sreda, 20. november 2013

2272749 - "skupni" EU avtomobilski trg v teoriji in praksi

Jebeš ti takšno "skupno tržišče Eu", na katerem se v zvezi z nakupom vozil v drugih državah EU, še vedno veselo uporablja termin "uvoz", na katerem se moramo jebati s homologacijo že v drugi državi EU homolgiranih vozil in na katerem se raznorazne gnjide lahko pasejo na nesreči in izsiljevanju kupcev, ki s tem de facto ne morejo užiti prostega pretoka blaga po EU. Temeljna ideja EU postane tako en navaden fumis vaginalis! V imenu česa že, mater vam lopovsko, gnjide birokratske butalske slovenistanske?!

Politične lokalne tolpe birokratov v posamičnih EU državah, raznoraznih priseskov in gnjid, ki so kobajagi nujni posredniki pri šopingu EU državljanov in tolpe političnih sluzavcev, zlorabljajo potrebo EU državljanov po osebni mobilnosti in svobodi gibanja in nas izsiljujejo z davki, homologacijami in drkanjem v um. Eklatantno izničenje temeljne ideje EU! Komunisti izvajajo svojo nasilnouravnilovsko doktrino tak, da računajo davke na kubike, kot bi kubiki imeli vpliv na karkoli. Fuj takšna EU!

Pripravljen sem spoštovati samo takšno EU, ki države EU integrira najmanj na način držav USA ali bolje.

Ali pa vsaj toliko, da nas naša lokalna hajduško-reketarska državna tolpa ne jeba s "homologacijami" in "uvozi", ker sta homologacija in uvoz neposredno v koliziji z idejo in dogovorom o skupnem trgu na katerm naj bi bil pretok blaga že narejeneag po skupnih standardih, ljudi in storitev prost politićarsko-birokratskega fritzlovskega pogojevanja, izživljanja in posiljevanja.

Naj vas spomnim, pred vstopom v EU smo bili prisiljeni homologirati in aterstirati tudi vse mobilne telefone, gospodinjske aparate, vse druge proizvode, kot bi Slovenija kobajagi imela drugačne paramatre od drugih, oz potrebo po drugačnih parametrih.

No, za telefone, gospodinjske aparate in vse ostalo, celo za pogoje raminga, je to bilo z dnevom vstopa v EU odpravljeno in dos edaj še bolj liberalizirano da se opdavijo vse ovire.

Kje se je tu izgubila neizvedena odprave smrdljive homologacije za vozila, je pa meni veliki misterij.

Kaj je v zvezi z vozili tako drugačnega in kaj konretno je sposobna slovenska birokracija izmeriti, česar nista proizvajalec Mercedes in nemški državni laboratoriji, pa bi jaz zelo rad slišal. Ts.ts.s.ts. Kakšni banditi!

EU zame ne obstaja vse dokler se lokalnim birokratsko-sociopatskim fritzlekom Slovenistana dopušča, da izražajo dvom v homologacijo nemške države izdane za vozilo tako odličnih proizvajalcev, kot so Mercedes, Porsche, BMW; Audi, ipd.

Ne rečem, če gre za uvoz neposredno iz USA ali Južne Koreje, ki nista državi EU, čeprav se tudi to da urediti z medsebojnim priznavanjem homologacij.

Da o davčnemu izživljanju komunisto-boljševističnih lokalnih hajduških tolp hlastajočih po haračih, niti ne govorimo.

Če je celotna EU to, da mi ni treba pokazati passporta, ko iz Avstrije prehajam v Slovenijo, moram pa pokazati homologacijo zveličavne slovenske butalske ter inkometetne, sicer, birokracije, potem se jaz takšni EU zlahka odpovem.

P: EU v resnici ne obstaja! EU je pičkodimna fatamorganska žvaka za seljaka!

Link

Ni komentarjev: