petek, 23. avgust 2013

2199699 - kako si bo zgodovina "zapomnila" komuniste

[tekavec]
V bistvu, dragi moj šaman, je naš edini up pek na koti posljastićarnica - upam, da ta dobrotnik vsega živega uporablja bel rafiniran sladkor v pretiranih količinah, saj vemo, da so razne urbane finte s temno čokolado in slično vse preveč zdrave za cilje, ki jih vatikanci prilizci opusdej dobnanci zasledujemo. In da bo, seveda, tudi vase pogrezajoči morost našega največjega barja opravil svojo nravstveno dolžnost.

Ne vem ali bo vzrok smrti delirij vusled diabetesa ali zgolj fršlog vusled zamaščenosti žil v miđetskega zavaljenca špetirmaherskega, vem pa to, da nekega dne bo dežurnih rdečih vzdrževalcev sijaja lika in dela, bodisi zmanjkalo, bodisi bo njih pozornost ali gorečnost uplahnila, če ne bogami tudi presahnila, de™ in ko se to zgodi bo narod vsem njim najraje grob pozabil, a bogami marsikdo bo najraje na njih grob se celo strastno poscal. Jebeš wanabe državnike, ki se jim narod na grob najraje poščije še raje pa vidi, da sledu njih grobov na sveti narodovi zemlji sploh ni.

O zverinski Satanovi deci Atili in Ginghis Khanu se danes govori le zato, ker so pod njihovo komando poklali in poslili miljone duš, o onih, ki so se občudujoč komunistične klavce, med krajo narodu izkazali zgolj po požrešnemu žderanju rdečih tortic na koti Šljašćićarna, zgodovina po njih osebnem imenu ne bo pisala nič.

O njih bo zgodovina, če sploh kaj, pač pisala tak: "V nekajdesetletnem obdobju tik po letu 1991, ko so v nekaterih komunističnih državah komuniste odstranili od oblasti in so te narodi po komunistih nič neovirani, nezlorabljani in neropani znova vzcveteli, je [spričo nepojmljive pohlevniziranosti in zaglupljenosti naroda načrtno povzročene po agitpropu KPS tolpe] v Sloveniji še nekaj časa na oblasti bila tolpa komunističnih plenilcev, prevarantov, lopovov in fašističnih poneverjalcev demokracije.

Skratka, zgodovina bo žnjimi obračunla potom zaničevalnega kolektivnega lopovskega naziva. In tam ne bo nobenih več tovarišev pirjefcof in repetof, da bi jim lik in delo poneverjeno zgloncala inu sfjekano kot lepega prikazali. hehe. Ima boga press!

Link

Ni komentarjev: