torek, 20. avgust 2013

2195933 - komunajzersko manipuliranje glede zadeve Patria na avstrijskem in finskem sodišču

[vrac]
So komunisti potemtakem tudi na avstrijskem in finskem sodišču? Obtožnice so dokaj slične, tako v Avstriji kot na Finskem obtožujejo iste posameznike, uporabljajo iste dokazne dokumente in prikazujejo, da so na neznanem kraju, ob neznanem času, na neznan način isti posamezniki podkupovali iste politike in vojaške častnike v Sloveniji. In glej ga zlomka, JJ se na vseh teh inkriminiranih SMS-ih in računalniških zapisih pojavlja kot glavni zvezdnik. Verjetno ne zgolj slučajno... Če se, potem ima zelo veliko nesrečo,da so ga zgolj slučajno vmešali v komplot. Pa ja menda ne misliš, da podkupnina ni bila plačana? Sicer ne v obljubljenem znesku, iz Finske je pa preko Avstrije šlo dokazano v Slovenijo par milijonov EUR-ov..

Kako zblojene in v um sjebane ste vi ofčice sledilke kompartijskega agitpropa se vidi iz tvojega lupetanja o tem, kaj se dogaja na avstrijskem in finskem sodišču.
Z enim stavkom: Nič kaj si zatrdil ne drži, celo nasprotno, vse, kar si napisal je popolni absurd, laž in nebuloza. Notorni debilizem, celo!

V Avstriji so sodili povsem drugi osebi in "istim osebam", torej Janši, Krkoviču n Črnkoviču tam niso sodili, ne sodijo in ne bodo sodili.

Dalje, te moram opomniti, da mora človek biti totalna ofca, da verjame, da avstrijsko sodišče ali finsko sodišče lahko sploh pomisli koga obsoditi na temelju "...na neznan komunikacijski način, neznanega dne, na neznanem kraju od neznanih oseb domnevno prejel obljubo nagrade"

Avstrijsko sodišče je sodilo na osnovi trdnih dokazov, da je neka konkretna oseba naredila konkretne denarne transakcije in poizkus doodatnih transakcij, česar ni moč zanikati, saj bstaja dokumentacija in celo policijski zapisniki o teh dejanjih.

Te transakcije so šle točno določenim znanim osebam v Sloveniji in drugih državah.

Avstrijski državljan je bil obsojen zaradi neplačila davkov in nekritosti transferja in poizkušanega transferja v poslovnih relacijah na validen in zakonit način.

Obsojen je bil temeljem trdnih materijalnih dokazov konkretno proti njemu in ne proti Janši, Krkoviču in Crnkoviču, ki jih je sodnica držala v roki in obtoženi ni zanikal, a tudi če i ne pomaga, ker je dokaz materijalen in otipljiv.

Ti pa gagaš, da so tam sodili Janši, Krkoviču, Črnoviču, Wolfu in to temeljem megle neznanega kraja in to. Kera debilana je v tvoji glavi, da greš to srati, vsaj to bi lahko preveril komu so tam sodili in za kaj so ga obsodili.

Avstrijski državljan je bil za davčni prekršek oglobljen in obsojen tudi na kazen zapora in ker se na izrečeno sodbo ne bo pritožil, ostaja nepojasnjeno, ali drži v tem primeru sicer marginalna domneva tožilstva s katero ni tožilec nii imel nekih ambicij, hehe, da se bi denar, če bi bil transferiran, verjerno uporabil za podkupnino. Za podkupovanje pa v Avstriji nihče ni bil niti sojen niti obsojen. Nisi vedel, ne?

Isti avstrijski državljan je v istem postopku bil obtožen tudi za "združevanje v kriminalno združbo", a ker mu tožilci tega niso mogli dokazati, je bil te obtožbe oproščen, s čimer je bil avtomatično oproščen tudi Walter Wolf, saj je sodnica, ki pač ni komunistična ajdra, logično konstatirala, " ...da ena oseba sama ne more biti zločinska združba saj sta za to potrebni vsaj dve osebi.

Edina denarna transakcija, ki je bila izvršena, so bili transferji provizij Cekuti in onemu orožarju golfistu, a njim se sojenje še ni začelo, vprašanje je pa tudi ali jim bo sploh kaj dokazano, saj sam prejem denarja za provizijo ni apriorno nezakonit, zlasti, če so davke odvedli korektno.

Če nisi vedel, Cekuta in zlasti oni golfist, ki ima orožarsko posredovalno firmo lahko legalno in kegitimno prejme denar od obsojenega avstrijskega državljan in tudi Patrije in s soišča odkoraka oproščen vseh obtožb, če je izdal ačun za posredovanje in od prejetaga dnarja odvedel vse davke in če tožilstvo ne pritrese dokazil, da je s tem denarjem koga podkupoval oz žnjim storil kaj drugega nezakonitega.

Avstrijski državljan je bil obsojen, ker je kršil avstrijske zakone, naš golfist pa morda ne bo, če pri tem ni kršil Slo zakone. In oboje je perfektno normalno, namreč, kot je poudaril Wolf, ni protizakonito zaslužiti denar s posredovanjem v poslu, nezakonito je, če s tem denarjem koga podkupiš, li pa, če ne plačaš davke, prekršek je pa tudi, če ti knjige ne štimajo.

Z drugimi besedami, vi komunjare se morate bolje potruditi, to, da skušate na galamo podtikati butasto trditev, da Avstrijci in Finci sodijo istim osebam, torej Janši, Črnkoviču in Krkoviču, temelječ svoje tožbe na istih komunističnih butalizmih o neznanem vsemu, je patetično. Še bolj je patetično in tmeljni kmečki pameti žaljivo, da se zatekate v, po vas podtaknjeno vprašanje " Kaj, a pol so tudi Avstrijci in Finci komunisti oz dle Kučanove zarote?".

Ne niso, ker tudi ne sodijo, kot vi ofce gagate, da sodijo in seveda, predvsem to, ne, ne sodijo Janši, recimo. Tudi Krkoviču ne in tudi Črnkoviču ne. Sodili so pa Wolfu in svojemu državljanu. Kako zanimivo, kanede. Mar ni?

P: Znova poudarjam, ni vprašanje, ali je Janša zmožen stranki rihtati črne fonde, tak recimo, kot Kučan in vsi drugi politiki Slovenistana. Seveda je! Vprašanje je ali mu to lahko dokažejo in ali sme komunistična lajdra izživljati svoje privatne antijanševske komutalibanske egotripe s kršenjem zakona in trošiti denar davkoplačevalcev za barbarajamsko uničevanje konkurence njeni kompartiji in za suspenz svobode in demokracije v Slo, kajti vsako takšno sojenje je smrdljiv antinarodni izpad. In sploh ni važno koga konkretno so pri tem komutalibanske lajdre n prasci mrcvarili, oz koliko kdo od nas navadnih pepekov misli, da je Janša lahko ali ne pokvarjen.

Janša pokvarjen gotovo je, saj je skupaj s Kučanom nedavno sprejel antinarodni pokojninski zakon in s tem zagrešil antinarni zločin miskih in epskih razsežnosti, v primerjavi s katerim je eventuelno sicer nedoazljivo zločinovanje v Patriji, kot če bi primerjal sa eden rigne za mizo s komutalibanskim zločinom v Barbara rovu, ma tako obsojati ga brez dokazov za Patrijo, pa se ne sme, saj toleranca do te sprdačine od sodbe pomeni toleranco do umora svobode celotnega naroda. Take sodbe so atentati na narod. Janše, cekute, kučani, jankovići pri tem ne pomenijo nič per se, svoboda in zakonitost državljana, tudi naštetih lopovov, je pa sveta zato, ker to varuje svobodo vseh nas. Dobro?

PS
Lepo bi bilo, da ta wanabe sodnica Janšo in Kučana obsodi na 1000 let zapra zaradi združevanja v zločinsko združbo z namenom izvrševanja antinarodnih organiziranih zločinov in to temeljem trdnih doazov, da sta skupaj s svojima tolpama sprejela stari in novi pokojninski zakon, ki sta gradacijsko naraščajoč antinarodni zločin. No, če bi bila skupaj s tožilcem sposobna tega, bi jo jaz spoštoval in ji ne bi rekel komunistična lajdra. Tako pa, Aj am sori, facti bruti o tu, jebiga.

Link

Ni komentarjev: