petek, 15. november 2013

2269924 - čisto vse je sfejkano

Ponarejanje, ponarejanje! Fejkostan Kumunajzeristan, mamico ti sjebano, ponarejeno potemkinfasadno-lindasindromsko patetično! Pardon my French too, de™.

PS
Včasih se nehote takorekoč fprašam, ali te naši ponarejeni ponarejevalci sploh imajo v gatah pravi kurac, al okol prenašajo nekšne silikonske dildote otspot pod njimi pa še nekšna jaka muda silikonska pretežno. Ki lavfajo na hlinjenje orgazma, hehe, mislim seveda na žensko hlinjenje orgazma, de™, zelo preprosto, de™ ona mora hlint, de™, pa je skes, de™, ti sam menđiraš, de™ menđe morš pa bit, de™.... Mislem, seriously, a je v tej deželi sploh kaj takšno, za kakršno se skuša v javnosti prikazati oz prodati? Pardon my french išjo raz.

PPS
Ultimativni fejk. Definicija v nekaj črticah:

Tip je kobajagi sposoben ded.
Je kobajagi končal šolo, v resnici pa ima ponarejeno diplomo srednje šole.
Je kobajagi diplomiral na univerzi, v resnici pa ima ponarejeno diplomo univerze.
Je kobajagi magistriral, v resnici je pa prepisal magisterij. A četudi ne bi, mu je tema "Socializem na tisoč načinov"
Je kobajagi naredil vozniški izpit, v resnici je pa njegova vožnja stalno po levi na AC in dajanje žmigavca v poslednji mikrosekundi pred zavijanjem in vožnja v napačno smer pri uvozu na AC, posledica dejstva, da je vozniški izpit kupil.
Je kobajagi levonasredinec, v resnici je pa komutalibanski komufašist.
Živi kobajagi v napredni demokratični politpluralni družbi, v resnici pa živi v komunistični đamahiriji Fejkostan. Živi kobajagi v deželi, ki dosega in presega standarde civilizirane demokratične svobodne EU, v resnici je pa vse to sfejkal, pogajalcem EU zgradil pa pod nos nastavil potemkinovsko pročelje lepih podob neobstoječega komplajensa, pa živi naprej v fekalijah komunistične diktature nasilnouravnilovskega plenilsko-reketarskega primitivno-nasilnega boljševizma, ki političnemu pluralizmu, prostemu trgu, fer družbeni igri in svobodi prereže vrat, ali pa jih zapre v fritzlovsko klet ali pa v barbara rov, čim dobi priliko dokončati svoj najnovejši murglorski komplot.
Živi kobajagi v EU, v resnici mu pa bodo vsak čas uvedli gulag na prostem, torej DemkratćkiSocjalizem™.
Vozi kobajagi svoj šajni lux avto, v resnici pa ima lizing v državnem kolhozu in dolgove, ki jih ne misli in ne more vrniti.
Ima kobajagi podjetje, v resnci pa gre za disfunkcionalen kolhoz, ki je zadolžen v državni udbokolhoz banki in bi davno guznil, če mu nek drug njemu podoben pizdek iz njegovega klana ne bi rihtal podmizne posle za povsem nepotrebne, a vseeno preplačane nalepke za avtomobile.

Itd. Bilo kuda fse sfejkano svuda. Katastrofa od družbe in ljudi!

Link

Ni komentarjev: