petek, 4. oktober 2013

2235937 - dopolnilo članka "United 93" Dejana Steinbucha

Dejan,

Kot ponavadi, zelo zanimiv članek.
Ugibam pa, zakaj je tako težko naravnost in brez olepševanja in eksiviranja izreči to:

Slovenija je v rokah komunističnih velelopovov že od leta 1945. STOP. Ko je leta 1991 komunistična tolpa velelopovskih plenilcev premoženja tretjih s pomočjo zlorabe rekvizitov ugrabljene države,STOP, (ki so jo kumunajzer tolpe ugrabile že leta 1945, da se razumemo), STOP, ter ob odpravi UDBE in odpravi moteče dogme o zasebnem kapitalu in kapitalizmu, STOP, ohranila oblast, je postalo jasno, da bo pokradeno vse. Dali volku kobajagi "čuvat" ovce, čobane s psi čuvaji pa odpustili. STOP. Konec prenosa!

Hepening v Sloveniji po letu 1991 je nekaj takega, kot če bi v famigliji Don Corleoneja nenadoma izginil ves notranji nadzor vzdrževan s pomočjo donovih goril, betonskioh kock na nogah kršiteljev in to pa to. Mafijska falanga bestialnih morilcev in plenilcev se notranjih pravil drži dokler ima strah od botrovih eksekucij izvedenih nad onimi mafijskimi lopovi, ki kradejo.... organizaciji.

Komunistična slovenska mafija si je leta 1991 dala spisati nove državne zakone oz "external rules of engagement", ki ta nadzor eliminira, in celo uvaja pravila, ki velekrajo legalizirajo in dopuščajo.

Narodu je taista mafija po taistih zakonih komunistične tolpe, spisanih proti narodu in v korist komunistične tolpe, nabila brutalno visoke diskriminatorne davke in prispevkovne rekete in to mudološko-demagoško arogantno zapakirala v celofan kobajagi "pravične socialne države".

Dejan, čakam dan, ko boš jasno in glasno povedal, da Slovenija nima šanse dokler ima komunajzer lopovske zakone in komunajzer-lopovsko tolpo in žnjo v kohabitatu pleneče druge nazisoc mafijske reketarske fašistične tolpe na oblasti. Si to že kdaj tako jasno napiaal, pa sem spregledal? Če nisi, potem daj jebote, kaj čakaš?

Link

Ni komentarjev: