petek, 1. november 2013

2258556 - danes ni bistvene razlike od leta 1945

[dob]
> [BojanRi]
> Ko sem bi še otrok sem ob igranju po dvorišlu našel eno skrito luknjo. Seveda sem vprašal babico kaj je to in mi je odogovorila no, ko sem bila mlada smo v to luknjo skrivali pridelki, da smo lahko preživeli, ker so nam drugače vse nasilno odvzeli. No očitno nismo več daleč od tega, da se bo zgodovina ponovila, še posebej ker so na oblasti učenci od mojstrov, ki so odkrili prisilno oddajo.

Seveda, saj je vsakemu komunistu od daleč jasno, da so kmetje (kulaki) eni prevaranti. Medtem, ko komunisti opravjajo težko in odgovorno delo, da država sploh gre naprej, to pa je v pisarnah, na ministrstvih, v parlamentu, po občinah, v javni upravi, ne pozabimo tudi v kulturi.... en kurčev kmet neki vtakne v zemljo in mu raste, pizda mu materina!

Vmes sam še mal neki zalije, sicer pa itak pade vsake toliko dež, pa mu pol še zalivat ni treba.

Zato je treba take držat na očeh, ker stalno nekaj skrivajo, podlega naklepajo in prinašajo državo okrog.
Obdavčit te umazance, da si ne bi morda mislili, da so prehrambeno samostojni in od nikogar odvisni! Da ne bi mislili, da niso nič odvisni od komunistov, ki se edini zavedajo, da je le komunist pravičen do vseh, še posebno do komunistov, ki se dobro zavedajo nevarosti. Ta preti od kmetov, če jim le malo popustiš. Golazen jedna.

Obrtnike smo že zjebali, zdaj bomo še kmete. Vodo in izvire jim je treba obdavčit! A da smo že?!
No, saj je bil že cajt.

Jap, v Sloveniji je danes vse enako, kot leta 1945.
Slovenija je takorekoč povsem nared za uvedbo DemkratćkogSocjalizma®.

Država kot smrtne sovražnike obravnava, imetnike kapitala, producente - prihodujoče iz dela, kmete(kulake), obrtnike, zasebne podjetnike (razen onih NjihovihSvojih™ z zanesljivim/preverjenim "veseljem do socjalnega kapitala") in vse druge gnjide, ki se hočejo polastiti proizvodnih sredstev, ki, to je predlagal že tovariš Kidrič v dokumentih prve potoletke, smejo biti izključno v rokah državnih kolhozov in kolhozov v lasti zaupanja vrednih tovarišev.

Skratka, država pasje tretira in terorizira enake kategorije državljanov kot leta 1945. Razen intelektualcev. Intelektualce dandanes štejejo za NjihoveSvoje™. Reče se jim pa uradno LeviIntelektualci®.

In seveda so vsi Intelektualci™ ItakLevi™. Desni so pa vsi redneckovska goveda. De™. Zato njih še vedno preganjajo, kakor se za goveda tudi spodobi.

Levi® lepo s svojo glavo mislijo, kakor se za Intelektualce™ spodobi, in zato sami od sebe, brez posebnih inštrukcij iz Murglorja vedo, da morajo biti za DemokratćkiSocjalizem®, desni so pa redneckovska goveda, ki ne mislijo s svojo glavo, temveč čakajo na ukaz svojega vodje in đenerala, zato oni pol kurca ne štekajo, da morajo podpreti DemkratćkiSocjalizem™, golazen izdajalska, kot vedno so spet na strani Merklce in svetovnih hegemonof, torej na napačni strani.

Link

Ni komentarjev: