četrtek, 21. november 2013

2273911 - purinoli o pospešenem nastajanju harmonične demokratičnosocialistične družbe

[gsavli]
> [FIN-520760]
> pa koncesije odpravit;

no, evo, tako gre pa pri nas. folku gre na jetra recimo korupcija v zdravstvu, zato bi kot zdravilo odpravil edini segment, kjer korupcije pri nabavi ni, ker je ne more biti. :)

vem, da je tragično, ampak vseeno se moraš temu tudi malo smejat. :))

Ne se smejat. Možakar ima prav. Koncesije so zlo, podobno, kot v poznih 40 in 50h, ko si je tovarišija premislila in ni odpravila "privatnikov", čeprav je bilo že vse pripravljeno, ker so tavelike ribe že razlastili in pobili.

Ta privatna iniciativa se je razpasla čez vse mere in je danes edina ovira za pošteno, harmonično družbo. Ljudje si želijo samo preprostih stvari :

1. Vsi morajo imeti službe
2. V službi se ne sme delati preveč
3. Plače morajo biti visoke in enake
4. Moj avto mora biti boljši od sosedovega
5. Zasebni sektor se ukine
6. Vsi bomo malo švercali, jemali kredite in zidali bajte
7. Inflacija je moteča, ampak tam okoli 30-50% daje dober občutek, ker hitro prilezeš do milijonske plače
8. Vojska na mejah mora biti garant za to, da škodljivi vplivi ne vdrejo v "Krasni novi svet", kot bi rekel Aldous Huxley, spotoma pa naj še graničarji počistijo golazen, ki želi ven iz raja

Mislim, da so vse predpostavke za nastanek take harmonične družbe tu. Ko enkrat JS prebije kritično maso, postane vodilna volilna združba, ki se samooplaja in potem zasebni sektor guzne po naravni poti, še celo neke revolucije ni treba zganjat.

To se dogaja ta trenutek v Dementiostanu. S polno paro. Nepremičnine se nacionalizirajo na mehak način, visoki davki ubijajo zasebni sektor...Samo še tuje banke in firme prepodijo, pa je stvar nepovratno zaključena.

Link

Ni komentarjev: