sreda, 20. november 2013

2273753 - stališče do sojenja Mencingerju

[0731SM1]
Na katerem sodišču je opisano dogajanje? Severna Koreja, Kitajska ali morda Jugoslavija po letu 1945? :)

Vprašaj BMZ-ja kako sodijo SODNIKI v USA, UK in v Bruslju. SODIJO in ne ONANIRAJO! Prevzamejo odgovornost, pa odgovorno sodijo!

Potem pa si v betico zabij, da to pačenje in sprdačino, ki jo izvajajo kompartijini doživljenjski nastavljenčki-uradnički na naših t.i. sodiščih, ni "sojenje", ampak izmenjajoče se kampanje iskanja krivin potom bežanja v proceduralno onanijo in vračanje primerov nazaj v obravnavo na nižjo raven, ali pa odločanje sodnic po političnem diktatu, diktatu sociopatskih karbarov iz falange N571-H572, ter ugajanje njihovem patološkem sovraštvu do političnega tekmeca kompartiji in ugajanje diktatu rulje. Brez dokazov! B R E Z! D O K A Z O V!

Zakoni te države, tudi sodnikom te države nalagajo in dajajo vso moč, da sodijo in izpeljujejo dokaze, kot sem namenoma teatralno orisal. Da tega v primeru Mencingerja verjetno ne bi počeli, se pa s teboj strinjam. Da bi pa v primeru Janše to prav gotovo znali izpeljati, pa prav tako ne dvomim.

P: Jaz Mencingerja in nikogar za takšna sicer sila resna dejanja, a piak za sama tovrstna dejanja per se, ne bi sodil in ga ne bi obsodil na sodišču, bi mu pa, tako kot Kovač, javno v fris steral vse, kar mu je Kovač, pa naj potem Mencinger toži, če se ima jajca soočiti z mojimi dokazi pred sodiščem, da je napeljeval rdeče lopove h kraji. Kovačevo opominjanje, da sodi Mencinger na sodišče je simbolno, retorično, kar Kovač izrecno v kolumni pove, ko reče, "...da ni naloga novinarjev da koga tožijo na sodišču, temveč, da opozorijo javnost na njihova zločinska dejanja".

Ono drugo bi, če bi mi bili pravna država, seveda, morali opraviti javni tožilci, ne, novinarji, ne ulica, ne forumi, temveč javni tožilci, ampak samo in izključno, če so 100% zanesljivo ugotovili, da imajo dokaze, ki so dovolj dobri za obsodbo za kršenje ustave, zakonov oz napeljevanje k kršenju le teh. Če nimajo dovolj kakovostnih dokazov, pa naj raje tega komunističnega apologeta in vojačka ne spravljajo pred sodišče in ne zapravljajo narodovega denarja v prazno. Štekamo?

Cilj: Ustaviti Mencingerjeve laži in njegovo neutemljeno šopirjenje in širokoustenje v javnosti, kjer se lažno hoče prikazati za častnega, poštenega in uglednega državljana, v resnici je pa krokarski sociaopatski komunistični napeljevalec k lopovluku posvečenih, inštruktor Kompartije, ki svoje pajdaše-istomišljenike-politične tovariše, napeljuje in opogumlja, da kradejo narodu!

Btw, če vam to enim ni jasno, "uvedba demokratičnega socializma", kot conditio sine qua non podrazumeva ekspropriacijo privatnega premoženja in drastično ukinitev človekovih pravic. To so prostiustavni delikti in absolutno kriminalna dejanja.

Napeljevanje k temu je že po naših zakonih, ki so jih spisali komunisti, vlada so pri tem imeli v mislih le zaščito njih selektivno, al kako, nimam pojma, vzakonili so jih tisti, ki to danes počnejo, kar je ipak kaznivo dejanje.

Gre za napeljevanje k deliktom proti premoženju in svobodi državljanov! To so huda kazniva dejanja! In kaj se pri nas dogaja? Nihče ne reagira na kršenje ustave in zakonov! Celo nasprotno, novinarji, uredniki, politiki, državni uslužbenci ihtavo tekmujejo kdo bo več tega najavil in napeljeval in vzpodbudil v javnosti.

Ko sodnik ustavnega sodišča opozori na to strašno dogajanje, se zgodi kaj že? Zgodi se, da ga napade nek zlagani borec za človekove pravice. Kriptokomunist oz zdravljeni komunist Krivic. Al je krivec, al storilec, ne vem točno kak se piše, hehe.

Institucionalno množično zločinjenje in kolektivno kršenje Ustave in zakonov! In? Jahh, nikom ništa! Krivic protestira, ker ustavni sodnik opozarja na to.

Zato se pa ima časa vtiševat Kovača, sprenevedat o sovražnem govoru in to v zvezi z novinarjem, ki opozarja na Mencingerjeva zločinska dejanja napeljevanje k deliktom proti premoženju ljudi! "Simona trenira strogoću, da ne bude sve kako ja-Kovač hoću!", pravi tista eskimska pesmica.

Mencinger je pač tipičen "talevi" strahopetni lopov v zasedi, ki šunta druge, ki se mu cedijo sline po premoženju narodovih producentov, pri čemer gre tudi tako daleč, da opravičuje lopovluk "v imenu višjih cljev kompartije" in trideset tisoč rdečih nomenkalturnikov odkrito nagovarja na krajo, tolpe, ki jo je njegova Kompartija nastavila na čelo podjetij.

Zakaj že je to počel, kaj že je bila njegova agenda? A morda zato, ker je po njegovem tako bilo bolje, kot pa tvegati, da v Sloveniji nastane prava svoboda in pravi prostotržni kapitalizem, pravih neokradenih zasebnih kapitalistov, ki niso pod nadzorom in v nomenklaturni ergeli Kompartije, ki ji lahko ukazuje Murglor.

Link

Ni komentarjev: