ponedeljek, 21. oktober 2013

2249909 - zakaj je vsegliharstvo greh

Grški filozof Sokrat zvani Shaman je nekoč rekel tako:

"Usegliaharji so kuga Slovenstva, saj se ne zavedajo, da s tem, ko usegliharijo, oz enačijo zlo oz grehe prve stopnje, z zlom oz grehi stopnje 1000, de facto relativizirajo zločine ultimativnega zla. S tem seveda pomagajo ultimativnemu zlu stopnje tisoč, na primer slovenski komunisto-fašistični tolpi."

Eto, vidiš, ni bilo težko - z usegliharji je narobe to, da pomagajo ultimativnemu slovenskemu zlu, ki je proizvedlo in še vzdržuje 999 od 1000 promilov celotne mizerije, ki ji je trenutno podvržena Slovenija.

Je to poslej dovolj jasno, maestro?

PS
In ja, ne sprašuj me, zgolj sprejmi Sokratovo učenje - usegliharjenje je VEDNO greh. Če ne bi bilo, bi slovenske učiteljice vsem otrokom brez gledanja dale najvišjo oceno in ne samo otrokom pravovernih rdečih talibanov - običajno njihovih strankarskih prijateljev.

PPS
Zakaj naj bi usegliharji svojo pozicijo premislili in manjšemuzlu™ začasno dali šanso, zgolj v prvem koraku sprememb, dokler se ne eliminira 1000 krat večje zlo. Evo zakaj - Zato ker se bo v novih okoliščinah, ko s scene izgine ultimativno zlo, manjšezlo™ najverjetneje moralo spremniti v dobro™, sicer bo poslej ono ostalo kot relativno največje zlo in bo logično naciljano za eliminacijo.

Oni dan sem prebral kako so gradili City gate tower v Abu Dhabiju. Poanta je bila, da so bajto, ki je nagnjena bolj kot stolp v Pisi, gradili dinamično, tak, da se je med grmadenjem gravitacijskega bremena dogajalo tudi spreminjanje nateznih sil. Skratka na začetku so imeli opraviti z manjšimzlom™, ki je v končnem rezultatu morfiralo in zafiguriralo, kot dobra sila. Skratka Dinamćki™ so gledali na zadevo, maestro.

Link

Ni komentarjev: