sreda, 20. november 2013

2272506 - sramotno ravnanje Finac proti Stanislavu Kovaču kot še en žebelj v krsto demokracije

[Mleben]
Temu se reče discipliniranje (še vseh ostalih). Tako izgine demokracija. In postane samo še en režimski časopis več.

Po Sloveniji že zelo dolgo, cca 23@45™ blodi samovšečna, arogantna percepcija "talevih", da slovenski folk hoče in želi izključno "taleve" vsebine v medijih.
Zato se takšnim nič narobe ne zdi narediti tako, da se ideje in zamisli in moralni standardi in prepričanja "talevih" favorizirajo v mediju.

Češ, narod si tega želi, narod tako zahteva in samo to vsebino hoče in druge sploh ne moremo prodati. Sveda ne morejo, vendar ne narodu, temveč oglaševalcem, ki državni in narodov denar potom državnih kolhozov in kolhozov v rokah rdečih tajkunov, iz narodovih blagajn kanalizirajo v oglasni prostor v medijih, ki je poglavitni vir dohodkov medijev. Oni - komunistična tolpa so tisti, ki drugega ne bi kupili. Tudi oprani čisti črnofondni penezi so najbrž neštetokrat našli pot v ta kanal financiranja agitpropa.

Drugih vsebin ta narod nikoli ni niti dobil ponudenih, razen v redkih izjemah, ki pa spričo agresije medijskega okolja in podmiznih načinov finančnega favoriziranja in financ-pitanja "talevih" medijev, kot projekti običajno omagajo in na trgu kratkomalo crknejo.

Distorzija oz ukrivljenje časprostora Slovenistana, povzročeno s pomočjo oglasnega denarja, ki favorizira "talevo" je premočan gravitacijski vpliv, da ne bi vsi nemaziljeni mediji končali v črni luknji, kamor jih naravna tržna gravitacija zanese v tem sjebanem slovenskem medijskem čas-prostoru.

Ta bestialna trditev, da si nekdo, ki nikoli ni videl in doživel drugega, želi izključno "taleve" ogabne ideje in vsebine, je nekaj takega, kot če bi trdili, da si Fritzlova hči, ki drugih moških sploh nikoli ni doživela, ker jo je lastni, sprijen oče, zaklenil v klet pa posiljeval, itak želi samo njega.

Natančno toliko je kredibilna smrdljiva trditev slovenskih "talevih" umov, da si Slovenci želijo izključno in samo "taleve" vsebine v medijih.

Še bolj bestialna in za usodo nacije smrtonosna teza, je teza Janeza Stanovnika, beri Murglorja, da slovensko ljudstvo na plebiscitu in tekom t.i. "pomladi", ni glasovalo za svobodo in svobodni prostotržni gospodarski model in politično svobodo in pluralizem, temveč se je ljudstvo zgolj hotelo odcepiti in namesto, da na njega ima vpliv kompartijska tolpa Jugoslavije, vso moč odločanja daruje svoji komunistični tolpi.

Bolj eksplicite je Stanovnik v bistvu naciji razodel kako razmišlja komunistični Murglor oz "talevi" top manipulatorji, CK KPS manipulatorji in kako so oni razmišljali in na kaj so upali, ko so glasovali za odcepitev.

In kaj oz kakšno fritzlovsko klet narodu v bližnji bodočnosti pripravljajo v svojih zatohlih umih. Ako jim rata, seveda! Ako Janševa manevrska struktura Release 2.0, ne uspe preprečiti ponovitve komunističnih pomorov iz obdobja 1940-2013. In ako njega zdaj ne uspejo pravočasno fpržunit in s tem neutralizirat.

Od zgolj izražanja bestialne teze, da si ljudje želijo izključno "talevega" lažljivega in nategunskega sluzenja v medijih, ki promovira komunistično pljačko, zlagano mitologijo o "junakih" barbara rovov, ekspropriacijo, nesvobodo, državni reket in rente za nomenkalturo in podpornike režima, do ekstenzij tipa zaščite onih, ki razmišljajo tak kot oni, torej "talevo", mencingerjev recimo, ni daleč.

Ta zaščita in favoriziranje se v Sloveniji urednikom, novinarjem in "publicistkam", hehe, dogajajo že spontano.

Najbolje se to vidi pri njihovemu tolmačenju kaj je "sovražni govor".
Kovač je padel zaradi namerne teatralistično-inscenirane overreakcije pri tomačenju kaj to je "sovražni govor".

Na primer: Vsi vemo, da je nekdo v Sloveniji ukradel miljarde, saj v državnih bančnih kolhozih oz bankomatih rdeče mafije zija milijardna luknja, ki jo taista tolpa priznava, ter nam jo bodo zdaj, ko davkoplačevalci rešujemo banke ukradli še enkrat. Dvakrat ukradeno!

Če zdaj, strogo faktološko pogledam kdo je bil in charge in kdo je de facto izvedel ta lopovluk in rečem, da je Slovenijo okradla in gospodarsko devastirala komunistična tolpa in predvsem politična in gospodarska doktrina "talevih", doživljata to "talevi" novinar in "talevi" volivec, spontano, kot "sovražni govor".

Kovač bi doživel enako usodo, če bi izjavil zgolj to, kar sem zdaj tu navedel za primer, pa to hkrati eksplicitno povezal z imenom Alenke Bratušek in povezal delovanje njene tolpe s to krajo, ter seveda Mencingerja, ki gaga v prid "talevemu" in promovira "televo" doktrino reketa in ekspropriacije.

Če smo točni, Kovač je to ŽE storil neštetokrat, le da povezave ni izpostavil tako zelo vulgarno eksplicite, pa občutljivi Simonin srček ni zatrepetal tako silovito.

V želodcu jo je pa prav gotovo črvičilo, ker Kovač ves čas napeljuje, da je toto njeno "talevo" krivo za debakl in razkroj Slovenije. Po njenem okusu je bolje, če se k temu stavku vedno pridoda, da je Janša tudi kriv.

Kar je sicer res, vendar zakaj vedno in zakaj 100% relativizersko itd. Ni namreč problem konstatirati, da je Janša tudi kriv, problem je, da se s tem relativizira in amnestira tisočkrat večja in bolj relevantna krivda "talevega".

Nebulozna redherring teza "talevega" je, da je, tudi sicer pol-rdeči Janša, ki je par let od 70-ih, oz par let od recentnih 23@45™ so-vladal z vedno prisotno komunajzer tolpo, v državi, v kateri so še vedno intaktni vsi komunajzer zakoni, povzročil vse zlo in razkroj in gospodarsko bedo. (Povrhu je pa ta čas skupaj s komunisti vzakonjal še bolj komunistične zakone in bil potrepljan po rami, češ "priden kuža, Janšek, vidiš, da gre, čim ti skupaj z nami vzakonjaš še bolj poglobljene in razširjene ultrakomunistične reketarske in plenilske zakone, si naš, si priden in se lahko prenašamo")

Ampak, kriv je seveda samo in izključno povsem nerelevantni oz komaj da relevantni Janša. Pa tudi Karitas je kriv, saj je povezan z RKC in "finančnimi zvonovi".

Vsi so krivi, samo tovariši in "taleva" doktrina, ki so pokradli 99 od 100 milijard, niso krivi. Niso krivi stepišniki, ki gledajo v kamero in sledeč "talevi" doktrini mrtvohladno naciji razlagajo, da bodo sami sebi iz naših žepov vzeli milijone, hkrati pa nam arogantno servirali, da naše bedne bivake morajo obdavčiti, "ker država bo vzela kar je njenega". Ne njenege, tovariši, očitno nam jemljete, kar je Stepišnikovega, saj takoj zatem Stepišnik samemu sebi podeli, kar ste sirotinji nasilno pobrali! Tolpa komunistična arogantna!

Vse jasno? Jasno!

Tvoja misel, da tako izginja demokracija, je, ne le kot britev ostra točna dijagnoza, je tudi zelo lucidno ponudena napoved slovenske žalostne bodočnosti.

Evo recimo, po medijih se že zelo dolgo proliferira, v resnici izrazito zločinska ideja degradacije Slovenije v "demokratični" "socializem".

Če se človek vpraša o vsebini tega "demokratičnega" "socializma" in se vpraša kaj se mora zgoditi z lastnino in svobodo ljudi in količino dejanske pluralnosti, da se bi to uresničilo, že pri tem vprašanju naleti na odgovor, ki napoveduje teror, otimačino in krvave dogodke. Tovariš Lukšičašenko že agitira in poziva njihovesvoje "da se morajo organizirati". Tako je nekoč že bilo. Vemo pa tudi kaj je temu "organiziranju" sledilo.

Slovenski mediji in novinarji, ki so vsi po vrsti seveda "talevi" na ravni medija in definitivno na ravni novinarjev, bodisi odkrito s simpatijami agitirajo in promovirajo bestialno idejo, ki najavlja teror, otimačino, kri in umore, bodisi se nevešče patetično sprenevedajo, krileč z rokami navidezno, ali resnično zmedeni, proti tej ideji, v resnici se pa v medvrstičju da brati, da si s pritajenim vzburjenjem želijo, da se bi Sloveniji to zgodilo, ker bo sila vzburljivo v medijih poročati o bojih rdečih eskadronov smrti z ostanki "neoliberalne rekacije", "ki se sebično upira ekspropriaciji v korist ljucva".

Ja, ja, tako umre demokracija. In z njo tudi človekova svoboda. "Slovenia is already doomed, my friends!", bi na vse to porekli Eskimi iz AngloEskimije.

Link

Ni komentarjev: