sobota, 16. november 2013

2270624 - kaj bi EU morala storiti pred sprejemom Slovenije

[jezdec666]
Tkole se vid bebavost EU - zakaj so sploh sprejeli Hrvaško v EU, če ima take strukturne probleme? Rekli bi lepo, porihtite svoje težave pa se vidimo potem. Pa če neu nč pa nč, EU tko sama sebi spodkopava kredibilnost in ugled.

Tako je!

PS
Tkole se vid bebavost EU - zakaj so sploh sprejeli Slovenijo v EU, če ima take strukturne probleme? Rekli bi lepo, porihtite svoje težave pa se vidimo potem. Pa če neu nč pa nč, EU tko sama sebi spodkopava kredibilnost in ugled.

Skomunajzlano Slovenijo bi magari opomnili, da s komunisti na oblasti in s komunističnimi lopovskimi zakoni in brez prave svobode za ljudi, brez svobode dostopa do državnih poslov vsem in ne samo rdeči mafiji in brez prostotržnosti in pravega političnega pluralizma namesto komunističnega komplota in natega in s toliko državnega lopovluka, reketiranja, državnokapitalistične komunistične neprostotržnosti, kartelnosti , ipd, Slovenija ne more biti članica.

Rekli bi, Sloveniji , ajt sikter narediti domačo nalogo iz demokracije in svobode in Eu vrednot, pa v ta namen obsodit kompartijo in nje sukcesorske zločinsek komunistilne tolpe in zločine, sikter odjebat Murglbabo in njegovih 30 tisoč udbo-komunističnih komutalibanskih rdečemafijskih razbojnikov in vse njihove smrdljive komunistične reketarske in hajduške bolješvistične komufašistotalibanske zakone in rdečo leno nesposobno navijaško sodnijo na smetišče zgodovine, pa se javite, ko to poštimate.

Mrš narediti lustracijo in poštimat ves sistem in uvest pravi politični pluralizem in pravni red civiliziranih držav, s prepovedjo poveličevanja fašistokomunističnih zločinov po bizarnih lažgošah s prenosi v medijih v priajm tajm in na prvih straneh tiskanih medijev.

Nehajte rdeči mafiji omogočati krajo potom podeljevanja državnega denarja đabest in dojebavanja rdečih udbokolhozov z denarjem države oz z odkritim brutalnim ropanjem davkoplačevalcev!

Nehajte mafijskim bratovščinam podeljevati milijone, kot ste recimo nedavno Lovšetu iz naslova nepovratne pomoči.

No, ko Slovenija poštima vse to, se naj javi za vstop v EU, do takrat se poa naj brati s komunističnimi đamahirijami in drugimi ljudožerskimi in polljudožerskimi komunističnimi in mafijskimi vukojebinami po svetu.

Link

Ni komentarjev: