sreda, 6. november 2013

2261817 - komentar kolumne "1945" Dejana Steinbucha

Za to, da si komunistično tolpo fejk levičarjev, ki sami sebe imenujejo "levonasredina", v bistvu so pa fašisto-komunistična plenilsko reketarska mafija, opredelil kot konzervativne sile, oz, kot konzervativni blok bestialnih političnih sil v Sloveniji, ki zavira pozitivne spremembe, ko insistira na komunistični lopovski in zločinski kontinuiteti, ti dam čisto petko.

Za to...

Premierka se bo lahko ubranila njihovega dušečega vpliva le s pomočjo Nacionalnega preiskovalnega urada, kriminalistov in tožilstva. Mafija mora v zapor.

...pa čisti cvek. Zakaj? Zato, ker je ta tvoja "premierka" del te mafije, ki, kot sam lepo praviš - mora v zapor. Ona je trdo militantno jedro konzervativnih bestialnih komunajzer tolp, zato so jo tudi nastavili.

Kar poglej jo kako strastno je prepevala bandiero rosso v ježiški dvorani, poglej kdo jo je nastavil in kdo jo upravlja, poglej komu je asistirala, ko je poštene producente ropala in jim višala bremena in jim še hoče višati bremena vzdolž po premierki izrečene pošastno-argantno-lopovske mantre "[Fašistokomunistična] Država bo vzela kar je njenega, beri, oskrbela bo javnosektorsko in pajdaškokomunistično nomenkalturno kasto, pa če moramo producente potom haračov in reketov razlastiti vsega njihovega prihodka in premoženja".

Vse to, da bi rešila komunistične tolpe in komunistične plenilske doktrine , ki so sjebale banke. V seštevku - medtem, ko ona - premijerka - njihova pajdašica, njih mafijo rešuje, kar poglej čigava je in s kom pajdaši, ne razumem odkod ti ideja, da je ona drugje kot mafija, ki jo omenjaš.

Tole:

Vse, kar mora vlada narediti, je to, da v treh ali štirih najuglednejših zahodnih finančnih časnikih objavi celostranski oglas, v bistvu seznam dvajsetih najbolj izpostavljenih podjetij v državni lasti, ki iščejo upravljavca.

Je lahko okej samo, če se oglas da tako, da se išče izvajalca totalne privatizacije oz odprodaje vseh državnih deležev v komercialnih podjetjih in premoženju države, upravljalska funkcija pa bi bila vmesna naloga do popolnega izgona države iz lastništva, ki se mora izvesti v roku 1 leta in to v tekoči stalno potekajoči aktivnosti prodaje, če se pa ne uspe najti racionalno-zadosti-dobrih kupcev in odprodati, se državo čez 12 mesecev razlasti, ustanovi se sklad in se lastnina prenese na državljane/davkoplačevalce. Da se takoj losamo vpliva tolpe in da vnaprej vemo, da se dela na popolnem izgonu države - beri roparske tolpe, ki je ugrabila državo iz lastništva v komercialni sferi.

Da pa izkupiček od prodanega ne bi končal v rokah tolpe, da ga spet sebi vprid zmanipulira in pokrade oz usmeri k svojim lopovskim tacam oz lopovskim tacam svojih pajdašev, pa mora vse, kar se iztrži biti nakazano državljanom/davkoplačevalcem in ne državi.

Na tak način, s temi korekcijami, bi tvoj članek podpisal v celoti.

PS
Zgodovino se bi dalo tudi malo drugače naslikati in z drugačnimi toni obtežiti, ma ajde, vsak jo pač žalibog percipira in tolmači po svoje, lepo je pa, če se držimo dejstev, ko začenjamo domišljijske spise in vrednostne sodbe. Kompliment pa, da poudarjaš, da v Sloveniji vlada jebeludzbunjenog™ že najmanj 1000 let, hehe. je pa res, da ej v recentnih 23@45™ jebeludzbunjenog uradno vzpodbujana doktrina vladarja, ki s tem, ko slovensko drobnico z nategom zvabi v živo blato močvirja z imenom Jebeludzbunjenog™, zamegljuje resnico o svoji sprijenosti in zločinskosti, ter pritlehnosti svojih plenilskih aspiracij in praks.

Link

Ni komentarjev: