četrtek, 28. november 2013

2280083 - morebitni odhod Raiffeisna iz Slovenije bi lahko uvrstili v znamenito kvoto pozitivnih novic

Vidite, narod moj forumski, to v Sloveniji sodi f toti slavni kontingent dobrih novic.

"Ne vem zakaj se te naše managere™ zdaj pribija na križ in se jih ozmerja s tajkuni™, saj smo [MiVsi®] vendarle hoteli, da vse ostane naše in da se Tujcem® prepreči dostop do našega trga?! Vsi®[Mi vsi Slovenci, vsi do zadnjega] smo vedeli, da naši managerji nimajo denarja, obenem smo jim [MiVsiSlovenci®] dali nalogo, da naj čimprej "kupijo" naša™ podjetja, da ostanejo v naši™ lasti. Logično je potem, če niso 'meli denarja, da so kradli, [da bi to nalogo uspešno opravili]!" - Dr. Maks Tajnikar na TV Slovenija v udarnem terminu. op.shaman: Mi® v tajnikaršćini pomeni CKKPS, skratka, CKKPS jim je dal to nalogo, da naj vse "kupijo", torej pokradejo

"Tudi jaz bi na mestu teh naših direktorjev okradel davkoplačevalce in se polastil podjetja na vse možne načine, če bi videl, da se zdaj tujcu® ponuja tisto, kar sem desetletja gradil, saj je na nek način to tudi moje, morda celo najbolj moje izmed vseh možnih kanidatov" - Dr Mencinger.

"Mene se preganja, razumete, se me grobo preganja in to, sem pa eden redkih, ki sem do sedaj in tudi v bodoče bom, razumete, mi se trudmo, bomo naredil vse, da se tujcu® prepreči lastninski vstop v Luko Koper in Luka Koper je hudičevo vredna, je hudičevo vredna, razumete, nimamo pojma koliko je Luka vredna... razumete... mi nimamo pojma kaj 'mamo, ko 'mamo to Luko, razumete...?!" - Boris Popovič, župan Kopra, domnevno čist drgačen od nazisocialista Murglbabe in njegovih naziinteresnikov nazisocialistov tajnikarčkov in mencingerčkov.

"Če se bi mene vprašalo, se bi vse tiste, ki so tujcem™, zlasti tujim-bankam®, brez vsakega nadzora in regulacije dovolili, da tu odpirajo svoje podružnice, tu konkurirajo našim® bankam, ki so šibkejše in ne zmorejo konkurirat, potem pa dobičke nosijo ven, bi vsi bili v zaporu.... kakšna EU, to ni res, da EU to zahteva, naši pajaci, ki hitijo tujcem™ lezti nekam, saj veste kam, sploh ne vedo, da recimo v eni Avstriji pa ne morete kar tako odpret banko..., to da pa nam zdaj podjetja prevzemajo Hrvati, je pa sploh škandalozno in navaden zločin, veleizdaja, oni niti v EU niso in kar se mene tiče nikdar niti ne bi smeli biti...to je strateška prednost Slovenije, da ostane most od EU na Balkan, zato bi morali paziti, da Hrvati čimdlje, kar se mene tiče večno ostanejo Balkan, kar tudi so... tujcem se dovoli, da počnejo, kar jim je volja, moja hči pa v moji deželi ni mogla razstaviti svoje slike, nikamor jo ne povabijo, evo, ko smo že pri tem, Hrvati, ki me ne marajo preveč, so pa jo povabili in je imela odmevno razstavo v Zagrebu [in vsi hrvaški mediji so jo hvalili kot genijalno],... ravno zato, bom razprodal vse svoje numizmatične kolekcije, vse bom razprodal [do sedaj sem pa zbiral za narod]..." - prvak nekdaj in kmalu spet parlamentarne stranke Zmago Jelinčič.

Ergo, iz priloženega se vidi, da bo eventuelni odhod Reiffesen banke, med UsemiSlovenci® sprejeto, kot ena taka splošno zaželena poteza, kar pomeni da ta novica sodi v kontingent dobrih novic, po zamislih tovariša Tüë®ka.
Tovariš Tüë®k ima prav, narodu je dovolj slabih novic, treba mu je dati čimveč dobrih novic, zato bi Finance morale skrbeti, da vsak dan objavijo eno tako novico o odhodu osovraženih tujcev® z našega trga, če jo ni, bi Finance morale proaktivno sprovocirati kakšno multinacionalko, alpa vsaj kakšno manjše podjetje v lasti Tujca®, da odide, saj to je naš® trg in tu smejo delovati samo naša® podjetja. Hkrati je treba skrbeti, da se objavijo vsi uspehi naših® podjetij v izvozu.

Če kdo misli, da je to, da mi pri Tujcu® smemo prodajati in veliko izvažati, Tujcu® pa tu na našemtrgu® ne dovolimo prisotnosti nekšna licemerna prevara, alpa to pa to, naj si ogleda Talmud, kjer lepo piše, da poslovno pravarati Gentileja, torej nevernika, Infidela, torej Ne-NašegaNeSvojega®, torej Tujca® ni greh.

Pravzaprav je prevarati, zlorabiti, izkoristiti dovoljeno vsakega inFidela, torej tistega, ki ne prakticira NašoSvojoVero®, torej vero v Kompartijo® in njeno doktrino. Eto, še svete knjige nam to praktično zapovedujejo. De?

Link

Ni komentarjev: