatralno izjavil, da po temeljitem razmisleku vzameš nazaj to trditev.

Moje mnenje je, da se za podporo JBTZ nihče ne sramuje, pa čeprav so vsi akterji iz kratice JBTZ, razen mogoče Borštnerja, kasneje storili vsaj eno smrdljivo moralnohorizontalno dejanje, ki jim ne služi na čast.

Zakaj tako mislim in zakaj ta predhodni stavek ni kontradiktoren.

Zato, ker je logika in dinamika javnega protestnega zborovanja, povsem drugačna od tega, kar si ti medvrstično tu zatrdil.
Psihologija množice, ki se zbere protestirati proti nečemu, v resnici nikoli nima niti najmanjša blage veze s samimi akterji, kis e jih s protestom domnevno ščiti, množica je tam zaradi sebe, zaradi lastnih strahov in njen cilj je zaščita sebe samega in svojih bližnjih.

Enako velja tudi za vse na Roški oz Parku Zvezda.

Jaz tam nisem bil zaradi JBTZ, oni so meni že takrat bili povsem postranskega pomena in mene je že takrat v želodcu krčilo, ko so govorci stopali na oder in izvajali klasično hladno politično obrtniško agitiranje.

Jaz sem tam bil zaradi tega, da komunistični tolpi pokažem, da smo vsi mi Walter™, ki se je vrnila in da jim bomo jebali-mater™. Zakaj jim bomo jebali mater? A zaradi tega ker so zaprli Janšo? Ma, jok brate, nisem jaz niti pomislil na Janšo. In po mojem nihče v množici takisto ni pomislil na Janšo per se.

Niti tisti, ki so se tam zbrali iz močnih domoljubno-nacionalnih klanovskih vzgibov in sentimentov, ker so v tem dejanju vojaškega sodišča JLA videli unitaristični napad poskusa nasilnega pacificiranja iz Beograda na vse Slovence, na cleoten slovenski klan in na vseh Slovencev aspiracijo po biti gospodar na svojem kot nasprotje biti tretiran kot hlapec Beograda in KPJ oz ZKJ.

Jaz sem jim sporočal, da jim bom jebal mater zato, ker fašistična komunistična tolpa misli, da lahko počne kar hoče, da lahko zapira kogarkoli, ki malo "talasa" proti njihovim idejam in predvsem fašisto-roparskim praksam.

Jaz sem tam bil zato, ker sem v ravnanju komunistične fašistične tolpe prepoznal dogajanje enako onemu nad kočevskimi fojbami, enako onemu v primeru Otoka Golega, enako onemu iz nočnih asasinskih pohodov komunistofašističnih eskadronov smrti, ki so morili vidne Slovence, ki so javno izražali odpor proti komunističnim aspiracijam oz so odrekli podporo komunistični tolpi in njenim pošastnim namenom.

In danes je pri meni glede tega sve enako. In tako bo dokler bom dihal. Ne glede na to kdo je tista fašistična sila, ki se loteva takih metod v svojem politično-vladarskem modusu operandi. teoretično bi jutri lahko neka nova sila končno z lica svete slovenske zmelej izbriaala komutalibansko fašistično tolpo in njene zakone, pa se potem sam spridila, tak kot kleptomanski HDZ na Hrvaškem in jaz bi jim enako jebal mater za take prakse. Štekamo?

Tudi danes stojim neomajno v bran vsem, ki jih komutalibanski režim protizakonito maltretira oz preganja in obsoja brez dokazov, pa četudi danes jasno vem, da sta nacionalsocialista Janša in Kučan vsaj s svojo oprtunistično partitokratsko klepto-rentarsko tolpo, sposobna združenega zločinskega podjema, kar sta lepo demonstriala, ko sta nedavno sprejela pokojninski zakon in pripravila, ter že sprejela še množico podobno antinarodnih, nardo zasužnjevalnih in zlorabljajočih zakonov, med drugim tudi tega o socializaciji lopovskega orgijanja komutalibanske tolpe, katerih orgijo prisilno plačuje suženjski slovenski narod.

Sram je lahko Janšo, ma ne iz razlogov, ki jih ti imaš v mislih, temveče iz ravno nasprotnih razlogov - ker ni vrnil dolga tisti množici in svoje življenje tak kot Havel na Češkem posvetil doslednemu boju proti komufašistični tolpi, ki ga je takrat zaprla. ali pa, če tega ni bil zmožen, oditi iz politike čist in neumazan grehom oportunističnega kolaborianja s komufašistično tolpo.

In predvsem se bi morla posvetiti doslednemu boju proti zlodelom, lopovluku in roparsko-hajduško-mafijsko-reketarskemu orgijanju in zakonih komufašistov. Ker tega ni storil, ampak se jim je oportunistično velikokrat pridružil, nazadnje pri pokojninskemu zločinu treh tisočletij nad Slovenci; ker Fritzlove hčere ni po viteško, tak, kot policist v Avstirji rešil iz kleti, ampak se je pridružil Fritzlu, pa jo še on posiljeval, je lahko sram Janšo, da o Bavčarju in Zavrlu niti ne govorimo.

Da o sami kučanovski tolpi in Kučanu, oz komunističnih fritzlih niti ne govorimo! Njih vseh je lahko sram, množica z Roške, z morda, morda!, izjemo tistih, ki so že takrat bili komutalibani in so to tudi ostali ali kasneje postali, pa nima kaj biti sram.

Link

Ni komentarjev: