sreda, 6. november 2013

2261726 - Bečir Kečanović jokca zaradi kao premalo denunciatorstva

[FIN-216611]
Še to bi bilo treba vprašati gospoda Kečanovića: kdaj bo pa nam, državljanom, KPK "prijavil" imena tistih tičev, ki so preko posojil oropali banke. Točneje, kdaj bodo za svoja dejanja kaznovani. To pa ne bi, ane. Mafija?

Drugače pa - "kultura" ovajanja izvira iz komunistične miselnosti. Sposobni revizorji znajo grdobije sami najti. So tudi bolj usposobljeni za to delo. Res pa je, da jim v Sloveniji nepregledna in "po meri" napisana zakonodaja otežuje delo.

Natančno tako!
Banda komunistična udbaška, duševno sprijena in vobče v umu insuficientna!

Oni bi, da se nacija spremeni v denunciatorski gnoj, sami so si pa spisali zakone in organizirali prakso po kateri njihovi svoji posvečeni lopovi lahko kradejo milijarde potom udbokolhoz bank in drugih udbkolhozov cuzanih po mafiji in dojebavanih iz žepov davkoplačevaca in potom preplačanih avtocest in podobnih projektov podeljenih posvečenim maziljencem kompartije in tako dalje.

Vlada in parlament, v katerem sedijo komunistični lopovi, vzakonja multi-milijardni lopovluk epskih razsežnosti in krajo iz davkoplačevalske blagajne in se davkoplačevalcem odkrito pri belem dnevu krade milijarde, kobajagi legalno in legitimno, potem bi pa kećanovići s policijskim IQ-ujem lovili okoli vaške tatove, ki so, recimo, koruptivno dobili plasma TV, ko so za državo nabavljali računalniško opremo. Taiste lopove, ki se pa gredo to korupcijo je nastavila taista oblast. Gimme a brake, dude!

Država, ki ji vlada tolpa, ki na sestanek v Zemono pošlje političnega prvaka, člana parlamenta, vladajoče vodilne stranke in vlade, da kartelnemu klanu razloži kako naj ukradejo potom preplačanih avtocest in kako si naj razdelijo plen po izločitvi tujih konkurentov ima nekšne bizarne kećanoviće, ki kobajagi lovijo korupcijo.

Pa, izvoli pezde, izvoli si zalsužiti svojo policijsko plačo tako, da pokažeš obveščevalno policijsko strokovnost in se ti ali tajni policijski agent v civilu odpraviš na tovrstne sestanke mafije, oz da spremljate javne razpise tudi potem, ko so posli podeljeni, ne pa tako, kot delate, da tolpa zmanipulira razpis s kobajagi najnižjo ceno in nebuloznimi zahtevami za tako nizko ceno, potem se pa posvečenemu maziljencu, ki se mu koruptivno podeli posel, tolerira, da dobavi 1/5 zahtevanega v 12-kratniku časa za 4-kratnik oroginalno pogodbene cene in se mu ne kasira nobena izmed številnih zahtevanih bančnih garancij, čeprav krši vse.

Če bi pa tujec oz pravi pošten ponudnik slučajno bil toliko samomorilsko iracionalen, pa ponudil nerezonsko nizko ceno da zruši maziljenega dvornega pajdaša koruptivnežev, ki nabavljajo za državo, bi pa kri scal , ker bi mu kot prvo insistirali na vsemu do pike natančno, lifrani vsebini, ki ne bi smela biti 20%, kot se tolerira maziljenim, pa rok dobav in izvdeb bi moral biti tako kratek, kot se ga nebulozno v tenderju zahteva, pa vse bančne garancije bi bile unovčene in niti za cent se ne bi dalo premakniti cene navzgor. To pošten ponudnik ve, ve tudi, da je edino tako prav, zato se med ponujanjem vede racionalno in odgovorno pa ponudi po pravi ceni s pravimi roki, In izgubi. Kećanovići so bodisi hinavci, ki se jim o teh rabotah in prijemih kobajagi ne sanja, bodisi so nestrokovni. Kaj je slabše se naj odloči vsak zase.

A vi bi, tovariš kećanović, da vam lopove zalezujejo in njihove umazane rabote sporočajo denuncianti državljani? Sikter bolniki udbaški! Imaš policijsko plačo - lifraj odličnost policijskega dela, kar pomeni - sam odkrivaj lopove, majmun policajski udbaški. Državljani smo za te posle najeli tebe tovariš Kećanović, tebe smo najeli in plačali, da se nam ni treba ukvarjati s policijskim in obveščevalnim delom, ki je, ko ga izvajate plačani profesionalci častno-obveščevalno, ko ga pa izvajajo državljani pa nečastno-ovajalsko.

Če mi opazujemo in potem ovajamo, potem tebe ne potrebujemo! Če bi mi državljani bili hoteli biti policaji, se bi sami izšolali za policaje. Sam, potem vi kećanovići ne bi mogli priti do delovnega mesta v policiji, kanede.

Link

Ni komentarjev: