petek, 23. avgust 2013

2199444 - izvrstno dopolnilo kolumne "Njegova gnada Igor Lukšič" Karla Lipnika

>Moti me, da so njegove izjave dvolične. No, kolikšna bi bila plača gospoda Lukšiča in koliko bi bilo zaposlenih v javnih upravi, če ne bi bilo mednarodnih kapitalskih trgov, kjer si je Slovenija v zadnjih šestih letih izposodila pol slovenskega BDP? Če Lukšič kritizira kapital in njegove interese, nepoštene finančne in kapitalske trge ter hkrati še zavira privatizacijo, potem pač ne more v isti sapi podpirati čezmerne državne porabe. Ne more trditi, da je kapital slab, če si že leta svojo plačo in plačo sodelavcev izplačuje z zadolževanjem na mednarodnih kapitalskih trgih.

Razsežnost komunistične sprijenosti se vidi, ko k temu dodamo poudarek, da se pri tem zadolževanju dogaja dolžniško zasužnjenje še nerojenih Slovencev in to že generacij, ki se bodo rodile leta 3000, komunjare pa po lažgošah gagajo in rjovejo o "neoliberalnih zvereh in svetovnih hegemonih", ki da kobajagi hočejo škodovati Slovencem.

Slovencem škoduje predvsem slovenska komunistična reketarska in rentarska tolpa na čelu z Lukšičašenkom in podobnimi rdečeritimi komunisto-javnosektorsko-fevdalnimi opicami, pri čemer naša potemkinovska delitev po tektonskih črtah političnih strank oz mafijskih družin, te enotnosti tolp v skupinskem krdelnem krvosesanju narodu iz vratne žile niti malo ne moti, da skupaj pijejo kri narodu, recimo nazadnje so takšno orgijo uprizorili pri sprejemanj "pokojninskega" zakona. Zagreili so skupni antinardni zločin mitskih razsežnosti in se pri tem medsebojno hinavsko in vulgarno trepljali po ramah, češ, kak so politično modri vsi skupaj. Narod pa brutalno oropan in fašistično odrinjen od možnosti črpanja kar so mu brutalno zasegli.

Drug tak potreben poudarek je, da se komunistična tolpa zadolževanja loti šele potem, ko brutalno izsesa vso življenjsko silo in kri iz tistih v tej državi, ki za svoje preživljanje delajo in ali vlagajo lastne prihranke, saj jim v maniri najhujših turbokapitalistov in fevdalcev s pravico prvojeba, odvzamejo 60% plače v formi brutalnega preobdavčenja prihodkov iz dela in povrhu še reketov v formi "prospevkov" brez kapice v zameno za hudo okapičene in celo dobesedno neobstoječe benefite, ki so zgolj teorija. In napoveduje nove davke in paradavke. Na ziljon obstoječih prikritih davkov in paradavkov!

Na ta način komunistična tolpa izsesa iz narodovega telesa za milijardo preobdavčitve in reketov vsako leto, s čimer podmuklo in sprijeno uveljavlja svoje komunistofašistične ideje o uravnilvoki delovnih ljudi v enaki bedi, ki seveda ne velja za rdečo fevdalno kasto, ki svoj položaj korigira s privilegiji in krajo, a niti vse to rdeči tolpi ni dovolj, pa se eto loti tudi ekstenzivnega nespamentnega zadolževanja nacije in to že po absurdno neugodnih pogojih, tako neugodnih, da se bi tega zadolževanja odpovedal vsak, ki poseduje eno samo zrnce odgovornosti do nacije in sebe.

Komunistična tolpa je v imenu ohranitve komunističngea državnokapitalističnega fašisto-fevdalnega sistema, ki mu oni rečejo "socializem" in za keterega je značilno da državi rula sprijena javnosektorska prokomunistična in komunistična kasta, komunistična politika in maziljeni ter posvečeni komunistični turbokapitalisti - rdeči tajkuni, pripravljena v totalno bedo na naslednjih par tisočletij potopiti celo Slovenijo.

Sedaj je že vsakomur jasno, ta tolpa se je po letu 1991 osilila in ohudokurčila, ker ni dobila po pički in ni bila sterana v kot smetišča zgodovine kamor komunistična roparsko-nategunsko-fašistična tolpa edino spada, zato ni dvoma, da tako ojačana, arogantna in nasilna s svojih poizicij sedaj, ko ji polega zgodovinske marginalizacije grozi še sredi krize izguba privilegijev oz sinekur, apanaž in podobnih prigrabljenih kanalov za cuzanje krvi narodu iz vratu, ne bo odšla brez krvi. Izsilila bo nasilno razrešitev in v unilateralno državljansko vojno, ki jo ta fašistokomunistična tolpa vodi protu narodu že 23@45™ v kontinuiteti, potegnila še narod proti kateremu orgija.

Ta tolpa bo morala očitno biti fizično odstranjena s svojih sinekurnih in apanažnih in kako drugače privilegiranih položajev, na katerih skrbno in čuječe dežurajo, da ne bi kdo povedal resnico o njihovih predhodnikov "junaštvih" v barbararovih in kočevskih fojbah. Da jim njihovesvoje "borce" ne bi kdo v zgodovisnekih knjigah in učebenikih i vsakdanjih medijih zapisal po resnici, kot morilce, lopove, prevarante, fašiste, zveri! Pa jim bo spodmaknil njihovo potemkinovsko platformo iz laži in ponarajanja zgrajeno.

V tem smislu si vsak državljan mora želeti, da bi ta tolpa čimprej pričela bolj iskreno kazati svojo dejansko naravo oz da komunajzare položaj države, ki se razkraja prisili, da svojo retoriko in dejanja zaostrijo, da lahko neverjetno potrpežljivi in pohlevnizirani narod končno enkrat zdrsne v violeten upor, ki bo to tolpo fizično eliminiral, kajti politične kulture ta tolpa nima, da bi sama odkorakala magari, da si bi rešila golo življenje in posledično "dovolila", da se tudi Slovenija končno dekomunajzerizira in vzpostavi fer družebni deal, v katerem prihodovalci iz dela plačujejo manj kot 20% davkov in okapičene dajatve za fer izračunane benefite in v katerem se ne zadolžuje in se ne pumpa javni sektor in ne zvdržuje lastništvo države nad 65% gospodarstva, in to zgolj v imenu ohranjanja komunistofašističnih pozicij, sinekur, apanaž in nezasluženih privilegije te tolpe in njihovih skrbno plačevanih volivcev, ki jim pomagajo obstati v roli rdečih fevdalcev, medtem, ko nacijo rinejo v čedalje bolj beden položaj pavperiziranih in dolžniško zasužnjenih državljanov.

Link

Ni komentarjev: