sobota, 10. avgust 2013

2190586 - kako tipičnemu levičarju prihaja, kadar davkarija komu kaj zaseže

Ne mučite se ljudje.
Gre za običajno motnjo pri t.i. "levičarskih" "žurnalistih", ki jim nekontrolirano pride, ko država komu vzame, zaseže, odvzame, in kar je še takih hajduških glagolov.

Povprečen slovenski "levičar", zlasti t.i. "SLO žurnalist", ki se po prsih tolče stoječ kot rdeči petleinček na vrhu slovenskega družbenega gnoja in gaga "Sem ponosen levičar in orgazmiram, ko država sosedu crkne kravo", boleha za patološkimi formami fovšije, ter za tajkune in zločince proglaša vse, ki imajo en sam cent več kot on in bi rad, da mu država anredi veselej tak, da onemu drugemu odvzame ta cent.

Povprečnemu tovrstnemu rdečetalibanskemu onétu pride vsakič, ko DURS komu kaj odvzame, zaseže, odreže, prireže, kaznuje ipd, tako močno mu pride, da se mu um pomrači in za trenutek od ugodja in lagodja izgubi zavest, še deset dni pa je matast, vidi motno in se nekontrolirano smeje.

Ergo, temeljem tega menim, da je neko slovensko rdečetalibansko žurnalistično zmene tam na STA, Dnevniku, Delu al bogvekje, Cicibanu morda, hehe, pohitelo s to novico in pri tem tako zelo hlastalo, da je vse površno preneslo javnosti, ter noter vpletlo cele gore nekšnih svojih predsodkov in napačnih asumpcij.

In ader wordz, zgodilo se je najbrž nekaj čisto drugačnega in glede na količino rdečetalibanstva v naših medijih, nimamo šanse niti izvedeti resnice.

Sir Winston Churchill je rekel: "There is no such thing as good tax", zato rezoniram jaz tak - jebi deželo v kateri se orgazmira, ko mafijsko-komunistofašistična reketarska država nekomu jeba mater z drakonskimi harači in nadharači. Da se razumemo, četudi bi živel v Avstriji, v kateri imaš kaj videti od visokih davkov, bi jaz še vedno pritrdil Sir Winstonu.

V kontekstu Slovenije pa čutim globoko sočutje do tega maestra. Razen seveda, če je šlo za švercarja z drogo in ali kaj podobnega. Če pa je zgolj skril pred požrešno hajduško-kumunajzer državo nekaj penezof, pa mu jaz nič ne zamerim. Tudi če je običen lopov, mu ne zamerim, ker je bolje, da tak lopov ima nekaj pred državnim ropom skritih penezof, kot pa, da te peneze dobijo komunistični velelopovi, ki nam bodo s tem financirlai suspenz svobode in demokracije.

Večje praetoriansko-militantne mafijske vojske, lopovov in zločincev od slovenske davčne teroristične organizacije DURS v službi komunistične tolpe, pa na svetu itak ni. Med dvema oblikama zla, lopovčičem, utajevalcem davkov na eni strani in komunističnimi teroristi na drugi, pa jaz itak nimam niti ene mikrosekunde dileme, kdo je manjše zlo.

Link

Ni komentarjev: