torek, 26. november 2013

2278206 - kako bo izvedena rekonstrukcija vlade

Malo še počakte, pa bodo ukinjena vsa ministrstva.
Namesto vlade bo izvršni svet.

PS
pa še kup novosti bo:

Uščljašćićarna, recimo, bo gostila Novi CK KPS.
Same člane CK bo imenovala glavna loža z imenom, "Ušljašćićarna", kar bo v bistvu preimenovan F21, CK bo pa dalje imenoval člane IS, te pa načelnike okrajev, te pa poverjenike KPS v krajevnih skupnostih in tako dalje.

Narod bo končno spet imel svobodo, da demokratćki izvoli od CK KPS predlagane jim Deputate KPS, za v IS in Skupščino SDLRS. Zato se tudi reče DemkratćkiSocjalizem®, de, zelo preprosto, de, samo ime ti pove, de, demokratćki®, de.

Zato Damijan, ne vem kam ti zaj neki nestrpno rineš z nekimi svojimi parcialnimi rešitvami. Skuliraj malo, lepo ti je bilo rečeno, da bo Forum 21 imel tretje zaključno branje Manifesta DemkratćkogSocializma® 22.12. 2013. Kaj ti ni jasno?

Zoki bo za Novo leto na žabarskem Tromostovju organiziral nastop Kombinatk in onega revolucionarnega zbora iz Ghorice. Kljubujoč neoliberalnim zverem in hegemonom sveta, bodo cel dan in noč peli revolucionarne partizanske pesmi, na koncu deva se pa bo podpisovlao peticijo, da se naj EPP stranko odstrani iz EU parlementa in se njeno delovanje prepove, predsedniku pa sodi na istem sodišču v LJubljani, ki je sodilo Janši in ima izkušnje kako in kaj.

Za Božič bo protestni shod pred stolnico proti Janši in RKC zvonovom. Tovariš Moderni Dorfer bo ob tej priliki izročil protestno noto ljubljanskemu nadškofu, da naj raven hrupa cerkvenih zvonov zreducira v meje predpisane v Manifestu Demokratćkog®, alpa sledi odredba, da do nadaljnega zvonjenje ni več dovoljeno.

Janša sicer nima nikjer nobene funkcije, ma jebiga, FseslovenskiFstajniki bodo poudarili, da "...na zahodu politiki otstopjo že, če se pojavi narmanjši sum, on se pa na sodbo narodnega revolucionarnega sodišča upa arogantno pritožiti, de."

Zato bo nastala useslovenska fstaja, morda celo dve ali tri, če se toti UsiSlovenci medsebojno nea uspejo poenotit, pa bomo imeli trikrat po UseSlovece in trikratno UseSlovensko fstajo na treh koncih hkrati. V Ljubljani na Tromostovju pred fračiškansko cerkvijo, v Celju pred Janševo kmetijo in v Lepeni. Društvo za ohrnajanej tradicije dolenjskega odreda se bo simbolno zbralo še v Grosuplju.

Glavna bo seveda tista, ki bo organizirana na Tromostovju, kjer bodo tudi jaslice, v katerih bo ležala plešasta figura teleščka Janeza Janše s kopačkami in v nogometnem dresu, simbolično pribita na križ in figurice treh neoliberalnh kraljev, ki bodo simbolično prebodeni s srpokladifcem. Te figurice bodo potem na koncu zborovanja obredno obesili na tromostovje, janševo pa kar na prešernov spomenik.

Zahteva vseslovenskih vstajnikvo bodo, da mora Janša otstopit....eeeee....kot pripadnik človeške vrste. Terjali bodo, da sam spontano da javno izjavo, da izstopa iz človeške vrste in da se sam odpelje na Dob. Tam pa se naj magari, tak kot Silvo Plut sam fenta, če ima kaj obraza in če mu je res kaj do tega da narodu prišpara zaporniške stroške.

Kak bo fse to krasno. Eni taki lepi prazniki bodo, za useljucvo, za useslovensko useljucvo, de. Usi bodo veseli.

Polej do majniških svečanosti na Rožniku sledi priprava vseh potrebnih predpogojev za zaključno svečano dejanje. Na Rožniku bodo tovariši proglasili izstop iz EU, uvedbo Dinarja in uvedbo Demokratćkog® iz sez s samoupravljanjem. Prvi izvršni svet in skupščina bosta imenovana s strani treh združenih voditeljev vseslovenckih vstajnikof, ta IS bo pa potem sprejel tudi osnutek nove Ustave, ustavodajni seji bo predsedoval tovariš Pirjefc. No, pa bo končno v Sloveniji spet en Vesel Božič, nje.

Link

Ni komentarjev: