torek, 12. november 2013

2267005 - kdo natančno je že ugrabil državo

[markoff]
Še imamo intelekt in razum na Ustavnem sodišču! Vsaj eden od njih je to nedvoumno dokazal. Res pa bi lahko napisal kaj več o pravni državi in njeni ugrabitvi s strani LDS in njenih metastazah in kako za vraga rešiti slovensko sodstvo (oz. ga počistiti navlake).

Gospod predsedujoči v tem parlamentu Financ, prosim za besedo, zaradi popravka napačne navedbe izrečene po gospodu deputatu Markoffu. Mam besedo? Dobro, hvala.

Deputat Markoff je rekel, da je državo ugrabila LDS, s čimer je, upam, da nevede, zagrešil narodovi svobodi nevarno dejanje, saj s tem pomaga prikrivati dejstvo, da je država bila ugrabljena že leta 1945 in vse od takrat ni prišla ven iz ujetništva v zatohli firtzlovski kleti v lasti in organizaciji in upravljaju od komunistične tolpe, ki ves čas deluje tudi podtalno sprovajajoč vrsto klandestinih, polklandestinih in povsem javnih a sprijenih agend z boljševistično mafijsko reketarsko plenilskim predznakom oz vsebino.

Ugrabitev je izvedla tolpa inicialno tam leta 1945 imenovana Kompartija™, kasneje po letu 1991 se je iz sprijenih skrivaško-nategunskih razlogov večkrat preoblekla in preimenovala, ter reciklirala, pa poslej nastopala vedno v formi več frakcij, da bi fingirala pluralizem, ki ga ni. Frakcij, ki jim mi, amaterski polit-analitiki rečemo po domaće "derivati Kompartije™".

Med njimi sicer je tudi LDS, vendar tudi SD, DeSUS, SLS, SNS, Zares, DL, PS, KPS itd... kar je še tolp, ki sebe imenujejo "leve", "levonasredinske", "liberalno-demokratične", "slovenske", "ljudske", "vseslovenske", "demokratične", ipd.

Naj na tem mestu, zavoljo, oz v imenu kompletnosti moje parlamentarne intervence poudarim še to, da se je na žalost Sloveniji zgodila še ena katastrofa.

Ko so sosedje iz SDS in NSi opazili, da gospodično Narodovo Državo tolpe-reciklati Kompartije imajo ugrabljeno in zaprto v komunistofašistični fritzlovski kleti, pupika Narodova Država je pa zala in mična, jim je stopil od vzburjenja, pa so se tudi sami raje sramotno pridružili k posiljevalcem in še oni posilili svojo lastno nečakinjo gospodično Narodovo Državo, pri katere rojstvu so celo bili nazočni, ta jim je pa nedavno, sledom te incestne fritzlovske orgije oz brutalne sramotne redaljke, povrgla nekaj spačenih otrok naenkrat, med njimi ultraspako z imenom "Novi pokojninski zakon", "Novi zakon obdavčitve nepremičnin", in javnosti še nepokazane nedonošenčke, ki čakajo v inkubatoirjih komufašistične tolpe, z imeni "nova delovna zakonodaja", "nova dohodninska zakonodaja" itd.

Vsa ta spačena deca, ki jim jih je uboga ugrabljena država povrgla, so te tolparji zaplodili z enim samim namenom: Da bi jim služila kot neprostovoljni donor ledvic in drugih organov, ki naj služijo daljšanju življenja komunistične beštije- beri kontinuiteti življenja komunajzerizma oz komunističnega režima v Kranjcof.

Za besedo se zahvaljujem, spoštovanega deputata Markoffa pa opominjam, da sledom napačno navajanih trditev v tako resni inštituciji, kot je parlament Forum Financ, nevarno prispeva k narodovi mizeriji in lopovskim težnjam, da se narod zasužnji, njegova država v fritzlvoski kleti boljševiških komunistofašistov pa posiljuje, sami zločinci pa postanejo za vse to celo čaščeni, saj deputat Markoff s prstom ne kaže na njih, temveč na eno izmed njihovih frakcijskih bratovščin, konkretno LDS, ki pa več ni niti relevantna, saj je poveljnik združenih zločinskih sil s kote Ušljašćićarna že davno tega ukazal zavaravanje neprijatelja, pa je LDS frakciji odvzel moč in relevanco, namesto njih pa v seriji preoblačenj in pregrupiranja dal "izvoliti" nekaj različnih novih falang, iščoč tisto ki je dovolj militantna za uresničitev DemokratćkogSocjalizma, trenutno pač Seroposizitivno Slovenijo.

Vidi se pa že izza hirizonta en rog in en smrdljiv z gljivično okužbo communistae MRSA complex okužen parkelj beštije z imenom - Kardeljevaga vnuka DemokratćkoSocjalistićka Slovenija oz Nazional Demokratćko Socjalistićka Partija Deloucu Slovenistana. Upam, da Mrkoff ne bo tudi potem gonil oz lamentiral, da je država v ujetništvu pri LDS, hehe.

Link

Ni komentarjev: