sobota, 9. november 2013

2263987 - primer komunajzarskega primitivnega agitpropa

[Encomendero]
Aksiomi

1. Janez ve, katera je prava smer.
2. Janez edini ve, katera je prava smer.
3. Ljudstvo ne ve, katera je prava smer.

Dokončni ukrepi:

1. Janezu se podeli splošno imuniteto, kajti Janez gre v pravo smer tudi takrat, ko krši zakon.

2. Volitve se ukinejo. Edina zakonita stranka je stranka Prava smer.

3. Janeza se imenuje za:

- dosmrtnega vodjo Vlade,
- za vrhovnega poveljnika oboroženih sil, policije in enot zaščite članov stranke Prava smer,
- za vrhovnega državnega sodnika in tožilca,
- za vodjo edine zakonite stranke Prava smer,
- za predsednika zbora pokrajinskih skupščin stranke Prava smer,
- za vodjo vseslovenske skupščine delagatov stranke Prva smer,
- za častnega predsednika NK Grosuplje 27x prvaka državnega prvenstva v nogometu članov stranke prava smer.

4. Kdor se s tem ne strinja ne gre v pravo smer. Kdor mi bo dal minus, si ne želi, da bi šla država v pravo smer in je proti Janezu Janši, državi, stranki Prava smer in proti NK Grosuplje.

Temu, kar si tu spisal(o) se bi lahko reklo "primitivni agitprop". Psihologija ve povedati, da to vrsto preproščine običajno spremlja IQ tam nekje okrog opičjega in stopnje razvoja čustvene inteligence triletnika. Med slovenskimi t.i. "lvičarji je to zelo priljubljeno, ker s njim zdo, da so videti sila intelektualno in uporniško, ko tako vulgarno-primitivno kobajagi razkrinkavajo tekmece njihove kompartije in njim ljubega lopovsko-plenilskega režima.

V tega se zatekajo mali človeški umi, kadar jih tlači mora, ko jim kdo skuša ogrožati njihove svetinje ali pa, ker se zavedajo svojega navijaštva za zlo, ki je povrhu primitvno, neumno, nesposobno in je ono tekmujoče superiorno v vsemu.

V slovenskih komunistov je to bilo prvič zabeleženo takoj po letu 1992. Silno vas je iritiralo in bolelo, ker se je razkrivalo resnico o pravi naravi komunističnih lopovo in zločincev in zločinskosti kompartije oz t.i. "slovenske Levice™"

Za kakšne vrste primitivni agitprop vaških amaterskih agitpropovcev gre, bom najlažje ilustriral, če v tvojem tekstu pokaž emza kakšno realno ozadje gre in katero zamenjavo tez skušaš prodati s tem primitivnim in že glistinemu ganglijskemu IQ žaljivim in očitnim "držte tatu" izpadom skušaš komunicirati na forumu FInanca, kot bi šlo za Forum Dela, alpa Dnevnika, alpa Mladine alpa Jane.

Prikriti poskuša, da je tvoje pravo stališče takšno:

Aksiomi

1. Kompartija torej LevoNaSredinci, torej Kučan ve, katera je prava smer.
2. Kompartija torej LevoNaSredinci, torej Kučan edini ve, katera je prava smer.
3. Noben pizdun, ki skuša tekmovati Kompartiji ne ve, katera je prava smer.

Dokončni ukrepi:

1. Kompartija torej LevoNaSredincem, torej Kučanu & Zokiju se podeli splošno imuniteto, kajti Kompartija torej LevoNaSredinci, torej Kučan gredo v pravo smer tudi takrat, ko kršijo zakone in ko narod odkrito ropajo.

2. Volitve se ukinejo. Edina zakonita stranka je stranka Kompartija oz stranka Kompartijina Smer. Kakor je zagovarjal tovariš Jože Smole - "V Sloveniji sem biti pluralizem samo, če se zagotovi vodilna vloga Kompartije".

3. Kompartijo torej LevoNaSredince, torej Kučana torej njegove nastavljence se imenuje za:

- dosmrtne vodje Vlade, drugim ta tekma ni dovoljena, če pa pridejo na pozocijo jim uprizorimo "vstajo"
- za vrhovnega poveljnika oboroženih sil, policije in enot zaščite članov Kompartije torej LevoNaSredine, torej za zaščito NjhoveSvojeResnice™,
- za vrhovnega državnega sodnika in tožilca,
- za vodjo edine zakonite stranke Kompartije torej LevoNaSredinske,
- za predsednika zbora pokrajinskih skupščin stranke Kompartije torej LevoNaSredinske,
- za vodjo vseslovenske skupščine delagatov stranke Kompartije torej LevoNaSredinske,
- za častnega predsednika NK JEŠCA 27x prvaka državnega prvenstva v nogometu članov stranke Kompartije torej LevoNaSredinske. Za predsenico zbora bandiera Rossa in skupine Kombinatke se doživljenjsko nastvi tovarišico Mojškro Komsomolko Alenko Orleanko.

4. Kdor se s tem ne strinja ne gre v pravo smer. Kdor mi bo dal minus, si ne želi, da bi šla država v pravo smer in je proti Kompartiji torej LevoNaSredinski, torej NašiSvpji™ "resnici" kakor jo pridigajo tovariši Repe in Pirjevc in centrala v Ušljašćiarni, državi, stranki Kompartija torej LevoNaSredincem in proti NK JEŠCA.

5. MI™ smo Zmagovalci™ in Mi™ imamo pravico opati in reketirati slovenskega producenta, ter sebi in NašimSvojim™ podlejevati nagrabljeni plen na ziljon načinov, nam grejo RENTE in PLEN, ki sjih mi prikrivamo za alibi retoriko o solidarnosti, premagancem, kamor štejemo vso sdorgo, ki jo tekoče rzlaščujemo vred z vsemi producenti SLovenije pa je namenje REKET, brutalni Harač in urvanavnaje v enaki bedi v imenu našihSvojih™ ideoligij in doktrin in Tekovin.
Ima da avs vse izropamo in pavperiziramo, a naša zločinska komunistofašističan držva in režim se bodo obdržali, da zaščitijo Nas™ in naše oprode in plačane podmukle nečastne oportunistične lopovske podpornike, ki računajo na del plena.

To, kar je zapisnano pod 5 je, btw, edino pomembno vse ostalo je agitpropovski okrasek za zavaravanje neprijatelja.

Link

Ni komentarjev: