nedelja, 06. oktober 2013

2237204 - kdo lahko komunistično tolpo proglasi za zločinsko

Ker je bil temeljni programski cilj komunistične partije, kot članice 3. internacionale, da z revolucijo zruši tedanjo oblast in vzpostavi komunistični sistem po sovjetskem zgledu, kar je bilo razvidno tudi iz terorističnih dejanj njenih aktivistov, je tedanja skupščina 2. avgusta 1921 sprejela zakon o zaščiti države, s katerim je prepovedala delovanje komunistične partije.

Nedavno je Komunitična Partija Slovenije, ki poslej iz mudološko-nategunskih & lindasindromskih razlogov ne deluje pod tem imenom, ter bi ji še najbolje pristajalo ime Komunistična Tolpa Slovenije, na čelu s Kučanom, Stanovnikom, Pirjevcem, Spomenko Orleanko, Bučarjem in še gručo romarjev k ljubljanski mestni hiši s prošnjo komunistu Jankoviću, "da naj vendarle reši njihovosvojo državo, ki jim zagotavlja njihovesvoje privilegije in položaj rulerjev, plus jim omogoča, da z zlorabo državnega denarja prikrivajo svoje zločine in lopovluke, ter poveličujejo svoje morilce in lopove",....

...skratka, nedavno je KPS še vedno sledeč svojemu temeljnemu programskemu cilju, ki se ni menjal od časa omenjene 3. internacionale, s programskim dodatkom stalnega prikrivanja zločinov in morilske ter plenilske narave in lopovsko-nategunskih aspiracij te tolpe, izvedla državni udar, odstranila Janšo, se zbrala v Ježici na orgiji spremljani z rjovenjem "Bandiera Rossa" in tam na veliko demagogirala gagajoč o "demokratičnem" "socializmu" in podobnih oksimoronskih svinjarijah oz patetično prozornih krinkah za izvajani oz nameravani zločin poglobitve komunističnega plenjenja in totalitarizma s pomočjo vrnitve v leto 1945.

Ali prav razumem, da Slovenija potrebuje baš in edino Kralja, da to tolpo znova postavi izven zakona in jo na ta način odstrani iz oblasti, ter jo potera v ilegalni teroristični boj v podzemlju, kjer bo žnjo lahko opravila policija in drugi organi v sestavi in izven?

Cenjene odgovore prosim kar tu na forumu Financ.

Link

Ni komentarjev: