petek, 1. november 2013

2258645 - komunajzersko selektivno interpretiranje Žižka

Občutljivi smo za vsakega tujega pribežnika, ki ga obravnavajo organi katere izmed držav članic Evropske unije, popolnoma brezbrižni pa smo do šovinističnega in rasističnega odnosa ruskih represivnih organov do priseljencev iz Kavkaza. Če bi jih kot kriminalce strpali v koncentracijska taborišča, bi se morda le oglasil kak evropski intelektualec. Ampak zagotovo to ne bi bil Slavoj Žižek.

ŽIžek bi najverjetneje ihteč povedal anekdoto podobno tisti o praških dogodkih in "Mogočnih tankih", ki mendrajo Zlato Prago, Žižek pa, doživljajoč sovjetske tanke z rdečo zvjezdočko, kot sublimacijo kominternovskih oz komunističnih prizadevanj za uvedbo, širjenje in zavarovanje komunizma/socializma v vseh deželah Sveta y bogamy y šyre, vase neprizadeto trpa rdeče jagodove tortice.

Žižek bi, tak, kot je veličal Golubića, ki ga je v nič manj, kot novodobnega SlovenskegaStaljina™ povzdignil, glorifical brutalno in surovo, ter brezmejno plitično moč KGB agenta Putina.

A vse to, kar bi Žižek med svojim žižukujem spljuval v mikrofon "leve" žurnalistke, ki se ji od vzburjenja spričo vsebine, ki se z Žižkovo slino cedi ke dol preko mikrofona na trdi disk, in ali to, da se od vzburjenja in erotičnega pričakovanja, tudi njej cedi ke dol za čeveljce, niti ni tako zelo glavno v tej surrealističnem teatru absurda.

Glavno je, da bi potem skoraj vsa slovenska žurnalistična N571-H572 liga imela kaj za občudovati mesece in mesece za izpljuvanjem. In seveda bi vse skupaj bilo skrbno in dosledno obarvano v barvice občudovanja njega filozofske veličine in "človečnosti".

In da bi vsa slovenska t.i. "levaIntelektualna™ srenja" imela nov razlog za že pregovorno občudovanje svojega ultraškega idola, ki ga povzdigujejo v kobajagi celo od gnjilega Zapada kao občudovanega kao filozofa. Nič ne pomaga, če jim kdo razlaga, da Žižka in njegov žižuku v New Yorku hodijo poslušat kot se hodi gledat kočevskega medveda Miha med performansom na verigi, da ga gledajo razsikovalci z univerz, ki ga imajo za projekt iz sfere "bizarno, šokantno, bombastično in zmedeno" in se načuditi ne morejo njegovi zmedenosti in seveda tudi nekaj falirančkov, ki jim vsaka takšna bizarnost in bruhanje proti ameriški vladi pride prav, od resničnih in zeitgaistnih pa preko Moorovih do žižukuja. A jebiga New York in USA so velike, pa ni težko napolniti dvorano, le našim provincialcem ni jasno, da dvesto ljudi v dvorani ne pomeni, da "cela Amerika" ljubeče in podpisujoč Žižkova politična prepričanja s krvjo, občuduje komunizem pridigajočega Žižka. hehe.

Za vse njih ne bi bilo niti najmanjšega dvoma, da je s tem, ko je v novem izbruhu žižukuja prišlo do brutalnega zaničevanja politično mrcvarjenih v korist nebrzdanega občudovanja in poveličevanja staljinovske politične opresije, prišlo do zmage "prave strani", saj so si "gnjide zaprte v gulag to tudi zaslužile".

To se po njihovi logiki najbolje vidi iz tega, da USA gagajo vprid tistim, ki so končali v gulagu. "Kar svoj Guantanamo naj gledajo, golazen neoliberalna", bi donelo v urbanih in roftarskih beznicah med šankovskimi ummnimi debatami t.i. levihIntelektualcof™.

Ko pa Žižek vsake toliko časa iz nekih njegovih razlogov, kdo bi vedel, kaj je njegova resnična motivacija, opomne, da je Slovenija ta moment fašistična država s fašistično oblastjo, takrat LeviIntelektualniPol™, karkoliže to naj bi bilo, za trenutek od groze otrpne, potem se pa počasi sprosti in mentalno pobere, tolmačeč si po wishfulthinkersko lindasindromsko, da se ta misteriozni in kriptično podan žižuku nanaša na OneDruge™, ki da s svojo prisotnostjo na politični sceni in kobajagi silnim vplivom na zakonodajo, mečejo svoja fašistična belogaristično domobranska polena pod noge naprednim Levim™ borcem za male aljdi in pravičnost in svobodo celega sveta & "...for čildren of Darfur & Biafra to hev fuud ent šelter ent for to not be vooor in z Afganistan".

Fašizem kratkomalo uvalijo Janši in t.i. "desnici", od Žižka slovenski državi pripljuvano fašistoidnost, pa si tolmačijo, da je nastala, ko je Žižek opazoval pa s svojim bojda velikim filozofskim umom okvantificiral tiste redke poteze, ki so jih OniDrugi™ uspeli izvesti in ali vzakoniti ob čuječih levih™ komunističnih gardianih vsega dobrega, ki so za trenutek bili nepazljivi. Auuuu!

Na tak način se slovenski JebeLudZbunjenog™ perpetuira naprej, skomuanjzlani režim oz fašistokomunistična tolpa pa, edino tu v celem vesolju, velja naprej za gardiane svobode in svobodomislenosti. Povsod drugje, kjer so komunistofašisti na oblasti, od Belorusije in Kube do Kitajske in Severne Koreje, velja, da so svobodomisleči nezaželeni in teptani, le v Sloveniji falanga N571-H572 spiše dramatično MayDay Pismo, da se zaradi kratkega intermeca, ko komunisti niso bili tudi uradno na oblastni poziciji, dogaja opresija nad njimi "mislečimiLevimi™", da je opresija tu takoj, ko niso NjihoviSvoji™ na oblastni poziciji in da terjajo nazaj "svobodarsko komunistofašistično oblast". Razumi kdor lahko. Only in Slovenistan!

Link

Ni komentarjev: