sobota, 10. avgust 2013

2189250 - napotki za normalizacijo države

Stranke naj kar ostanejo, le državne prejemke jim vzemimo.

Pa Milanu vzemimo tiste nadstandardne in toninom jih tudi vzemimo, pa "borcem" jih tistih 7 milijonov vzemimo, pa prepovejmo medijem poročanje z zborovanj fašistokomunistov in nacisocialistov, pa narod dajmo izobraziti da zna prepoznati fašistokomuniste, komuniste, nacisocialiste in rentarje-reketarje razne, ki v politiki niso da bi služili družbi v zameno za čast da se dogaja po njihovih zamislih temveč so v politiki da bi kradli narodu in narodu suspendirali in obstruirali svobodo.

Ko Milanu vzameš denar, ko odpraviš komunistiše reket in harač in Milanovih vsakokratnih maziljencec - spačkov ne voliš, pa rapidno eliminiraš Milanove lopovske zakone, te bo potem sladko in gladko bolel kurac ka je on res v pokoju ali ni.

Če pa bi odjebali tudi rdečetalibanske movinarje, ki skrbijo da je Mile nonstlp v etru kot bi bil premijer, predsednik in šef parlamenta v enem, skratka kar predsednik CKZK, bi pa sploh nikomur več bil relevanten.

Pa sodnijo, tožilstva in policijo bi morali očistiti komunajzer spačkov - nosilcev komunistišefašistiše praks, da država končno dobi priložnost postati pravna.

No, pol bi pa počasi prišli v bližino statusa normalne države, družbe, dežele in nacije.

Link

Ni komentarjev: