sreda, 30. oktober 2013

2257493 - komunajzerska percepcija "sovražnega govora"

"Sovražni govor" je v Sloveniji vse, kar se v javnih medijih objavi in je neafirmativno do t.i. "levega" oz komunizma, oz komunizma-fašizma, oz komunističnega talibanizma. Če bognedaj kdo dvomi v to, da je zazidava živih ljudi v Barbara rov junaško dejanje junakov in da je tudi po tem Kompartija ostala junaška, partizani pa niso postali zločinci, ta je pač primer najhujšega sovražnega govora, in to pa to kakopak.
Bogvaruj, da spišeš kaj o "polpretekli zgodovini", kakro jo pridgata tovariša Repe in Pirjevec, to bi bil ne smao sovražni govor, tmeveč huda oblika revizionizma y bogamy taisto antikomunizma, to je pa bojda eden najhujših izvirnih grehov: Majke mi sudija, rekla mi tovarišica Spomenka.

Mislim, zamislite si, da vam otrok postane antikomunist. Auuuu! Tega pa res človek ne bi poželel niti najhujšemu sovražniku. To je skoraj tako hudo, kot če bi ti otrok postal antilopov, alpa antimorilec, antipedofil, antimrsabakterija...nejmit. Grozno!

Primeri pravilne rabe oz opredeljevanja "sovražnega govora":

1) "Jajo™ je na neznanem kraju, ob neznanem času, neznanega dne, na naznan komunikacijski način prejel obljubo nagrade. Ni neposrednih dokazov, ma mi znamo nekatere bojdadokaze™, ki so seevda zgolj posredni™ alocirati in asocirati k jajotu™. V zapor z lopovom, škoda, da je ukinjena smrtna kazen!" - To NI SOVRAŽNI GOVOR! Nepravnomočna sodba komunistične sodnije brez temelja v dokazih, ki bo garant padla, ma nima veze, to MA, NI SOVRAŽNI GOVOR!.

2) "Še premalo so vas pobili, belouške, ne bo vam uspelo revidirati zgodovino, ve se kdo je zmagal". "Ve se kdo je zmagal" - piše včeraj na transparentu "vstajnikov". Reagira v tej državi nihče! Niti klena Natasha Pelz Motl, niti Spomenka Orleanka in celo KaPeKa niet...ker...ker....jap, uganili ste - to NI SOVRAŽNI GOVOR!. Ko sem videl transparent "ve se kdo ej zmagal", sem ženo posedel za mizo, ji razložil grška pravila o zmagovalcih in ji naročil, da se naj pripravi, da bo večno na voljo "zmagovalcem™". Če ji bodo rinili lesen dildo frit ima da molče pokaže vzhičen ksihtek. vse drugo bi bil...eee...kako, d akažem, jap.... SOVRAŽNI GOVOR!

3) "A bo kdo končno dvignil kakšno obtožnico proti morilcem, ki so po končani vojni pomorili in v jame zmetali na desetine tisočev samo Slovencev, in preko 150 tisoč ostalih an ozmelju Slovenije, potem pa že 23@45™ izvajali rop in ekspropriacijo"- SOVRAŽNI GOVOR!

4) "Na AC programu se je [v času, ko je vladala "leva" komunistična oblast] pokradla preko 2,2 milijarde, poroča računsko sodišče". SOVRAŽNI GOVOR!

5) "A bo kdo končno vzel pod lupo opankarjeva™ podjetja, ki so ljudem dolžna milijone in njegovih sinov ter njegovih podjetij transakcije, ki so šolski primer konflikta interesov in rizika koruptivnosti". SOVRAŽNI GOVOR! plus - beseda "opankar" je hudo žaljiva in sovražna. De™?

6) "Komunistična tolpa bo potom popravljenega pokojninskega režima slovenskim odvisno zaposlenim kontributorjem v pokojninsko blagajno povprečno pokradla vsakemu po najmanj 100 tisoč EUR." SOVRAŽNI GOVOR!

PPS
Če bognedaj pišeš kaj neafirmativnega, o tistih, ki se ne strinjajo s "talevimi" oz o onih, ki jih "talevi" percipirajo za "tadesne" in ali bognedaj za "taneoliberalne", potem ti ne govoriš sovražno, temveč "misliš s svojo glavo, si vobče zelo razgledan, svobodarski borec za svobodo in pravičnost v svetu, ter da bi otroci Darfurja imeli fuud ent šelter ant for tu hev piis in z wrld".

Link

1 komentar:

Anonymous pravi ...

Živim na Nizozemskem in ali sem danes srečna ženska? Rekel sem si, da bom vsakemu, ki išče posojilo, priporočil katerega koli posojilodajalca, ki bi lahko spremenil moje življenje in življenje moje družine. Če potrebujete posojilo in ste 100-odstotno prepričani, da ga boste vrnili, jih kontaktirajte še danes po e-pošti na: lapofunding960@outlook.com