petek, 22. november 2013

2275679 - poleg portala "izvozniki.si" so za preboj potrebni še nekateri pogoji

[ZVEZAS001]
Bravo! Čestitam. Čista desetka. Take stvari rabimo in ne jamranje in kritiziranje, ker ne koristi nič. Medlih, rigdnih Slovencev pa ne vzpodbudi k napredku. Taka stvar kot bo ta portal pa mislim da ja, ker smo ravno dovolj v krizi, da začemjamo migati (to je način naše aktivacije). Sedaj pa rabimo še kažipote naprej. Tak portal je prav to.

Zdaj samo še s totega portala link na portal demokraticnisocializem.si, pa smo zmagal.

PS
Nobenih komunističnih zakonov bognedaj eliminirat in nobenih komunistov odstranjevat stran od vzvodov moči in upliva, zgolj ene tristo-štiristo pinky portalov postavimo, da se narodi in narodnosti DSLRS lahko napijejo navdiha, pa še se za ene 100 meljard, s tempom 2 maljadrici na mesec, zadolžimo, pa davke še čimbolj dvignimo, ampak samo iz dela prihodujočim, pa pokojnine, torej državne miloščine, še bolj znižajmo, pa letnico črpanja še bolj oddaljimo, how about 79 yrs?;

Pa za mizo socialnih komunistov plače še na nižjo raven zasidrajmo, pa ko bomo trčili v naravno steno iz cifre 2 milijona pod mejo revščine, ki je sedaj komaj na 750000 (Rezerve imamo kot v pravljici, de), bomo vedeli, da je naslednja postaja nepredušno zaprtje meja po vzoru Severne Koreje...

...skratka, vse delajmo, da se ohrani komunistični reketarsko-hajduški status quo, za umanjkano akcijo v pravi smeri pa ponudimo surogat v formi nekajsto pinky portalov in Turkašenkove "kvote dobrih novic" v medijih.

Ma, bravo, grejt sakses! Le kako se tega nismo prej spomnili?!

PS
A ja, še to sem pozabil, če bi pa kdo, kak Janša, alpa kak Janšev župan, alpa kakšna Evropska Ljudska Stranka slučajno talasali, bognedaj v smer zahteve po lustraciji komunistične tolpe, nemudoma na ulice našuntat UseSlovence™, VesNarod™, skratka njih vseh 15 tisoč, da naj vstajniško ulicotacajo in zažigajo lutke in pridejo groziti na dom, dokler se ne likvidira poslednji ne-partijin oz proti-partiji naravnan človeček, temu hepeningu, pa po medijih dosledno govorimo "UseSlovenskaVstaja®". Iz tega pa naj se osnuje toliko strank, kolikor je useslovenskihvstaj. Pa krat dva! Plus po ene par gibanj, ter civilinodružbenih inicijativ, ki niso stranke, mislijo pa enako kot stranke, de.

Taprvo stranko - depandanso Kompartije, ki je nastala iz prvega vala useSlovesnkihVstaj® bo vodil tovariš Pirjevec, drugo bo tovariš Potrč, in tako lepo dalje, dokler v Sloveniji ne bomo imeli ful pluralizem demkratćko-socjalistićkih sil, s centralno KPS in 371 koalicijskih LevonaSredinskih® frakcij "izraslih neposredno iz serije "množičnih" 15-tisočglavih UseSlovenskihUstajDe®.

Mediji pa naj nikar ne raziskujejo kdo je kdo in kaj so te frakcije in kdo jih usmerja, mediji naj ustanavljajo pinky portale, kakor je tovariš Milan Kučan predvidel že koncem šestdesetih prejšnjega stoletja, ko je dolgoročno in daljnovidno začrtal vlogo novinarjev, torej družbenopolitičnih deloucef v gradnji naše socialistične stvarnosti in svetle nam demokratćkosocialistične bodočnosti. De.

Link

Ni komentarjev: