četrtek, 8. avgust 2013

2188585 - kdo vse bi jih še moral dobiti po pi**i zaradi finančnega zloma RKC

Kardinal Franc Rode je v nedeljo razglasil, da je za Vatikan »problem sedaj zaključen«. Vendar to ne velja za Slovenijo: ker so cerkveni Zvonovi za seboj pustili več kot polmilijardno premoženjsko luknjo in skoraj 400 milijonov evrov neplačanih bančnih dolgov, morajo predstavniki cerkve skupaj z odgovornimi bankirji začeti odgovarjati ne zgolj pred bogom, ampak tudi pred slovenskimi sodišči!

Tako je. Kazen za klerikovo hlastanje po premoženju na način, ki krši zakone te države, mora biti sankcionirana na sodišču.
(Sodišča so sicer udbaškopartijska in bi zato bilo bolje, da se jim sodi v Angliji, Nemčiji ali Avstriji, a to nič ne spremeni poante tega članka. Če lahko našemu kirurgu sodi izraelsko sodišče in sodni sistem te države to sodbo sprejme in izvrši, potem lahko v takih rečeh sodijo sodišča normalnih držav, ki z udbaško-partijskimi sodniki nimajo težav)

PS
Bode pa v oči, da sta obe državni udbo-banki odobrili preko 400 milijonov nezavarovanih kreditov, oz dobesedno šenkale denar na lepe oči.

Predvsem iz teh bank bi morali številni pred sodišče, kajti njihov greh in zločin je večji, saj so dobesedno poneverili davkoplačevalčev denar.

Na nek način nas boli kurac za vse raznorazne požrešneže in mutivode, ki bi radi velike kredite, če banke, zlasti seveda banke v lasti davkoplačevalca, te kredite zavarujejo bullet proof varno, oz vsaj tako, kot zavarujejo kredite dane običnim pepetom.

Pred sodišča bi pod sumom sodelovanja v združenem zločinskem podjemu morali tudi vsi politiki, ki danes zagovarjajo in izvajajo dojebavanje obeh udbokolhoz bank z davkoplačevalskim denarjem oz ki socializirajo izgubo, ki jo je priigrala udbaška uprava teh bančnih kolhozov tlajoč kredite v roke neodgovrnih požrešnih bonvivanskih klerikov hlastajočih po denarni moči.

Te dve banki je treba zapreti in na sodišču obsoditi lopove, ter s tem simbolično do temelja požgati vso to udbaško zalego, ki narodu krade potom teh dveh udbokolhozov.

Cerkev pa naj svoje premoženje založi za poplačilo nastale škode, do višine škode seveda.

Novi papež, a bogami tudi jaz, hehe, da Jezusa niti ne omanjam, vsi enotno menimo, da kleriki in cerkev ne smejo imeti nikakršnega premoženja, razen gat na riti, strehe nad glavo in skromne zdrave biohrane. Edino tako bodo cerkev in kleriki lahko molili, kontemplirali in eventuelno tako čisti vseh mesenih in posvetnih distraktorjev, dosegli Boga in izvršili svoje poslanstvo. Če se tej mesenosti in hlastanju po oblasti, moči, divjemu seksu, zlatu in svili ne morejo upreti, naj preprosto izstopijo iz cerkve in gredo kot civili izživeti te človeške strasti. Pošteno in brez kršenja zakonov, seveda! Težko li je?!

Če si slovenska cerkev želi povrniti kredibilnost in zaupanje vernikov, bi vse svoje današnje premoženje, ki presega zgoraj opisano logiko skromnega življenja v veri, in seveda po vrnitvi dolga priigranega v tej orgiji, bi SLO RKC, sledeč ideologiji novega papeža, morala dati v en sam humanitarni centralni sklad iz katerega bi pomagali revežem.

Link

Ni komentarjev: