sobota, 10. avgust 2013

2189774 - kakšen smisel ima vlagati v slovenske delnice

>[jezdec666]
Krka bo po mojem gotovo bolj donosna kot nakup nepremičnine. OK če je glih potreba v smislu življenja v njej je potem seveda situacija drugačna.

O ti jezdec apokalipse oz Šejtanov jezdec, povej no forumu temeljem vsebine kavnega zoca katere šalice se ti je nasanjalo to vedenje o Krki?

PS
V deželi total netransparentnega vsega od pravnovarstvenega sistema preko borze in poslovnih šeg do celotne zakonodaje, knjogovodskih praks in poslovne morale; V deželi mutivodnega podmizenja;
V deželi komunistične zakonodaje in državnopodmiznega kapitalizma;
V deželi, v kateri PoB Krke javno oznani, da v njih on pove računovodkinji koliko naj bo "ugotovljenega dobička pred obdavčitvijo, na partijskem sestanku pa se zmenijo koliko naj bo iz tega neto dobička in dividend"
V deželi še tisočerih itd podmiznih šeg in fritzlovskega kletarjenja v biznisu, ...

...pa ga ni junaka, ki bi znanstveno korektno napovedal trend katerekoli delnice oz gospodarske družbe.
Says shaman. What say you?

PPS
Še vedno trdim - dokler je Slovenija kakršna je, komunjarska vsepovsod, je denar bolje z mostu zalučati v deročo Savinjo, kot vložiti v delnico SLO podjetja. Morda tako vržene peneze najde kaka sirotinja od tu do Črnega morja, v delnicah SLO kolhozov pa bodo penezi koristili bodisi lovšetom in jankovićem, bodisi drugim kompartijskim tolparjem. In Krko obvladuje kompartijska tolpa, uspeh močno zlorabljanih delovnih ljudi Krke se pa dogaja navkljbu kompartijski tolpi, ki jim rula in ne zahvaljujoč tolpi. Slednjega nikoli in nikar ne pozabiti.

Link

Ni komentarjev: